Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Не му се сърдя, а просто той отговори на провокация, което доведе до цялата ситуация. Действието за последиците днес беше негово. Разбирам и пред какво решение е бил. Никак не е било лесно, но според мен беше погрешен ход. Това беше заложен мечи капан и той реши, че си струва да си сложи крака в него. Имаше целенасочена политика десетилетия да го превърнат в това, което е сега.
Обаче, постоянно се питам, а дали не е планирано да е така? Дали не е договорка танто за танто?
Днес го плюе еди-кой си, а после задкулисно са „наздраве!”. И всичко се прави със съвсем друг умисъл. Разбира се, това са само теории, по които от време на време се сещам да си мисля по тях, защото в един момент много неща почват да губят всякаква логика изобщо защо се правят.
Коментар
-
Не му се сърдя, а просто той отговори на провокация, което доведе до цялата ситуация. Действието за последиците днес беше негово. Разбирам и пред какво решение е бил. Никак не е било лесно, но според мен беше погрешен ход. Това беше заложен мечи капан и той реши, че си струва да си сложи крака в него. Имаше целенасочена политика десетилетия да го превърнат в това, което е сега.
Обаче, постоянно се питам, а дали не е планирано да е така? Дали не е договорка танто за танто?
Днес го плюе еди-кой си, а после задкулисно са „наздраве!”. И всичко се прави със съвсем друг умисъл. Разбира се, това са само теории, по които от време на време се сещам да си мисля по тях, защото в един момент много неща почват да губят всякаква логика изобщо защо се правят.
Когато всичко свърши американците ще са продали за години напред техния ВПК, а Русия ще е взела каквото иска от Украйна. Европа ще е на колене и всички ще са "доволни"
БРИКС ще е набрал сили и ще се развива до следващия сблъсък, който ще е Китай -САЩ и техните сателити, Брикс и Нато, тогава ще е голямата касапница и началото на новия ред.Last edited by polax; 21.05.2023, 20:46.
- 4 Харесвания
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=DsjD6svlq_s, вижте това същите татуирани като в Украйна.D.Y.F-091066
Коментар
-
Днес го плюе еди-кой си, а после задкулисно са „наздраве!”. И всичко се прави със съвсем друг умисъл. Разбира се, това са само теории, които от време на време се сещам да си мисля по тях, защото в един момент много неща почват да губят всякаква логика изобщо защо се правят.
Коментар
-
Kris_, тя Украйна е за диктатура като в Сарвадор, има един украинец го разправя. Аз го харесвах защото ми изглежда украински патриот и сега като пуснал един клип за мегазатвора в Салвадор. Но не знаех, като погледах малко видеа в нета и техния президент е направил нещо много хубаво за салвадорците, там на власт са били ганг и голям терор над хората от тях..всичките ги е затворил този. Украинеца по добре от нас знае какво представлява Украйна и казва че те са точно за такъв подход. Там в мегазатвора точно такива с татуировки като в Украйна. Путин не е бил съвсем неправ като му е писнало от украинските бандити.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Хахахаха, не 100000- 500000 каза ръкуващия се с въздуха, пак не си разбрал
Между другото се пише за недостиг на кадри в русия, ако ти се бачка, бягай да захлебиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Сопата има 2 края- с единия ти биеш, с другия край тебе те бият. На путин не му харесва действителността и решава да я промени. Не разбирам защо му се сърдиш
Днес го плюе еди-кой си, а после задкулисно са „наздраве!”. И всичко се прави със съвсем друг умисъл. Разбира се, това са само теории, по които от време на време се сещам да си мисля по тях, защото в един момент много неща почват да губят всякаква логика изобщо защо се правят.Last edited by Kris_; 21.05.2023, 20:27.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеИ още един повод за размисъл ...
РФ потеряла под Бахмутом более 100 тысяч солдат, — Байден
Между другото се пише за недостиг на кадри в русия, ако ти се бачка, бягай да захлебиш
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеИ става все по-интересно
Въпросче към Дългото носле, Старшинката и Тинчето.
Колко пъти трябва да бъде превзет Бахмут, за да бъде превзет
а[/B].[/I]
Коментар
-
Те и Путя уж ще го съдят.
Мислят го / определят го като военен престъпник подобно на Кадафи, Башир, Милошевич. Тези хора са или мъртви или в затвора.
Това е много малко вероятно да се случи с Путин.
Путин и неговия режим ще стигне докрай. Русия вече е разглеждана като подобно на Северна Корея / Иран, но е държава с много повече пари, много повече лостове, които може да използва, много повече асимитрична способност за военно дело, и разбира се, екзистенциално цял куп ядрени оръжия.
В ситуация подобна на Кубинската/Карибската криза сме, особено след случката с британския самолет в Черно море. Не подценявайте колко опасна е ситуацията за всички на планетата за това, че не сме в Студена война с Русия. Средата, в която сме с Русия в момента е много по-опасна отколкото през Студената война. Като се тегли чертата, вината е основно в Путин, но това не променя реалността.
Коментар
-
GiRo, в Афганистан са били създадени три дивизии на афганистанска армия, която да е с американците. Това нещо за Дивизиите е било докладвано на кой ? - На Байдън..Като си тръгват американците тези три дивизии не оказват никаква съпротива на талибаните, които неофициално са били само 30 хиляди човека. Защото не имало три дивизии, а само три роти.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеА сравни ли ангажираните в настъпление сили?
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеСкупым языком цифр:
- Битва за Берлин — 9 дней;
- Битва за Москву — 67 дней;
- Сталинградская битва — 200 дней;
- Битва за Бахмут — 224 дня
РФ потеряла под Бахмутом более 100 тысяч солдат, — Байден
Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар