Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 6 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеАнатема на Зеления !!! АНАТЕМА !!!
Анатема и на всички майкупродавци в България !
https://fb.watch/lDg4Tl0DV2/
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеКаролина отново е във вихъра си!
Путин забранявал със закон бедността и щял да намира работа на всеки безработен... по телефона.
Може да не съм съгласен с тях, но пирамидата и вутина поне ми изглеждат далеч от това състояние.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеКаролина отново е във вихъра си!
Путин забранявал със закон бедността и щял да намира работа на всеки безработен... по телефона.
Може да не съм съгласен с тях, но пирамидата и вутина поне ми изглеждат далеч от това състояние.
И няма значение, от коя страна са. Има надежда. Спокоен съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И аз се чудих дали е добре че е дошъл, но щом форумната вата вие, значи е добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbetter, обикновенно хората се срещат за да обменят неща, мнение..знания.., нищичко няма като резултат от тази среща. Зеленски нещо научи ли - не.Last edited by Andi11; 07.07.2023, 09:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеВижда се че вече сте продали българския език. Пишете на руски,ще ви е по-достойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Предатели на руския интерес? Така е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДа разправям, че сте предатели? Има ли нужда да се сочи отново очеизвадното?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение....и майкупродавци в България !
..
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнениеДори само заради това си струваше "коалицията" с Тиквоний.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеАнатема на Радев !!! АНАТЕМА !!!
Анатема и на всички майкупродавци в България !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
- 10 Харесвания
Коментар
Коментар