IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Тъй като хората в Русия са разходен материал, като грес или парцали, никой дори не се замисли за безопасността на руските танкови екипажи. Екипажът седи на върха на купчина боеприпаси и когато боеприпасите попаднат в танка, боеприпасите експлодират, кулата лети на 50-80 метра, следвана от московските кацманавци
    Click image for larger version

Name:	Fn52lvpaQAU4nTc.jpg
Views:	1
Size:	76.2 КБ
ID:	4019895

    Коментар


    • Тука нещо митрофановица се пени срещу признаването( най- после) от българското НС на голадомора за геноцид

      https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023...home_NaiNovoto

      Коментар


      • грозни ще падне последен
        а проблемите за руската имоерия винаги пристигат от кавказ…, те набиха няколко трилиона в тоя пущинак, с двете войни и последните 15-20 години субсидиране. но кавказ не е само чечня

        Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

        Казал съм и ще повторя пак - до броени часове тръгва хуманитарна помощ от Челебинск, Самара и Нижни Новгород за най-зъзнещите и гладуващи места в Германия и Франция. Путин обеща, че може да обмисли руски паспорти и заселване в китна барака в Грозни срещу обрязване.

        Коментар


        • сори, че се повтарям.., ама земи тоя газз, дето ще става само за пикаене.., а сичките тръби из европа - паметник на съветско-украинската война

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
            чебурашките, някой може ли да смята проценти, да ми каже щатския индекс на gas natural, от $7,5 на $2,4 тва колко процента са?

            цяло лято плашеха , плашеха.., даже и тука техните проксита - румбатаовчаровци, мега енергетици спецЯлисти по сичко…, сички за пандиза….
            Казал съм и ще повторя пак - до броени часове тръгва хуманитарна помощ от Челебинск, Самара и Нижни Новгород за най-зъзнещите и гладуващи места в Германия и Франция. Путин обеща, че може да обмисли руски паспорти и заселване в китна барака в Грозни срещу обрязване.

            Коментар


            • Click image for larger version

Name:	Russian-tanks-Have-a-nice-day.jpg
Views:	1
Size:	74.6 КБ
ID:	4019876

              Коментар


              • чебурашките, някой може ли да смята проценти, да ми каже щатския индекс на gas natural, от $7,5 на $2,4 тва колко процента са?

                цяло лято плашеха , плашеха.., даже и тука техните проксита - румбатаовчаровци, мега енергетици спецЯлисти по сичко…, сички за пандиза….

                Коментар


                • https://www.cummins.com/engines/x15-...ce-series-2021, ето това е двигател като за камионите на хаймарсите, и за военна машина трябва да се вземе най мощния. Те и ракетите им са толкова, 1000мм съвременна броня с тези конвенционални заряди на ракетите не може да се пробие по никакъв начин. Фейгин пита Арестович - Какво биха могли да направят руснаците, а той му отговаря - нищо, те един мост не можаха да съборят..явно за Антоновския става въпрос. То него го обстрелваха с хаймарси ВСУ.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Така не видях отговор какво е станало със скрипал и с боинга, някой знае ли да каже моля

                    Хайде и към зазката понеже той все даваше пример с норвегия
                    Норвежкият суверенен фонд загуби рекордните $164 млрд. за година

                    Не ги знам дали са пияни орки или застреляни укропи, но все ми се вижда голяма сумата- мисля че е приблизително два бюджета на бг
                    Те всички пазари са назад през годината, следователно и всички фондове, инвестиращи в тях връщат. Няма никаква изненада.

                    Коментар


                    • По сваления MH17 има официални присъди(доживотни) и публично дело заедно с материалите, само на твърде невежи и неграмотни им е трудно да си ги намерят
                      Можете да боднете пръстче на микрофончето и ако не ви е съвсем селски диалекта, дори с глас ще си ги поискате и прочетете.

                      Коментар


                      • Така не видях отговор какво е станало със скрипал и с боинга, някой знае ли да каже моля

                        Хайде и към зазката понеже той все даваше пример с норвегия
                        Норвежкият суверенен фонд загуби рекордните $164 млрд. за година

                        Не ги знам дали са пияни орки или застреляни укропи, но все ми се вижда голяма сумата- мисля че е приблизително два бюджета на бг
                        Last edited by v_tin; 01.02.2023, 22:25.

