Първоначално изпратено от GG-BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеУкраинците си се бият там и какво може да направиш като са побойници. В другите държави когато нещата се объркат правят избори начесто, в Украйна спират да правят избори и почват да се избиват.Ами що тогава гробищата в руските градове и села са пълни с умрели във войната. Например в Якутия и Бурятия има много жертви .И там ли са украинци?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ама вярно ли, че вчера американския президент е нарекъл Зеленски диктатор? - Това съм го пропуснал...
Според мен това обръща цялата война на 180 градуса...
Соросоидните жълтопаветници, защо си мълчите за тази новина?
Тръмп загрубя: Зеленски е диктатор и рискува нищо да не остане от Украйна
Last edited by Frosty; 20.02.2025, 11:37.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ама разбира се.По-добре стотици хиляди руски войници да измрат и останат инвалиди вместо да използват ракети.
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеБезпрецедентна ескалация между САЩ и Украйна
------------
Матэйкин,
ако САЩ се включат във войната на страната на Руската федерация,
тогава ще се получи САЩ + Русия
срещу
Украйна + евро-?ейския съюз
Въпросът е
тогава соросоидите ще обявите ли война на САЩ, както по времето на Втората Световна война ?
Най-интересно ще ми бъде как ще реагира Китай на един съюз между Русия и САЩ. Пък и Северна Корея как ще и хареса да е между двамата съюзника! Ако тръгнат само корейците към Москва,няма кой да ги спре по пътя.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Frosty, Доналд Тръмп намерил петролните запаси издухани от демократите, лъгали че има и сега е бесен, не могат да удържат цената на ойла. Той като не е знаел разправяше че ще му държи цената ниска. Украйна само ще се разфасова, всички които могат да минат към съседни държави ще го направят за да оцелеят. Такова нещо идва че с умиление ще си спомнят всички - Когато беше конфликта в Украйна, а у дома си бяха ОК. Сега с това ОК у дома приключваме, но поне войната ще свърши че ми писна да им слушам глупостите.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗащото целта им е да се издухат ракетите, Киев не го искат превзет насила и разрушен. С твоя аналитичен ум е трудно да се сетиш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И защо тогава Киев не е в руски ръце?Значи изразходват ракетите за един ден и след това руснаците напредват към големите градове и ги превземат.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Безпрецедентна ескалация между САЩ и Украйна
------------
Матэйкин,
ако САЩ се включат във войната на страната на Руската федерация,
тогава ще се получи САЩ + Русия
срещу
Украйна + евро-?ейския съюз
Въпросът е
тогава соросоидите ще обявите ли война на САЩ, както по времето на Втората Световна война ?
Last edited by Frosty; 20.02.2025, 10:57.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами ликвидирането на Украйна може да отнеме и година. Щом Тръмп започна да говори такива работи, смятай го за уговорено.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Предстоят избори в Германия и ще видим какво ще кажат хората. Ако АзГ вземе голям процент, всичко приключва. Почакай няколко дни.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Не могат, капацитета им за производство е запълнен. Нямат зенитни ракети Пак 3 за Пейтриът например, не могат да ги произведат, защото целия капацитет е 500 бр. за една година. С толкова може да се пресрещне атака с 170 - 200 ракети. За цяла година фабриката произвежда ракети с които се пресрещат руските изстрелвани само за един ден понякога.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И какво ще кажат хората, видя ли някъде масови протести срещу това решение?То е факт,а ако на САЩ им плащат могат да произвеждат оръжия в огромни мащаби.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар