Първоначално изпратено от бай Митьо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Има миск 1 и 2 като гаранти бяха германия , франция и русия. Според тези договорености трябваше да се спре обстрела на луганск и доНбас, трябваше да се пусне водата на крим и разни други работи, ако те интересува има статии има и документите.Е сега руснаците налагат спазването на договореностите. Остава въпроса защо и другите 2 държави не се включиха в СВО.
А другите две държави се включват...ама от другата страна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение.. Разчета на фагота е от 2 ма трима - евтино, мобилно, и напрактика трудно забележимо....
дроновете с термокамери виждат в зимата тия разчети като въшка на чело - от над 5км.
видеа има вече вагон и малка каручка.
Затова и мисля, че контраофанзивата ще е преди стоплянето
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Няма да споря дали е било преврат или не. Това са си вътрешни работи на Украйна, Русия няма право да се меси във вътрешните работи на друга държава. Точка!
- 1 like
Коментар
-
Има миск 1 и 2 като гаранти бяха германия , франция и русия. Според тези договорености трябваше да се спре обстрела на луганск и доНбас, ...
В същите мински пише буквално "да се изтегли Торнадо-С"
Хайде проверете и докладвайте по минските, в чии ръце трябва да е Дебалцово, също Торнадо-С има ли друга армия освен руската.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Приемам че този път не лъжеш, както обикновено и всичко това е вярно. Ма барем не ти ли просветва в кратуната, че Русия изби повече цивилни само в Буча за няколко дни......отколкото според теб са избили Украйна в Домбас за 8 години?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениефагот и корнет + всички въртолети- така пишат руснаците за всичко ще се движи с вериги. Абрамсите нямали топлинна защита, но леопардите имали и щели да бъдат по трудна мишена.
А бе вчера ми излезе статия за тези абрамси- говедарите щели да дадат 31 абрамса + още мисля 9 специализирани автомобила за реанимация на абрамсите за 400 милиона- вярно ли са толкова скъпи
Коментар
-
Дори медиите им почнаха да лъжат по западен тертип, както западняците ги подкокоросваха - тръгнете и ще превземете Киев за 3 дни с пищови. Те сега се вайкат колко са зле, как нямат въобще такива оръжия каквито има запада, как Путин за 10 години нищо не е направил и са изостанали..само вярното е че Путин за последните 10 години нищо не е направил, защото няма как да е е направил след като го е нямало. Всичко друго е лъжи в стила както ги лъгаха тях че тръгват с китките и превземат Киев без пушка да пукне.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение..- вярно ли са толкова скъпи
Вутинча,в тоя смислен ваш живот, още ли не сте разбрали, че цената е проблем само за бедните?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не помня добре, може ли да ми кажеш кой свали законно избрания президент и изгори 30 души в одеса? Кой стреля по полицаите и по демонстрантите, а след това изсече дърветата по улиците на киев?? Кой каза фак еу?? Дали ще ми припомниш или ще ти стане неудобно
- 4 Харесвания
Коментар
-
фагот и корнет + всички въртолети- така пишат руснаците за всичко ще се движи с вериги. Абрамсите нямали топлинна защита, но леопардите имали и щели да бъдат по трудна мишена.
А бе вчера ми излезе статия за тези абрамси- говедарите щели да дадат 31 абрамса + още мисля 9 специализирани автомобила за реанимация на абрамсите за 400 милиона- вярно ли са толкова скъпи
Коментар
-
Какво казват в бокса - казват свали го-...Last edited by satz; 26.01.2023, 14:29.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеСтига с този геноцид! Дори и за вас трябва да ви е ясно вече, че геноцид преди анексирането на Крим нямаше. Тоест геноцида си го предизвикаха руснаците с действията си. Сигурен съм, че ако си бяха кротували, никой нямаше да умре от геноцид, както е било преди това. Прекалявате с пропаганда, на нас не ни действа. Тя е предназначена за вътрешна консумация в Русия, за оправдание на агресията спрямо братски народ!
Това е насаждане на омраза в медия, ползвана от държава вече обявена за терорист от Европарламента.
Скоро ще има сготвени хибридажии
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеСтига с този геноцид! Дори и за вас трябва да ви е ясно вече, че геноцид преди анексирането на Крим нямаше. Тоест геноцида си го предизвикаха руснаците с действията си. Сигурен съм, че ако си бяха кротували, никой нямаше да умре от геноцид, както е било преди това. Прекалявате с пропаганда, на нас не ни действа. Тя е предназначена за вътрешна консумация в Русия, за оправдание на агресията спрямо братски народ!
Коментар
Коментар