IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аре за лека нощ ребятки:

"На Таврическом направлении Силы обороны освободили территории под Красногоровкой Донецкой области, которые были оккупированы с 2014 года."

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Toя с кетъринга, вече разполага и с армейски щаб на 40м. под земята

пп
      бая народ гледам не знае колко българина превземат Кавала
      Четирима са тези дето превземат Кавал. Пейо Яворов и Христо чернопеев. Третия може би беше Йонко Вапцаров, но ме мързи да се ровя из нета да уточнявам. Но сравнението е неадекватно. Към Кавала се движат български и гръцки полкове и въпроса е всъщност местния командир на гарнизона на кого ще се предаде. Блъфа на Явоеор Чернопеев и компания хваща декиш и града се пада на българската армия.
      По подобен начин Белград е превзет през април 1941г, от едино разузнавателно отделение на Вермахта - по малко от 10 човека
      Last edited by Бъpзоходко; 24.06.2023, 21:52.

Коментар

• Кой обясняваше днес за 40 ракети свалени- по добре да беше написал 400 или 4000- все същата работа- днес няма изстреляни ракети

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Ама от гемео царевичак с палмово масло, нали
          Ти пък - трай сега, не се пречкай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Уха, къде са ми пуканкитееееее
            Ама от гемео царевичак с палмово масло, нали

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

18 месеца съм служил в наборна войска. Ти изобщо ходил ли си войник или си от джендърите,които автомат не са виждали?
              Уха, къде са ми пуканкитееееее

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                мда, разбирам
                за “неутралните” беше доста неприятен ден тва неприятно мероприятие

Не знам кои са тия

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                  Днес това цялото мероприятие, на американската война чрез украинците срещу руснаците, се превърна от най-досадната и скучна война някога, в най-най-най-най-най-досадната и непоносимо скучна война изобщо някога. Бих предпочел да даваха всеки ден сюжетното развитие на турски сериал по медиите пред тоя бълвоч
                  Няма пък. Ще гледаш африканско риалити за междуплеменни вражди. Дотам я докараха.

https://m.facebook.com/story.php?sto...00026422493975

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Не бе, цъфти и връзва РФ. Полицейски час в Москва, барикади по улиците, кметът призовал да не се излиза без основателна причина, слагат се картечари по високите сгради. Лукашенко се пазари с един шеф на кетъринг фирма.

Пък трябваше Киев да е руски, немците да ядат хамстери, а англичаните - катерици.
                    Защо, като се биха във фашингтон как беше- директно полицията си биеше демонстрантите, а след това ги изпоарестува и вкара в затвора с програма за лицево разпознаване, която на всичкото отгоре беше бета версия

Коментар

• мда, разбирам
                      за “неутралните” беше доста неприятен ден тва неприятно мероприятие

Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                      Днес това цялото мероприятие, на американската война чрез украинците срещу руснаците, се превърна от най-досадната и скучна война някога, в най-най-най-най-най-досадната и непоносимо скучна война изобщо някога. Бих предпочел да даваха всеки ден сюжетното развитие на турски сериал по медиите пред тоя бълвоч

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Имам въпрос, защото демонстрираш огромно самочувствие в изводите. Но си личи, че познания нямаш никакви по темата И не само по тази:
                        -Знаеш ли, какво е редовна/наборна/ войска?
                        18 месеца съм служил в наборна войска. Ти изобщо ходил ли си войник или си от джендърите,които автомат не са виждали?

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Toя с кетъринга, вече разполага и с армейски щаб на 40м. под земята

пп
                          бая народ гледам не знае колко българина превземат Кавала
                          Аз не знам , кажи ми/ разбира се и други не знаят, тъкмо и те да научат

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
                            ..
                            -Знаеш ли, какво е редовна/наборна/ войска?
                            Za сведение на невежи фатмаци, редовна и наборна не са синоними, редовна войска можеш да получиш и без да е наборна... справки дори в Русия.
                            бахти неграмотността.

Отделно, че на една армия най-важното и качество е ефективността, а не дали заробваш деца в нея.

Коментар

• Днес това цялото мероприятие, на американската война чрез украинците срещу руснаците, се превърна от най-досадната и скучна война някога, в най-най-най-най-най-досадната и непоносимо скучна война изобщо някога. Бих предпочел да даваха всеки ден сюжетното развитие на турски сериал по медиите пред тоя бълвоч

Коментар

• хахаха
                                сутринта го обвиниха в най-тежките престъпления по нк на рф, което означаваше директна смъртна присъда
                                следобед сключиха споразумение

хаха, няма такъв цирк

Коментар

Working...
                                X