Vergil1975, бензина стана 70 ст. след петролната криза 80-та година, преди това беше 30 и нещо до 40 и нещо. Тогава стана 80 и после падна на 70. 1 лев беше и 1.20 преди 89-та непосредствено, но заплатите вече не бяха 200 лв, а повече. Сега провери в интернет така ли ги казват цените. По принцип не помня къде съм си събул обувките, но странно някои неща от миналия век ги помня. Не съм в Русия, стига лъга.
- Например помня че пътувах с автобус точно когато беше тази криза и той не можа да стигне до автогарата със запален двигател, изгасна и по инерция обаче стигна, шофьорът каза - дадоха ми там точно колко литра нафта, странно е че стигнахме, от колегите няма никой, всички са закъсали. След това бензина беше 80 ст. - 91 октана, после смъкнаха цената на 70.
- Например помня че пътувах с автобус точно когато беше тази криза и той не можа да стигне до автогарата със запален двигател, изгасна и по инерция обаче стигна, шофьорът каза - дадоха ми там точно колко литра нафта, странно е че стигнахме, от колегите няма никой, всички са закъсали. След това бензина беше 80 ст. - 91 октана, после смъкнаха цената на 70.
Коментар