Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеГолям праз.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение... Вече измислиха в ЕС как да напълнят насила с ***всички държави, няма не искам.Last edited by X_Y; 02.07.2023, 11:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
През 2017 г. най-популярните международни туристически дестинации бяха:
..No Държава Туристи (млн) 1 Франция 86.9 2 Испания 81.8 3 САЩ 76.9 4 Китай 60.7 5 Италия 58.3 6 Мексико 39.3 7 Великобритания 37.7 8 Турция 37.6 9 Германия 37.5 10 Таиланд 35.4
Чудна работа, защо не виждам Русия в таблицата ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Полша и Унгария са значително по-добре от повечето останали в ЕС, само че са посред развиващата се инфекция. Може последни да загният, но изходът е предизвестен. Вече измислиха в ЕС как да напълнят насила с ***всички държави, няма не искам.
Докато в Полша имигрантите са основно украинци-бели европейци и християни.Last edited by X_Y; 02.07.2023, 11:35.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Споделям до голяма степен убежденията ти,но няма как прогнилата и корумпирана руска империя да ни е за пример.Путин даде цялата власт в Чечня на главният мюфтия на непризнатата република Ичкерия Ахмат Кадиров, който е призовавал за смъртта на руснаци и неговите части са убивали руснаци .А след смъртта му по наследство тая власт премина в сина му Рамзан,който лично е убил руски войници. Да не говорим, че в офшорните сметки на виончелиста Ролдугин и любовник на Путин се откриха 2 милиарда долара. А и цялата държава е проядена от корупция.
За пример може да са ни Полша и Унгария-държави, които си защитават националните интереси и не се поддават на либерастката пропаганда. Пазят си традициите и консервативните ценности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Зависи към къде гледаш тази обезценка, ..
ама разкажете повече как гледате и какво виждате. Разкази на виждащи изкривена реалност са интересни още от ван Гог насам.
е обяснете 3%-ната инфлация в Русия с пирамидалния, през цената на ладата там примерно,
да ви светна, че дори през цената на бензина в рубли пак няма да я докарате,
ама обяснете, ще е забавно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеМосква изглежда доста добре в момента...
..No Държава Туристи (млн) 1 Франция 86.9 2 Испания 81.8 3 САЩ 76.9 4 Китай 60.7 5 Италия 58.3 6 Мексико 39.3 7 Великобритания 37.7 8 Турция 37.6 9 Германия 37.5 10 Таиланд 35.4
Чудна работа, защо не виждам Русия в таблицата ??
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение... За мен да живея в преобладаващо бяло, патриархално общество с традиционни семейни ценности е толкова силно за предпочитане пред икономически придобивки, че не знам как бихме могле да се разберем един друг...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Не съм Експерт, че да ми "вярвате". За мен да живея в преобладаващо бяло, патриархално общество с традиционни семейни ценности е толкова силно за предпочитане пред икономически придобивки, че не знам как бихме могле да се разберем един друг. Дори преди да стигнем до настъпващите античовешки "мерки" срещу съчинените климатичнопромени, които се задават в ЕС.
За пример може да са ни Полша и Унгария-държави, които си защитават националните интереси и не се поддават на либерастката пропаганда. Пазят си традициите и консервативните ценности.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Да ве, да, вЕрваме ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Е как каква, валят копейки, нале.
А , сериозно, въпросът е глупав.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Демек един френски арап е по-скъп от 200 000 рашиста- това ни показа бръснаря без да се усети
...ама няма надежда да се усетиш тъй че...
Коментар
Коментар