Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Сащ от войните отдавна нищо не печелят, печелят от други неща. 800 милиарда как се компенсират, никак. Тези разходи ще ги направят второстепенна държава. Печелеха от иновациите, че при тях се регистрират и идват от целия Свят, но това няма нищо общо с войните. Сега индустрията работи на друго място, там се случиха иновации и то от типа на тези които нямат нужда от защита от държавата и закона.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
А Калининград( Източна Прусия) е Германия, Карелия е Финландия, Владивосток е Китай, Курилите са Япония.....и т. н.. То само с приказки и спомени от XVIII век - не става. Не става и само с преписване в катедра 'История' СУ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Хайде тогава с лозунги , щом си под ''опека'' и не може да ти се пише дебатично...
косово е Сърбия , украйна е РУСИЯ , а македония е БЪЛГАРСКА.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Ето ти едно филмче на БНТ да погледнеш само за кървавата коледа 1945 година, а след балканските и първата световна войни кланетата, разстрелите и изтезанията са били много повече . Изгледай дори само това, без да четеш извори по темата и после пак разправяй за Косово и " братята сърби"
https://youtu.be/DOVQ4kLa4HE
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПак ли комунистически сополи за Косово,
бре кой в Косово е забранил албанския или българския език? че било същото като в Крим.
косово е Сърбия , украйна е РУСИЯ , а македония е БЪЛГАРСКА.
Last edited by Сибирския Бръснар; 20.04.2023, 22:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
1. Да, изобретател съм. И изобретих важни и ефикасни неща.
2. Всички са давали жертви по войните. За "КЛАНЕТА" ,в такива мащаби, обаче, тук от тебе чувам. Не оспорвам.
3. За антибългарщината...Дядо ми, по майка, като войник, е бил някога царски унтерофицер в окупационните сили в Македония. За кратко е бил, една или две седмици но, получава апендицит, оперират го в Скопие и го връщат предсрочно. Та, срамуваше се дядо, че "нашите, са правили големи поразии." Изобщо не ми е казвал какво са правили точно, времената бяха други, а аз бях малък и питах за друго но, определено, се срамуваше. Отдавна си отиде, не мога да го питам повече.
ТА, Ако един българин се срамува, тогава...какво ли им е било на местните?
4. Иначе да, нагнетявали да настроения. Ежби винаги е имало. Въпросът е, дали нашите случайно, също не са допринесли с "поразиите" си тогава.
Обаче, към момента, в който пораснахме, нали уж вече имаше мир? Нали все братя балканци? Днешните, НЕ СА виновни за делата на предците си. Откъде накъде, ще идва някой и ще къса територии, ще бомбардира столици? Много ви е гъвкав моралът, нещо.
https://youtu.be/DOVQ4kLa4HE
- 4 Харесвания
Коментар
-
Тази война трябва да спре по най-бързия начин. Зеленски загуби 20% от територията си и трябва да го признае, ако иска да запази останалта част от територията си и живота на народа. Хората избраха на референдум да бъдат отделени от Украйна и никой не иска да се върне под управлението на нацисти, марионетки на САЩ. Евродепутати, натиснете Зеленски да подписва капитулация. Как си представяте хората в Донбас, бомбардирани и подложени на геноцид да севърнат под управлението на своя палач? Никога няма да стане, както и на хората в Крим, които бяха спасени от същите действия в последния момент. Спрете се ЕС и САЩ, спечелихте достатъчно от кръвта и смъртта на невинни хора.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеСамо да ти кажа, че този ти хубав коментар, в който демонстрираш гадателските си способности ще ти го изкарам като отлежи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
как ще спре войните? ФАЩ САМО от това живеят - продават оръжие и на 2-те страни обикновено, че и НЕ ГО ДОСТАВЯТ (и българските бунаци са в тази категория) и КРАДАТ ресурси.
Ей толкова са компетентни хамериканците.
НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФЕЙЛ досега. Скоро ПО ГОЛЕМИ
SpaceX изстреля новата си ракета Starship около 16:30 българско време. Най-мощната ракета в човешката история обаче се взриви минути след старта си.
Секунди след изстрелването 5 от 33-те двигателите отказаха. Това доведе до неконтролируемо въртене на ракетата, макар останалите двигатели да работят на максимума си.
Коментар
Коментар