Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
каква ли е била
1. На сексуална основа
2. На възраст и
3. На външен вид
Отклоняваме се. На кой залагаш? На тръмп или на европата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не харесвам бюрократщината на ЕС и шапката от ЕК, но в момента си мисля, че трябва да се придържаме към политиките на Европа, защото сме в Европа, Русия и САЩ имат една цел - да разцепят Европа и да имат зони на влияние...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
каква ли е била
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеедна карикатура, която описва реалността в момента
по повод на тях е циркапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е ти не прочете ли за какво бе баннат?Заради възможно най-грозната обида към жжена.Заслужено го баннаха.
Голям праз. Евала на Анди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Матвеевич е заключен.
той е двойно-троен руски агентпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
една карикатура, която описва реалността в момента
форумът не прави изключение, обществото ни като цяло е разделено 50:50 и това не е само в България
тази политика от години се храни от русите през всякакви поглед.инфо и тн, а отскоро и от хамериканите... само китайците не може да ни 'подкрепят' и те, но сигурно и това ще стане
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е ти не прочете ли за какво бе баннат?Заради възможно най-грозната обида към жжена.Заслужено го баннаха.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не харесвам бюрократщината на ЕС и шапката от ЕК, но в момента си мисля, че трябва да се придържаме към политиките на Европа, защото сме в Европа, Русия и САЩ имат една цел - да разцепят Европа и да имат зони на влияние...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Какви перални, какви магарета, какво съм пропуснала? Докладвай!
тук периодично се появяватпрепоръка е
Коментар
-
Бонке-опитваш се да изглеждаш умна,ама не ти се получава. Какъв Чингис хан е спряла Европа, когато той е умрял много преди монголите да достигнат Европа.А когато монголите са достигнали Европа те са разгромили европейците и само вътрешни противоречия са им попречили да завладеят цяла Европа. Ханибал е воювал с Рим,но е бил съюзник с македонците и някои племена, живеещи на Апенинския полуостров и с галите в Алпите.
А инките и Индия са подчинени от различни държави, които са били във война помежду си.НИКОГА Европа не е била единна.Дори,когато османците са настъпвали Англия и Франция не са се били срещу тях.. Инките тоже.
Така, че бонка частично има право. Пиши го там и Александър Македонски и наполеон.
Last edited by Selena2024; 01.03.2025, 09:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Добре, как различаваш тези, на които се подават рублите от джобчето, от тези, на които се подават доларите от джобчето? Има ли разлика между едните и другите? Заемането на страна на едните или другите разсъдък ли е или емоционално преживяване?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Обидил ме бил нещо. Баннали са го. Мдам
Потрай. Ще довтаса.
Два слона в стъклария не ти ли стигат?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениекъде е матейко