If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
И кой ни плаща на мен и неколцината други?Зеленски ли?
В момента Сорос, а като се спомине сорос Бил Гейтс( че е по- млад), освен това държи да ни ваксинира и да намали населението на земята( интересно на кой ще си продава уиндоусите и другото програмно обезпечение, като намали населението, но до там не стига мисловния процес на ватата)
GiRo, той е малко наивен, бил е в Русия и се е заразил с тяхната наивност. Правиш кратка справка че изоберателите на по съществени неща напоследък ги убиват и си правиш извода на момента. Русия при всички положения ще се докара до момента в който ще продава и разпространява технологиите си за оръжия, а те ги имат. Варианта е да се спре нападението на глутницата срещу тях, но глутницата затова е глутница - да си свърши работата и да разкъса жертвата. Русия ще се разпадне и тези неща ще се разпространят - неизбежно е.
Напротив-плащат ти/ви.Щото прокарваш тези, които са изгодни за управляващите в Русия. Като тази,че трябвало да се сключи мир със запазване на завзетите територии. Украинците щели да воюват д властта в Украйна вместо с руснаците и тем подобни глупости .
Не съди за всички по себе си и още неколцината тук объркани люде. Не са всички като вас. Някои просто искат справедливост но, помнят, какво е било.
mirodes, не ми плащат и не лъжа, няма да ги запазят тези превзети територии, те не ги искат. Тях ги устройва там да се обособи държава, те им трябват. Проблема е че като ги оставят на Украйна да си ги върне тя ще ги избие, ти не виждаш ли какво става там или каквото ти кажат в медиите е истината. Те са хора които мислят на руски език и във войната тях ти бутат срещу руснаците, избиват се руснаци в нея - това е геноцид. А кой и как управлява Русия е съвсем друга тема.
mirodes, гена ми е такъв, руски. Никой не ми плаща нищо.
Напротив-плащат ти/ви.Щото прокарваш тези, които са изгодни за управляващите в Русия. Като тази,че трябвало да се сключи мир със запазване на завзетите територии. Украинците щели да воюват д властта в Украйна вместо с руснаците и тем подобни глупости .
Коментар