IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Що милиардери се отказаха от матушка, ама иначе една жена казала, че отишли за социалки. Дам, фирата е голяма.

    Коментар


    • И друго се забелязва, в момента китайците си позволяват да купуват скъпи неща по интернет, а американците не. Има и разлики в цената за китайците, те купуват неща които се произвеждат там, докато другите купуват от тях и за тях цените са двойни заради това че пътуват от далеч. Та кой е най добре, който произвежда или който печата пари макар да му ги приемат широко и да си купува неща които други произвеждат. Дали сме фира отвсякъде.

      Коментар


      • Гледах в някакви коментари един поляк пише, че това било много глураво да се пишеш да вземаш 560 евро в Германия. Другия му отговаря, аз също съм поляк, глупаво е като не знаеш какво да правиш, може да вземаш от две места, дори от повече.

        Коментар


        • В България болници без ток е в реда на нещата, но в окраине е недопустимо..
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

          Коментар


          • GiRo, не знам , пък и да ги питаш едва ли ще ти кажат. В момента и поляци има които отиват на Запад и дори са там и се пишат да вземат социалки като бежанци, дори успявали да вземат от две места. Нищо ново. По голяма армия са от женската армия сигурно.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
              Като говорим за алчност за територии, можем ли да сравним 16 млн. кв. км. на Русия със заграбените 100 000 кв. км. от Украйна какво съотношение представляват? Това е точно 1/160 част или 0.6% или 6 промила. Мислиш ли, че става въпрос за алчност за територия, освен ако не си трол на надница като седящите тук по цял ден? Няма логика. Остава нещо друго, което движи нещата и преобръща фокуса. Може да търсят изгубения кивот по черноморското крайбрежие на Украйна и да става въпрос за специална научна експедиция, маскирана като специална военна операция. Виждаш ли колко ненормално би могло да бъде всяко твърдение в тази ситуация. Казвам го, за да може хоризонтът да бъде разширен малко. Сега ще изскочат дежурните идиоти и ще залеят с карикатури и смешки казаното и ще обикалят като шутове с вувузели и свирки около престола на така поднесената теза.
              Да, не е само от алчност за нови територии
              Путлер се ужасява, че Украина бързо ще стане пример за ватниците как може да процъвтява една държава - член на ЕС и НАТО
              И току виж ватниците пожелаят да изпратят Путлер при Кадафи, Садам, Милошевич, Кобзон и т.п. негодници

              Коментар


              • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                mitaka7, кадърните хора не бягат. Трябва да е бил някой на много висок пост в държавата, да е загубил много битки та да избяга временно и пак ще намери начин да се върне. Такива хора не бягат, че и се връщат неочаквано.
                Моля кажете (който е на смяна в момента), тези хора по-долу от некадърните ли са или от високите постове в държавата?

                Не е препоръка за каквото и да било.

                Коментар


                • Всяко нещо си има и начало, и край.

                  Коментар


                  • Подобна криза но в много по големи мащаби ще изживеят и САЩ и Китай, другите големи също няма да ги подмине, но при тях нещата ще са по сериозни.

                    Коментар


                    • mitaka7, кадърните хора не бягат. Трябва да е бил някой на много висок пост в държавата, да е загубил много битки та да избяга временно и пак ще намери начин да се върне. Такива хора не бягат, че и се връщат неочаквано.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                        В петролна рафинерия в Ангарск, Иркутска област, е избухнала експлозия, вследствие на което е възникнал голям пожар, съобщава ТАСС.

                        Това е в най-голямото предприятие в Източен Сибир, част от "Роснефт".
                        При инцидента са загинали двама души, петима са ранени.

                        Експлозията е толкова силна, че геофизичната служба регистрира сеизмично събитие. Губернаторът Игор Кобзев заявява, че много местни жители са помислили, че става въпрос за земетресение. Според сеизмолозите експлозията е усетена в Иркутск (на повече от 40 км от Ангарск по права линия).
                        Тези експлозии вече ще са ежедневие в матушка. Кадърните хора избягаха като обявиха войната и последвалата могилизация и сега ще духат супата. Да не говорим за последващи ремонти и потребностите от всяко естество за тях.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                          бай Митьо, шегуваш ли се, починал е отдавна. Трябва да си много зомбиран да си мислиш че го има Путин, то е очевидно че го играят артисти. Смятай какво става с контрола на тежките оръжия, за които обещават че няма да се използват. Русия имала 300 милиарда износ от началото на войната, обаче гледам някакви руснаци казват че тези пари въобще не стигали до народа и въобще не влизат в Русия. Не мисля че някой знае какво става там.
                          Да да, знам....и земята е плоска, и старшинката е изобретил вечен двигател, който работи....

                          Коментар


                          • А най странното е че тези области са най лошите в Украйна, тях държавата ги е била изоставила отдавна. Кога е било - когато отношенията между Русия и Украйна са били прекрасни и Русия им е давала суровини на руски цени, като за руснаци и са можели да искат от техните управници да повдигнат стандарта на живот на тези хора. Напротив, точно областите които са полски територии са най добре, инфраструктура и всичко. Поразгледайте в интернет.

                            Коментар


                            • бай Митьо, шегуваш ли се, починал е отдавна. Трябва да си много зомбиран да си мислиш че го има Путин, то е очевидно че го играят артисти. Смятай какво става с контрола на тежките оръжия, за които обещават че няма да се използват. Русия имала 300 милиарда износ от началото на войната, обаче гледам някакви руснаци казват че тези пари въобще не стигали до народа и въобще не влизат в Русия. Не мисля че някой знае какво става там.

                              Коментар


                              • troika, защо да са ги нападали при положение че е било планирано, онзи Гиркин ги вкара там в тази каша, вдигна тези области да се отделят и виж какво става. Целия Свят с главата надолу и енергоносителите поскъпнали до небето. Ще разбият те ЕС.

                                Коментар

                                Working...
                                X