                        Коментар


                        • "Да, селёдка сейчас по полям вокруг Угледара издаёт непереносимую вонь, но командование РОВ намерено заводить в бой резервы составом до трёх батальонов и, внимание, подразделения ЧВК "Патриот"
                          Шойгу е взел лично Въгледар за цел, путлерите ще задминат тая седмица 1000 пукясали за ден...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Да ви разкажа за два интересни случая през последните два месеца, които ме принудиха да изгубя и последните искри вяра в немската полиция и съдебна система.
                            В понеделник имах термини в Бавария и бях решила да не работя нищо друго. В 7 часа ми звъни синът ми на пожар и разказва, че единия му багер на стойност 50 000 евро е изчезнал. Бил е паркиран зад голяма купчина пясък във фирмата и камерите не са хванали подробности, само, че е тръгнал на платформа в неделя в 19:30 часа.
                            Обадил се той на Цепелин и поискал да търсят чрез GPS системата, която е и задължителна за застраховането против кражба. Отговорили са, че крадците са били гениални ай ти специалисти, успели са да изтрият информацията от последните две години и са изключили изцяло системата. Всъщност тази екстра била само да знаят, кога трябва да правят инспекция
                            Полицията пък му казала изобщо да не си прави илюзии, че ще го намери, защото със сигурност са прекарали багера директно през границата с Франция и никой няма повече да го намери. Франция е на 20 км от нас, но явно е друга планета и всеки може да си краде каквото му се прище и да го скрие там. След два часа полицията все още не беше дошла на място! За разлика от колегата ми, който след 30 мин беше уредил всичко с отдела, застраховащ машините и бяха на старт да плащат.
                            Аз казах на сина ми, че скоро имах подобен случай и да не се отказва да търси наоколо, само да не бие никой, ако го открие
                            Малко преди обяд, след като написа обява във фейсбук, се обади един негов клиент, че е видял предната вечер багера на централната улица в съседното село, която води към аутобана за Франция. Час след това друг клиент го информира, че го е намерил в ..... съседното село!
                            Синът ми го прибра и за щастие беше непокътнат. Обади се в полицията и му казаха, че това всъщност НЕ Е КРАЖБА, А НЕПРАВОМЕРНО ПОЛЗВАНЕ! Така, че, ако в бъдеще ви трябва багер, камион, хубава кола или каквото и да е, просто си го вземете от друг и си го ползвайте!
                            Много противоречия има в случая. Компютърни гении да откраднат багер и да го паркират в съседното село На мен ми е много интересно, но на екзекутивните органи явно хич. Поне беше генерална репетиция за много поуки за в бъдеще.
                            Тъжното е, че в случая за пореден път щеше да функционира само и единствено застраховката на багера.
                            Вторият случай, който всъщност ми беше първи, се разигра също в Саарланд. Аз бях писала за кражбата на един микробус, пълен с чисто нови машини за полагане на оптичен кабел на стойност 10 000 евро. Фирмата е от друга провинция, но е застрахована при мен и по случайност полагаше кабели близо до мен в едно спокойно градче. В един момент на невнимание микробусът изчезнал. Когато писах в групата за помощ, всички бяха убедени, че той се намира отдавна в Полша. Скоро клиентът ми получи сигнал, че са го видели в друг съседен град с фалшива табела. Човекът отива културно в полицията и им дава информация. Три дни нищо не се случва, никой не си помръдва пръста. Тогава клиентът ми тръгва по български с приятели да търси и намира двама асоциални германци да пият пред неговия микробус. Поглежда вътре и установява, че машините са продадени и в буса има само бидон за крадено гориво. И решава да ги накаже по български като ги натупва подобава и тогава вика полиция. Сега е обвинен в нанасяне на телесна повреда и трябва да плаща скъп адвокат по наказателно право. На германците нищо няма да им се случи, защото са асоциални дрогирани алкохолици и нищо не притежават.
                            Се ла ви в Германия
                            Аз на твое място веднага бих се спасил от тия нефелни немци, взимам сина под ръка и с багера директно в Русия да ремонтирам кримския мост

