IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

На луд май се правиш.....колкото и да лъжете, ясно е: поводът е обстановката в Донбас, а причината е че Русия иска да заграби теритирия и хора от Украйна. Болшевик и хуманизъм е дървено желязо...избиха сума ти невинни хора от алчност.
    А другите две държави се включват...ама от другата страна.

Да де, включиха се в коалицията на лъжците, аз какво съм писал. А за територии- можеше да заграби грузия и казахстан, но не го направи- някакво обяснение защо тогава не е била алчна, а сега е??

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Има миск 1 и 2 като гаранти бяха германия , франция и русия. Според тези договорености трябваше да се спре обстрела на луганск и доНбас, трябваше да се пусне водата на крим и разни други работи, ако те интересува има статии има и документите.Е сега руснаците налагат спазването на договореностите. Остава въпроса защо и другите 2 държави не се включиха в СВО.
      На луд май се правиш.....колкото и да лъжете, ясно е: поводът е обстановката в Донбас, а причината е че Русия иска да заграби теритирия и хора от Украйна. Болшевик и хуманизъм е дървено желязо...избиха сума ти невинни хора от алчност.
      А другите две държави се включват...ама от другата страна.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        .. Разчета на фагота е от 2 ма трима - евтино, мобилно, и напрактика трудно забележимо....
        Минало бешело,
        дроновете с термокамери виждат в зимата тия разчети като въшка на чело - от над 5км.
        видеа има вече вагон и малка каручка.

Затова и мисля, че контраофанзивата ще е преди стоплянето

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Няма да споря дали е било преврат или не. Това са си вътрешни работи на Украйна, Русия няма право да се меси във вътрешните работи на друга държава. Точка!
          А бе те и други нямат права, ама се месят. Примери искаш ли??

Коментар

Има миск 1 и 2 като гаранти бяха германия , франция и русия. Според тези договорености трябваше да се спре обстрела на луганск и доНбас, ...
            Трябваше, ама още в деня на подписването беше атакувано Дебалцово - та всичко следващо къде искате отиде в кофата.
            В същите мински пише буквално "да се изтегли Торнадо-С"

Хайде проверете и докладвайте по минските, в чии ръце трябва да е Дебалцово, също Торнадо-С има ли друга армия освен руската.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Приемам че този път не лъжеш, както обикновено и всичко това е вярно. Ма барем не ти ли просветва в кратуната, че Русия изби повече цивилни само в Буча за няколко дни......отколкото според теб са избили Украйна в Домбас за 8 години?!
              Има миск 1 и 2 като гаранти бяха германия , франция и русия. Според тези договорености трябваше да се спре обстрела на луганск и доНбас, трябваше да се пусне водата на крим и разни други работи, ако те интересува има статии има и документите.Е сега руснаците налагат спазването на договореностите. Остава въпроса защо и другите 2 държави не се включиха в СВО. Но имайки предвид скорошните изказвания на меркелицата, на бабоебеца, на очилатия гарван и на европейската хиена че договорите са направени с ясното съзнание че няма да се спазват е ясно защо не се включиха двете държави. На практика те се включиха в коалицията на лъжците и затова ще си патят.

Коментар

фагот и корнет + всички въртолети- така пишат руснаците за всичко ще се движи с вериги. Абрамсите нямали топлинна защита, но леопардите имали и щели да бъдат по трудна мишена.

А бе вчера ми излезе статия за тези абрамси- говедарите щели да дадат 31 абрамса + още мисля 9 специализирани автомобила за реанимация на абрамсите за 400 милиона- вярно ли са толкова скъпи
                Вертолета ясно, но скъпо пък и се вижда отдалече. Разчета на фагота е от 2 ма трима - евтино, мобилно, и напрактика трудно забележимо. Леопарда нз кво има, но турците нещо бяха разочаровани от него. Доколкото знам загубиха 5~6 броя и то от кюрдски сепаратисти, с незнайно какви самоделки.

Коментар

• Дори медиите им почнаха да лъжат по западен тертип, както западняците ги подкокоросваха - тръгнете и ще превземете Киев за 3 дни с пищови. Те сега се вайкат колко са зле, как нямат въобще такива оръжия каквито има запада, как Путин за 10 години нищо не е направил и са изостанали..само вярното е че Путин за последните 10 години нищо не е направил, защото няма как да е е направил след като го е нямало. Всичко друго е лъжи в стила както ги лъгаха тях че тръгват с китките и превземат Киев без пушка да пукне.

Коментар

..- вярно ли са толкова скъпи

Вутинча,в тоя смислен ваш живот, още ли не сте разбрали, че цената е проблем само за бедните?

Коментар

Не помня добре, може ли да ми кажеш кой свали законно избрания президент и изгори 30 души в одеса? Кой стреля по полицаите и по демонстрантите, а след това изсече дърветата по улиците на киев?? Кой каза фак еу?? Дали ще ми припомниш или ще ти стане неудобно
                      Няма да споря дали е било преврат или не. Това са си вътрешни работи на Украйна, Русия няма право да се меси във вътрешните работи на друга държава. Точка!

Коментар

• фагот и корнет + всички въртолети- така пишат руснаците за всичко ще се движи с вериги. Абрамсите нямали топлинна защита, но леопардите имали и щели да бъдат по трудна мишена.

А бе вчера ми излезе статия за тези абрамси- говедарите щели да дадат 31 абрамса + още мисля 9 специализирани автомобила за реанимация на абрамсите за 400 милиона- вярно ли са толкова скъпи

Коментар

Какво казват в бокса - казват свали го-...
                          Ох сега пък абрамса изправен се движел.... ХАХАХАХАХАХАХ само тъп на гъз може така ХАХАХАХАХАХАХАХАХ
                          Last edited by satz; 26.01.2023, 14:29.

Коментар

Стига с този геноцид! Дори и за вас трябва да ви е ясно вече, че геноцид преди анексирането на Крим нямаше. Тоест геноцида си го предизвикаха руснаците с действията си. Сигурен съм, че ако си бяха кротували, никой нямаше да умре от геноцид, както е било преди това. Прекалявате с пропаганда, на нас не ни действа. Тя е предназначена за вътрешна консумация в Русия, за оправдание на агресията спрямо братски народ!
                            Има обаче един нюанс относно модерацията.

Това е насаждане на омраза в медия, ползвана от държава вече обявена за терорист от Европарламента.

Скоро ще има сготвени хибридажии

Коментар

Стига с този геноцид! Дори и за вас трябва да ви е ясно вече, че геноцид преди анексирането на Крим нямаше. Тоест геноцида си го предизвикаха руснаците с действията си. Сигурен съм, че ако си бяха кротували, никой нямаше да умре от геноцид, както е било преди това. Прекалявате с пропаганда, на нас не ни действа. Тя е предназначена за вътрешна консумация в Русия, за оправдание на агресията спрямо братски народ!
                              Не помня добре, може ли да ми кажеш кой свали законно избрания президент и изгори 30 души в одеса? Кой стреля по полицаите и по демонстрантите, а след това изсече дърветата по улиците на киев?? Кой каза фак еу?? Дали ще ми припомниш или ще ти стане неудобно

Коментар

• Театър е, няма причина да са се изплашили от танкове, каквито и да са - капан.

Коментар

Working...
                                X