IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• petrg5s, защо им е да влизат в ЕС ?
    D.Y.F-091066

Коментар

• Една моя прогноза.
      русия ще се разпадне на 20-тина държави и след 20-30г всички те ще кандидатстват и влезнат в Европейския съюз !

Орка ще бъде асимилиран.
      Last edited by petrg5s; 15.05.2023, 22:41.

Коментар

• Следващите подаръчета от дядо Мраз и до Москва ще стигнат

Last edited by petrg5s; 15.05.2023, 21:26.

Коментар

• Може би китайците искат Русия и САЩ да се нападнат взаимно и да се унищожат, и после следва един много по хубав китайски Свят.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Нямало било такъв взрив, но скочил изведнъж радиационния фон, пак желание да се лъже и скрие истината.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Ами да припомним на РодШмръчето как всъщност гърмят боеприпаси ...

https://youtube.com/watch?v=cBsrVGUQlwI
              Този който е алармирал е командир от ВСУ, едва ли би го направил ако апаратурата не е отчела завишаване на радиационния фон. Другото нещо което ще доведе до голямо замърсяване там е Запорожката централа. Там има реактор който не е спрян, защото явно не можгат да извадят горивото, охлаждането му е аварийно последното нещо което бях мярнал преди два месеца някъде.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Къде го Матеев да обясни, че радиацията в Украйна е безопасна, наистина? Ей сега, както ме е блокирал, чак не моем да питам,'басимаата.
                Те нали го написаха на страницата на военното си минестерство, че там такива снаряди от обеднен уран няма да се използват. При положение че имат единствената в Света заразена зона, земя която не може да бъде обитаема. Руснаците са виновни, те имат чисти и много по мощни бомби, по хуманно е да бяха гръмнали една такава, по възможност без жертви, но да респектират и войната - войните да бъдат прекратени. Защото Украйна далеч няма да е последната страна в която ще има война. И как може страна която е във финансов колапс, банките не смеят да дадат лихви на парите да харчи дори един долар за войни ? Калифорния е обявила дефолт четох, не могат да си плащат кредитите при ниски лихви. Ако Украйна не беше нападнала оттеглящите се от Киев танкове, Русия нямаше да присъедини териториално отцепниците. Руснаците отдавна разбраха че са в много сбъркана ситуация и искат преговори и изход от нея. В Луганск газ няма, някой ги лъже, а и не им трябва тази газ.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Налага ви се да седнете да търсите, иначе ставате смешен, като не знаете най-големите взривове в тая война, пък давате такова мнение за фалшивия в Тернопол
                  Ами да припомним на РодШмръчето как всъщност гърмят боеприпаси ...

https://youtube.com/watch?v=cBsrVGUQlwI
                  Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Fvxlk2ZXwAEbIuD.jpg
Views:	1
Size:	62.7 КБ
ID:	4064113

Коментар

• Къде го Матеев да обясни, че радиацията в Украйна е безопасна, наистина? Ей сега, както ме е блокирал, чак не моем да питам,'басимаата.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                        Съели, да?

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                          Както казваше М.Задорнов, "зомбоящик".

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                              "Повёрнутые на Z войне
                              Наша авиационная группа попала в засаду. "

Вражеска Засада на +50км. във вътрешността на Русия???
                              и това са самолети и вертолети с РЕБ !!!

скъсаха им шортите нямат по-голяма загуба за ден за 70 години назад
                              Дали е вярно, и едните и другите лъжеха че имат многохилядни загуби в Бахмут. А имаше видеа на които се вижда, че там има някакви които спорадично стрелят и то с големи снаряди, а хора никъде не се виждат - войници. А по улиците бързо преминанат някакви автомобили дори с цивилни хора, което ме изненадваше. Тези клипове пуснати без тема и непристрастни кой да победи и без хвалби ми изглеждаха достоверни. Ако има руска авиация на 50 км от границата това би трябвало да е протим всички правила, отишли са да ги ударят и свалят след като ракета с обхват под 200 км не съм прочел да имат и използват вече в авиацията, но може и да има, знам ли.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Вальо, камбоджанците както им викаха на тези момчета от нашия контингент всички които познавах ни бяха набори, всички умряха от рак на белия дроб. Едното от момчетата ми беше казало, че там се е запознал с испанци и са приятели и ще замине в Испания, тези с които беше се свързал испанците ги диагностицираха с рак на белия дроб и той се ядосваше, че си е загубил връзките а са говорили са му обещали 100% че ще му помогнат, нашите бяха още здрави, но може би след година започна да се чува един почина, после друг...та знам за няколко човека. И виж какво нещо сме ние хората. бях споделил с една позната а тя им се възхищаваше че са изкарали много пари, видяла го в някакво заведение с приятелката му и били много щастливи - имат пари хората каза. Само с това момче се бях засичал и той ми се похвали, че си урежда нещата за виза и там в Испания било много по добре. После се видяхме пак и каза - няма да стане, моите хора болни.
                                Last edited by supertrader; 15.05.2023, 17:46.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X