                            Коментар


                            • Да ви разкажа за два интересни случая през последните два месеца, които ме принудиха да изгубя и последните искри вяра в немската полиция и съдебна система.
                              В понеделник имах термини в Бавария и бях решила да не работя нищо друго. В 7 часа ми звъни синът ми на пожар и разказва, че единия му багер на стойност 50 000 евро е изчезнал. Бил е паркиран зад голяма купчина пясък във фирмата и камерите не са хванали подробности, само, че е тръгнал на платформа в неделя в 19:30 часа.
                              Обадил се той на Цепелин и поискал да търсят чрез GPS системата, която е и задължителна за застраховането против кражба. Отговорили са, че крадците са били гениални ай ти специалисти, успели са да изтрият информацията от последните две години и са изключили изцяло системата. Всъщност тази екстра била само да знаят, кога трябва да правят инспекция
                              Полицията пък му казала изобщо да не си прави илюзии, че ще го намери, защото със сигурност са прекарали багера директно през границата с Франция и никой няма повече да го намери. Франция е на 20 км от нас, но явно е друга планета и всеки може да си краде каквото му се прище и да го скрие там. След два часа полицията все още не беше дошла на място! За разлика от колегата ми, който след 30 мин беше уредил всичко с отдела, застраховащ машините и бяха на старт да плащат.
                              Аз казах на сина ми, че скоро имах подобен случай и да не се отказва да търси наоколо, само да не бие никой, ако го открие
                              Малко преди обяд, след като написа обява във фейсбук, се обади един негов клиент, че е видял предната вечер багера на централната улица в съседното село, която води към аутобана за Франция. Час след това друг клиент го информира, че го е намерил в ..... съседното село!
                              Синът ми го прибра и за щастие беше непокътнат. Обади се в полицията и му казаха, че това всъщност НЕ Е КРАЖБА, А НЕПРАВОМЕРНО ПОЛЗВАНЕ! Така, че, ако в бъдеще ви трябва багер, камион, хубава кола или каквото и да е, просто си го вземете от друг и си го ползвайте!
                              Много противоречия има в случая. Компютърни гении да откраднат багер и да го паркират в съседното село На мен ми е много интересно, но на екзекутивните органи явно хич. Поне беше генерална репетиция за много поуки за в бъдеще.
                              Тъжното е, че в случая за пореден път щеше да функционира само и единствено застраховката на багера.
                              Вторият случай, който всъщност ми беше първи, се разигра също в Саарланд. Аз бях писала за кражбата на един микробус, пълен с чисто нови машини за полагане на оптичен кабел на стойност 10 000 евро. Фирмата е от друга провинция, но е застрахована при мен и по случайност полагаше кабели близо до мен в едно спокойно градче. В един момент на невнимание микробусът изчезнал. Когато писах в групата за помощ, всички бяха убедени, че той се намира отдавна в Полша. Скоро клиентът ми получи сигнал, че са го видели в друг съседен град с фалшива табела. Човекът отива културно в полицията и им дава информация. Три дни нищо не се случва, никой не си помръдва пръста. Тогава клиентът ми тръгва по български с приятели да търси и намира двама асоциални германци да пият пред неговия микробус. Поглежда вътре и установява, че машините са продадени и в буса има само бидон за крадено гориво. И решава да ги накаже по български като ги натупва подобава и тогава вика полиция. Сега е обвинен в нанасяне на телесна повреда и трябва да плаща скъп адвокат по наказателно право. На германците нищо няма да им се случи, защото са асоциални дрогирани алкохолици и нищо не притежават.
                              Се ла ви в Германия

                              Коментар


                              • Администратор

                                · 1 ч. ·
                                След среща с приятел, който работи на високите етажи в здравна каса, разбрах много интересни факти и цифри.
                                Украинските бежанци не са седяли в къщи да плачат, както са предполагали форщендите на касите, а са черпали с пълни шепи от немското здравеопазване и най-вече са си санирали зъбите (получават двойната сума от тази, която получават работещите). Та сметката за 2022 възлиза на 9 милиарда евро. Другите националности изобщо не ги броим.
                                Последиците от ваксините експлодират, само проблемите със сърдечния мускул са се увеличили с 300 пъти!

                                Жалко, че не мога да пиша публично всичко, което научих...

                                Коментар

                                Working...
                                X