IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Изюм и Лиман не бяха превзети с танкове, Херсон също,а от машините с които бяха превзети - пътуват +1700 бройки и за разкош танкове
    Ще ги дочакаш.
    Към началото на април , може и да се дотътрят . Германите не са глупави , като бг козяците - да се конфронтират пряко с Могучая и Неповторимая

Коментар

Азерите пък свалиха руски хеликоптер в Армения... като види дебелия, путлерчо
      Е вии сиа за един самальот и и един хеликоптер ли сте? Важното да въри алъш-вериша.

Коментар

Изюм и Лиман не бяха превзети с танкове, Херсон също,а от машините с които бяха превзети - пътуват +1700 бройки и за разкош танкове
        Така е, но нямаше и 300 000 могилизирани.

Коментар

• Добре не стопляте ли че ако Русия е слаба, това говори зле за тези които се бият с нея. Ако Русия е отстъпчива, това пак говори зле за неотстъпчивите герои. Да наистина са отстъпчиви, Херсон го напуснаха по собственно желание виждайки как другата страна я гони деменцията. Колко му е да се спре тази война, която се превръща в пир на тиранията и голяма излагация. Насилственна мобилизация какво е ? Да не кажете че е демократичен акт. И защо толкова не искат тези руснаци и украинци да се бият помежду си ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Не , не си мисля че всички са неспособни . Мисля че ти си неспособен/а да изкарваш хляба си по честен начин . Затова работиш като трол .
            А на Орлов мост ти и сега стоиш нощем , без дори и руснаците да са дошли . Когато дойдат - вече ще си имаш абонамент и ще ти се радват
            Лъжите са ваш приом , тиражирани от Козяк . А кратуната ти служи само да отваряш устата на буквата О
            Бацка, да ти повярват хората, ама кАжи честно, колко Ника имаш само в този форум, м?
            ​​Та хайде да не се правиш на такъв какъвто не си....обикновен клавиатурен герой си....то само със злоба не става. Даже не мисля че някой ще ти плати за глупостите, които пишеш. Прее@ал си се, ако се надаш...
            А мен ме не мисли....от чужди хора не завися...

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=8uer_Tn3wpE , четете коментарите обаче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Е аз знам-ще си затраят. Както си затраяха,когато Турция свали руският самолет над Сирия.
                Азерите пък свалиха руски хеликоптер в Армения... като види дебелия, путлерчо
                Last edited by X_Y; 26.01.2023, 20:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

До момента, си изпросиха увеличен брой усилени руски части по границата но, руската страна, няма интерес допълнително да ескалира нещата. Не, освен ако не сторят някоя Глупост, това не би трябвало да ги заплашва. Разбира се, не знам, как биха реагирали руснаците на натовски ракети, долетели от въздушното им пространство но, изстреляни от провокатори като ингилизи и американци.
                  Е аз знам-ще си затраят. Както си затраяха,когато Турция свали руският самолет над Сирия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Вие имате МИГ и СУ,не Ф 16.
                    Какво си въобразяваш, ти вече заяви но, от истината, си много далеч.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                      Трагедията е пълна!!!! Аз, като ви казвам, че тея са отписали укрите вие ми е смеете!

Танковете към Украйна тръгват, но ще пътуват бавно..
                      https://www.segabg.com/hot/category-...-putuvat-bavno[/COLOR]

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Така е, но Финландия и Швеция не са, и кът нищо оже да отнесат някоя ракетка.
                        До момента, си изпросиха увеличен брой усилени руски части по границата но, руската страна, няма интерес допълнително да ескалира нещата. Не, освен ако не сторят някоя Глупост, това не би трябвало да ги заплашва. Разбира се, не знам, как биха реагирали руснаците на натовски ракети, долетели от въздушното им пространство но, изстреляни от провокатори като ингилизи и американци.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение

То това не е много героично, по скоро глупаво.
                          Откровено. Те отдавна са обявили независимост от здравия разум.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                            Vergil1975, веднага ги нападаме, за целта ще използваме супер ф16 изтребителите и ще има - бам, бум по Естония. Що да ги нападаме, тя и Русия няма да им направи абсолютно нищо.
                            Вие имате МИГ и СУ,не Ф 16.

Коментар

• better, точно пък тези които не са в НАТО нямат шанс за нито една ракетка, те са с най якото ПРО, ПВО и супер, мупер противоракетен щит. Който не си пъха носа където не му е работа, няма шанс да остане без нос.

Коментар

• Vergil1975, веднага ги нападаме, за целта ще използваме супер ф16 изтребителите и ще има - бам, бум по Естония. Що да ги нападаме, тя и Русия няма да им направи абсолютно нищо.

Коментар

Working...
                                X