petrg5s, защо им е да влизат в ЕС ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Ами да припомним на РодШмръчето как всъщност гърмят боеприпаси ...
https://youtube.com/watch?v=cBsrVGUQlwID.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКъде го Матеев да обясни, че радиацията в Украйна е безопасна, наистина? Ей сега, както ме е блокирал, чак не моем да питам,'басимаата.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Налага ви се да седнете да търсите, иначе ставате смешен, като не знаете най-големите взривове в тая война, пък давате такова мнение за фалшивия в Тернопол
https://youtube.com/watch?v=cBsrVGUQlwIНе е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение"Повёрнутые на Z войне
Наша авиационная группа попала в засаду. "
Вражеска Засада на +50км. във вътрешността на Русия???
и това са самолети и вертолети с РЕБ !!!
скъсаха им шортите
нямат по-голяма загуба за ден за 70 години назад
D.Y.F-091066
Коментар
-
Вальо, камбоджанците както им викаха на тези момчета от нашия контингент всички които познавах ни бяха набори, всички умряха от рак на белия дроб. Едното от момчетата ми беше казало, че там се е запознал с испанци и са приятели и ще замине в Испания, тези с които беше се свързал испанците ги диагностицираха с рак на белия дроб и той се ядосваше, че си е загубил връзките а са говорили са му обещали 100% че ще му помогнат, нашите бяха още здрави, но може би след година започна да се чува един почина, после друг...та знам за няколко човека. И виж какво нещо сме ние хората. бях споделил с една позната а тя им се възхищаваше че са изкарали много пари, видяла го в някакво заведение с приятелката му и били много щастливи - имат пари хората каза. Само с това момче се бях засичал и той ми се похвали, че си урежда нещата за виза и там в Испания било много по добре. После се видяхме пак и каза - няма да стане, моите хора болни.Last edited by supertrader; 15.05.2023, 17:46.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар