IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Една снимка казва повече от 1000 думи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
        На 23 април в над 20 български града ще се проведе поход за мир и неутралитет.
        Започвайте да печете кебапчетата още от сега, защото иначе нито една пенсия няма да си направи труда да дойде.

И да не забравите да ги излъжете, че спестените от Украйна пари ще се раздадат като 13-та пенсия.

Last edited by Mateev; 21.04.2023, 16:03.

Коментар

• Много подходяща карикатура за Украйна , карикатура от съветската епоха от 1953 г., критична към Америка. В оригиналната версия думите отдолу гласят: „В Америка – в този ресторант се сервира само на един човек“

Коментар

Не бяха "руски" съветски бяха. Руските от 1 год серат и пикаят около някво село - Баааах мама му мут.

Коментар

До този момент 31 български градове са потвърдили учасстие в НАЦИОНАЛНИЯ ПОХОД ЗА МИР И НЕУТРАЛИТЕТ.

Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1
Size:	25.0 КБ
ID:	4053725

Коментар

• Войник от ВСУ пред FT: Почти целият ми взвод загина в Бахмут за един ден

https://blitz.bg/svyat/voynik-ot-vsu...ews949198.html
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Зе не краде, но не може да ги контролира други да не го правят.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• sosi, няма никакъв проблем с украинската земеделска продукция, намират се пари да се помогне на хората в Украйна и те ще си я консумират на място. А те ако искат да произвеждат масло, да го правят за технически цели, търсенето е огромно и пазара е гладен. В България виждал ли си пролетта как пожълтяват от рапица полетата, можеш да потърсиш в интернет и да видиш за какво става въпрос, маслодайна е 50%, от килограм се добива 0.5 кг масло, като цената му е един лев. Има майстори земеделци които добиват по 550 кг от декар - 275 кг от декар масло, 200 да останат, другите за покриване на разходите. Разбираш ли Украйна никакви проблеми няма с тази плодородна земя - чернозем. Защо не ги оставят хората да си я обработват и от там ще си изкарат достатъчно, да не им се налага да вземат смешни пари 2 милиарда от МВФ. Стига сте се занимавали с глупости, до сега проблем не е имало с това че Украйна може да произвежда много земеделска продукция и не са стигали украинските яйца до България. Те са 30 милиона човека, от глад ли ще умират там. Пари и трябват на Украйна и свестни хора, които като се дадат да не ги откраднат.
                    Last edited by supertrader; 21.04.2023, 15:02.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

Ще има голяма масовка на червени пенции в деменция, издънки от майки-рускини героини предлагали задниците за да избягат от кочината преди време, всякакви лумпени и разни извозвани от селата с автобуси за да протестират срещу жълти стотинки. Все същите 20% от населението грачещи като "русофили".
                      Не мисля че някой от вашите ще дойде на митинга, но кой съм аз да предполагам , щом ти го твърдиш ..

Коментар

• Становище: Забраната за внос на маслодайни култури от Украйна ще доведе до фалити в България
                        https://www.actualno.com/economy/sta...s_1953862.html

Русофилска радост - от злоба и завист скоро няма да могат да си купуват и олио. Аз си карам на зехтин и това не ме интересува, но като знам какви камари каси с олио ползва обикновения русофил у нас на година, само ще ги гледам как се вайкат с тъпите си изкривени злобни физиономии.. Някои поне ще се спасят от инфаркт и инсулт и ще намалят тлъстините в телата си. Че много им увиснаха телата, откакто си отидоха съветските окупанти и се разглезиха.

Коментар

На 23 април в над 20 български града ще се проведе поход за мир и неутралитет. В същия ден започва и събирането на подписи за национален референдум за неутралитет и суверенитет, обявиха организаторите на инициативата и обясниха, че тя е изцяло гражданска и целта ѝ е да покаже отношението на българските граждани към евентуално въвличане на страната ни във войната в Украйна.

"България трябва да остане неутрална в този конфликт, тя няма място в него. ... Този конфликт трябва да приключи, а това няма как да стане, докато се вкарват в него нови и нова сили", каза пред БНР икономистът доц. Григор Сарийски, част от инициативата.

https://bnr.bg/horizont/post/1018122...UHWMAGJ0QvfO5w
                          Ще има голяма масовка на червени пенции в деменция, издънки от майки-рускини героини предлагали задниците за да избягат от кочината преди време, всякакви лумпени и разни извозвани от селата с автобуси за да протестират срещу жълти стотинки. Все същите 20% от населението грачещи като "русофили".

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Kyde e барби, мъчно ми е за този човек, да не е отишъл да превзема парижката борса или протестира срещу пенсионната реформа
                            върнАха го на работа, да си дослужи
                            препоръка е

Коментар

• Kyde e барби, мъчно ми е за този човек, да не е отишъл да превзема парижката борса или протестира срещу пенсионната реформа

Коментар

• Коментар

Working...
                                X