Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
mitaka7, гледай клипа на Арестович и онзи дето колкото е дълъг толкова и фъфли като се разхождат по улиците на Киев..Чета и народа какво пише.D.Y.F-091066
Коментар
-
Към момента жертвите от руска страна, ако не броим украинците които се бият като руска армия са по малко от 50 хиляди човека, и ако общо са 500 хиляди...мрат украинци като мухи. Зеленски толкова ли е умен, не можа ли да предвиди че тези които са го избрали, в неговата страна родени ще умират за земя която не им трябва, имат толкова много земя която са осрали с присъствието си на нея.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСпоред мен комика Зеленски беше глупаво момче, те всичките са глуповати около него, кмета на Киев от бокса мозъка му е като пихтия, това е серия от микроинсулти и не е останало много да работи. След 2014 година украинците и то тези славните с бръмбарите в главите казват че Киев са го направили на циганска махала.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Според мен комика Зеленски беше глупаво момче, те всичките са глуповати около него, кмета на Киев от бокса мозъка му е като пихтия, това е серия от микроинсулти и не е останало много да работи. След 2014 година украинците и то тези славните с бръмбарите в главите казват че Киев са го направили на циганска махала.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеSega погледнах за нощния десант в крим- няма други такива тъпанари на планетата освен хохлите. Всъщност май че ние сме им достоен съперник- да организираш демострация/ за каквото и да било/ и да ходиш да викаш под затворени прозорци на парламент или някакво министерство за мен си е върховна глупост и идиотизъм. Но все пак това не си е самоубийство като хохълското. Може би двете нации трябва да влезем в наградите/ не помня какви баха точно, може би грами/ по идиотизъм
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Никой не е твърдял такова нещо. Даже и тук форумните кибици, вкл.мен, просто се гаврихме.
Коментар
-
Sega погледнах за нощния десант в крим- няма други такива тъпанари на планетата освен хохлите. Всъщност май че ние сме им достоен съперник- да организираш демострация/ за каквото и да било/ и да ходиш да викаш под затворени прозорци на парламент или някакво министерство за мен си е върховна глупост и идиотизъм. Но все пак това не си е самоубийство като хохълското. Може би двете нации трябва да влезем в наградите/ не помня какви баха точно, може би грами/ по идиотизъм
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Фактът, че има свален самолет с хора на борда не е за пренебрегване. Още едно доказателство, че Рашистан е терористична държава.
Аз смятам че е виновна бензиностанцията с ракети оттатък голямата вода- само да си припомним убийството на иранския генерал и ще стане на всички ясно че това е една терористична организация , маскирана като държава
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Изпуснал съм Етиопия. Ей това ме уби.
Индонезия не може, Кения не може, Алжир не може, обаче Етиопия - да.
Туш. Тия хора са луди.D.Y.F-091066
Коментар
-
Tepix, тези държави все някога ще се развият и дори ще изпреварят САЩ както сега Китай на който всички се подиграваха след 10 години ще ги е изпреварил.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Кока срещу нефт
Индонезия не може, Кения не може, Алжир не може, обаче Етиопия - да.
Туш. Тия хора са луди.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеБРИКС ще се разширявал с Иран, Египет и Аржентина.
Вече и аз мога да се хваля, че съм бил в страна от новото голямо добро утро
Каквито и да са били първоначалните идеи, ми е безкрайно интересен съюз между ОАЕ и Аржентина. Пари срещу футбол?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
А какво да кажем за свалените хеликоптери и самолет по време на "бунта-цирк" на Вагнер? Тия хора са дали фира, заради егото на един детеубиец.
Ама вас русИфилистиците не ви бърка, надалеч и в безопасност сте, под закрилата на "загнилия" Запад. Ех, да бяха ваши роднини тия пилоти, какво ли щяхте да говорите за терориста?
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар