Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Айдеее и Тръмпарата заби нож(ненож) в/под гърба на путкин.путкин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
То не става само с територия и ресурси, трябва и акъл.
В тая връзка днес Доналд Тръмп каза, че Путин е умен мъж, но е допуснал колосалната грешка, а са говорили преди по темата за Украйна. Мислел е Вова, че Зеленски е Краси Радков, а САЩ и ЕС - фалирали и загниващи.
Вова, Вова, като власите накрая на Дунава направи..
А власи в момента са колективния запад и вадене от Дунава няма . Хахахахахахаха
За векове напред .
Слава на РУСИЯ !!! Слава на Путин !!!Last edited by Сибирския Бръснар; 12.05.2023, 19:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
То не става само с територия и ресурси, трябва и акъл.
В тая връзка днес Доналд Тръмп каза, че Путин е умен мъж, но е допуснал колосалната грешка, а са говорили преди по темата за Украйна. Мислел е Вова, че Зеленски е Краси Радков, а САЩ и ЕС - фалирали и загниващи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеС памперсите
- 1 like
Коментар
-
Скоро ще трябва да ти търсим и поста за тия четири области. Една от които включваше и Херсон до есента.
Но да МИ търсите ВИЕ на МЕН , можете само едно нещо . Ако го напиша , няма да просъществува поста , но сещате СЕ - нали ??
А освен него можете да потърсите и това :
СЛАВА НА РУСИЯ !!!! СЛАВА НА ПУТИН !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеZa вас неразбираеми
обърнете внимание на лайковете (не е вид лайка)
Не съм на олимпиада нито на кръжок на сорос . Можеш да се лайкаш (не е лайка) със всичките си соросоидни профили и акаунти
Разрешавам !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Намери ми пост с такова мое твърдение ...За да ме цитираш и да ми въпросничиш ..
А по принцип не е невъзможно , дори ме подсещаш че е абсолютно възможно , областите да станат повече .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Все някакви неадекватни репостове и обяснения , без смисъл и неразбираеми . Научили ли кога се употребява '' който '' , ''когото '' и ''където '' ?
Аз каквото съм искал да кажа - съм го казал . За бавноразвиващи соросоиди мога и да повторя
В най лошия случай - Крим и четирите области остават ЗАВИНАГИ РУСКИ . Одеска област 90% също става РУСКА !!!!
Другото става полско , унгарско и румънско , а каквото хартиса ще е ''разораната целина ''
пп. Чети по 6 пъти -не ме карай да пиша по 2 пътиD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение.. и неразбираеми ...l:
обърнете внимание на лайковете (не е вид лайка)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Като клещите в Изюм предполагамD.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Херсон нали щеше да е завинаги руски, кво стана?За да ме цитираш и да ми въпросничиш ..
А по принцип не е невъзможно , дори ме подсещаш че е абсолютно възможно , областите да станат повече .
Коментар
-
Все някакви неадекватни репостове и обяснения , без смисъл и неразбираеми . Научили ли кога се употребява '' който '' , ''когото '' и ''където '' ?
Аз каквото съм искал да кажа - съм го казал . За бавноразвиващи соросоиди мога и да повторя
В най лошия случай - Крим и четирите области остават ЗАВИНАГИ РУСКИ . Одеска област 90% също става РУСКА !!!!
Другото става полско , унгарско и румънско , а каквото хартиса ще е ''разораната целина ''
пп. Чети по 6 пъти -не ме карай да пиша по 2 пъти
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Нещо направете там обяснете, че вашите умници са объркали посокатаОдеса е баш наобратно
и украинците всерьез еще и ничего не начинали
[ATTACH=CONFIG]n4062692[/ATTACH]
пп. Чети по 6 пъти -не ме карай да пиша по 2 пъти
Коментар
Коментар