Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеНа 23 април в над 20 български града ще се проведе поход за мир и неутралитет.
И да не забравите да ги излъжете, че спестените от Украйна пари ще се раздадат като 13-та пенсия.
Last edited by Mateev; 21.04.2023, 16:03.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеДо този момент 31 български градове са потвърдили учасстие в НАЦИОНАЛНИЯ ПОХОД ЗА МИР И НЕУТРАЛИТЕТ.
- 10 Харесвания
Коментар
-
Войник от ВСУ пред FT: Почти целият ми взвод загина в Бахмут за един ден
https://blitz.bg/svyat/voynik-ot-vsu...ews949198.html( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
sosi, няма никакъв проблем с украинската земеделска продукция, намират се пари да се помогне на хората в Украйна и те ще си я консумират на място. А те ако искат да произвеждат масло, да го правят за технически цели, търсенето е огромно и пазара е гладен. В България виждал ли си пролетта как пожълтяват от рапица полетата, можеш да потърсиш в интернет и да видиш за какво става въпрос, маслодайна е 50%, от килограм се добива 0.5 кг масло, като цената му е един лев. Има майстори земеделци които добиват по 550 кг от декар - 275 кг от декар масло, 200 да останат, другите за покриване на разходите. Разбираш ли Украйна никакви проблеми няма с тази плодородна земя - чернозем. Защо не ги оставят хората да си я обработват и от там ще си изкарат достатъчно, да не им се налага да вземат смешни пари 2 милиарда от МВФ. Стига сте се занимавали с глупости, до сега проблем не е имало с това че Украйна може да произвежда много земеделска продукция и не са стигали украинските яйца до България. Те са 30 милиона човека, от глад ли ще умират там. Пари и трябват на Украйна и свестни хора, които като се дадат да не ги откраднат.Last edited by supertrader; 21.04.2023, 15:02.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
Ще има голяма масовка на червени пенции в деменция, издънки от майки-рускини героини предлагали задниците за да избягат от кочината преди време, всякакви лумпени и разни извозвани от селата с автобуси за да протестират срещу жълти стотинки. Все същите 20% от населението грачещи като "русофили".
Коментар
-
Становище: Забраната за внос на маслодайни култури от Украйна ще доведе до фалити в България
https://www.actualno.com/economy/sta...s_1953862.html
Русофилска радост - от злоба и завист скоро няма да могат да си купуват и олио. Аз си карам на зехтин и това не ме интересува, но като знам какви камари каси с олио ползва обикновения русофил у нас на година, само ще ги гледам как се вайкат с тъпите си изкривени злобни физиономии.. Някои поне ще се спасят от инфаркт и инсулт и ще намалят тлъстините в телата си. Че много им увиснаха телата, откакто си отидоха съветските окупанти и се разглезиха.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеНа 23 април в над 20 български града ще се проведе поход за мир и неутралитет. В същия ден започва и събирането на подписи за национален референдум за неутралитет и суверенитет, обявиха организаторите на инициативата и обясниха, че тя е изцяло гражданска и целта ѝ е да покаже отношението на българските граждани към евентуално въвличане на страната ни във войната в Украйна.
"България трябва да остане неутрална в този конфликт, тя няма място в него. ... Този конфликт трябва да приключи, а това няма как да стане, докато се вкарват в него нови и нова сили", каза пред БНР икономистът доц. Григор Сарийски, част от инициативата.
https://bnr.bg/horizont/post/1018122...UHWMAGJ0QvfO5w
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеKyde e барби, мъчно ми е за този човек, да не е отишъл да превзема парижката борса или протестира срещу пенсионната реформапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар