mirodes, не става с читави управници, целия народ трябва да е читав, възпитание, манталитет се изграждат. Какъвто народа, такива и управниците му. По сложни и по трудни са нещата, а тази простотия - дай да изберем един цар и той ще отговорен и ако не сме доволни ще го обесим е дивашка работа и ще вървим надолу по тоя начин.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Надежди го*ежди. Ако ми покажеш народ, изградил Империя, сам да се е отказал, може и да си помисля да спра да ти се смея. Засега, цЪ. НимоасазАпра.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Няма никакво значение дали са имали украинците държава или не.И ние сме били повече време под чужда власт, отколкото самостоятелна държава, ама дори и след 500 години сме запазили бита,културата и традициите си.А и дали сме изцяло славяни няма значение (специално моята майка си е типична славянка-руса,със сини очи, с много бяла кожа и дъщерите ми приличат на нея),важното е,че имаме сходен език, бит,култура с другите славянски народи от Източна Европа. Включително с руснаци и украинци,ама руснаците са лошият роднина, с който не искам да имаме нищо общо.Поне докато не се откажат от империализма си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Това е съвсем друго и е плод на.... ами точно руската пропаганда, по която плюеш. Българите НЕ сме славяни, ние сме държавнотворен народ, а не пушечно месо и роби за пазарите на бели робини, каквито, апропо, винаги са били живушите на сегашната територия на Украйна, без значение от това кой я е управлявал и как се е наричала
Коментар
-
Мразя руската имперска политика .Какво точно не ти е ясно?Имат най-голямата държава в света и ламтят за още.А стига де.
А аз съм последният човек на света,който ще е лицемерен.
А кюрдите имат съвършено различен начин на живот, бит,култура ,ценности.
Ами не ги чувствам близки.Нито пък западняците. За разлика от украинците и другите славяни от Източна Европа.
Дори и тези руснаци,които не са с промити от пропаганда мозъци, ги чувствам по-близки.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Среднана работна заплата в България е 773 евро,при 557 евро за ФИРОМ.МРЗ няма никакво значение.
Средната брутна работна заплата в България за март 2023 е 1953 лева или 1515 лева - https://www.nsi.bg/bg/content/3928/%...B8%D0%B2%D0%BE
Пак е повече, но с 32%, а не с 39%Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
И можеше да сме българите защото - ставаш по-смешен от копейките с тези опорки? А да, сетих се, зелените човечета щяха да десантират в Камчия, използвайки телепортация от нов видЧестно, ставаш по-лицемерен и от мен, само дето си е избирателно лицемерен.
А кюрдите е много вероятно да са ни почти толкова близки, колкото севернофиромците, пардон южноесесерците, но това е друга тема
А аз съм последният човек на света,който ще е лицемерен.
А кюрдите имат съвършено различен начин на живот, бит,култура ,ценности.
Ами не ги чувствам близки.Нито пък западняците. За разлика от украинците и другите славяни от Източна Европа.
Дори и тези руснаци,които не са с промити от пропаганда мозъци, ги чувствам по-близки.Last edited by mirodes; 18.07.2023, 17:26.
- 1 like
Коментар
-
Абе какво ме бъркат кюрдите?Украинците са бели европейци,християни и славяни.На тяхно място можеше да сме българите.Честно, ставаш по-лицемерен и от мен, само дето си е избирателно лицемерен.
А кюрдите е много вероятно да са ни почти толкова близки, колкото севернофиромците, пардон южноесесерците, но това е друга темаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Тъй, тъй, пък в северна фиромия минималната работна заплата е 29 739 денара или 943 лева, а в България е 780 лева - ха сега де, севернофиромците са по-добре от нас ли? Че нещо напоследък има доста бачкерчета от там у нас, особено в развлекателната индустрия
- 3 Харесвания
Коментар
-
И Сирия беше нападната от Турция и се пробваха да си защитават държавата, ма не съм чул някой да е обявявал санкции срещу бай Ердо и да е ревал жу су иииии. И то даже със същите мотиви - денацификация на кюрдите - етнос, дето е по-малко измислен от "украинския". Или викаш те са в Азия, тях не ги броим
А за залежите на нефт и газ точно САрабия е пример. Или Нигерия, Венецуела. А може би ЮАфрика, която е типичен пример за жу су ииии?Last edited by mirodes; 18.07.2023, 17:15.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Заплатата им мисля че е по-ниска от нашата,
но по-важното при тях е, че по-свобода на медии и бизнес вече ни водят, поради което със сигурност ще ни изпреварят и те.
Но те са без значение,
оценяваме наногения - Па постигна загуба на над 25% от европейския пазар(в Италия над 70% имаше от газта), заради Окрайнатаи вече е "пиле на грил" м/у Китай и Турция.
А за войната - знаеш ми мнението, да се оправят. ТНа коректните хора дължа коректен отговорNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Тъй, тъй, пък в северна фиромия минималната работна заплата е 29 739 денара или 943 лева, а в България е 780 лева - ха сега де, севернофиромците са по-добре от нас ли? Че нещо напоследък има доста бачкерчета от там у нас, особено в развлекателната индустрия
но по-важното при тях е, че по-свобода на медии и бизнес вече ни водят, поради което със сигурност ще ни изпреварят и те.
Но те са без значение,
оценяваме наногения - Па постигна загуба на над 25% от европейския пазар(в Италия над 70% имаше от газта), заради Окрайнатаи вече е "пиле на грил" м/у Китай и Турция.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нали се разбрахме, че БВП е куцо, е да погледнем по заплати
Украйна вече е с по-висока минимална заплата от путлеристан (още при курс 70рур/усд)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=FfPDgCJeoy8&t=19s, ето я Украйна. Четох че на Буча са дали някакви пари по специално, ето го и резултата какво става с парите.D.Y.F-091066
Коментар
-
Нали се разбрахме, че БВП е куцо, е да погледнем по заплати
Украйна вече е с по-висока минимална заплата от путлеристан (още при курс 70рур/усд)
D.Y.F-091066
Коментар
Коментар