If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Ами значи, към момента, не държи да завладява допълнителни територии. Предполагам, това ще е до пълното смилане на живата сила на Украйна. А после...После ще видим.
То сякаш жива сила се "смила" само от едната страна.
Не знам дали не се предоверявате на цифрли и статистики. В момента бих предпочел да живея в Русия, без колебание и без съмнение, пред: Австралия, Канада, Франция, Германия, Англия, Швеция, Холандия, Испания, Австрия, САЩ, Ирландия. И айде да не се унижаваме с малоумни въпроси от рода на "що не си заминал" - първо, България ми харесва повече от всички изброени и Русия, и второ - Русия, ако не сте се интересували и не знаете, никак, ама никак не е приритала за емигранти. За разлика от изброените от мен, които вече са напълно или почти напълно превзети от диверсити.
. Какви точно " чудеса от героизъм" проявява Русия?- При превъзходство в авиация, артилерия, далекобойни ракети, флот и над 4 пъти по- голяма по население от Украйна е стигнала до там че да се отбранява и да се радва, че украинците не напредват бързо
Ами значи, към момента, не държи да завладява допълнителни територии. Предполагам, това ще е до пълното смилане на живата сила на Украйна. А после...После ще видим.
Русия прави ежедневни чудеса от героизъм, при което действат свръхефективно. Премахнали са въоръжение за 1,6 трлн $ - това е 77-годишното украинско+СССР производство, както и произведеното от НАТО за 20 години. Изплужват и по 750 славоукри дневно, които не се възстановяват, понеже на година се раждат 100 хиляди. Бюджетът на НАТО се разпределя 85% за заплати и 10% за оръжие при марж 50% за производителите и няколкократно по-скъпо от руското.
. Какви точно " чудеса от героизъм" проявява Русия?- При превъзходство в авиация, артилерия, далекобойни ракети, флот и над 4 пъти по- голяма по население от Украйна е стигнала до там че да се отбранява и да се радва, че украинците не напредват бързо
Русия прави ежедневни чудеса от героизъм, при което действат свръхефективно. Премахнали са въоръжение за 1,6 трлн $ - това е 77-годишното украинско+СССР производство, както и произведеното от НАТО за 20 години. Изплужват и по 750 славоукри дневно, които не се възстановяват, понеже на година се раждат 100 хиляди. Бюджетът на НАТО се разпределя 85% за заплати и 10% за оръжие при марж 50% за производителите и няколкократно по-скъпо от руското.
Не се радвам на масовата смърт там. Харесва ми руската ефикасност.
В България се живее по-добре от най-богатата на природни ресурси държава в света.
Дотам докараха Русия Путин и компания.Ама всеки народ си заслужава управниците.
То навсякъде има добре живеещи прослойки. Руските ако питаш, при тях е. Американските - при тях и т.н. та,и тук тъй. А...някои, живеят в кашони под мостовете. Зиме, лете...Може би, правилното изречение - на което, аз бих повярвал - е
...В България, АЗ живея по-добре от някои в Русия.
Тук съм съгласен. В ТОВА, съмнения нямам. За останалото, не ти достига прецизност на изказа. Лъха аматьорщина и детски навик за генерализиране. Не се заяждам, само констатирам: 48 години не ти личат. БАЯ младееш.
колко е бюджетът за отбрана на страните от НАТО и колко е руZкия такъв....
Ти по-добре се огледай кой си използва бюджета по-ефикасно, вместо на кого колко дават. Щото,в крайна сметка, работа върши физическото оръжие и подготовката на хората, постигнати с този бюджет. Отдалеч си личи,колко много е окраден западният, щом вече втора година, 55 страни не могат една "мизерна" икономика да смажат. То не бяха санкции, диверсии, кражби на стотици милиарди, и какво?
- ГОЛЯМАТА НУЛА.
Относно краматорск- удара е бил по ресторант където нормално са се хранили сравнително висши офицери и наемници. Един от украинските офицери дори е водил там децата си за да покаже колко е безопасно там. И в един момент англичаните наемници пристигат и си носят телефончетата с английски номера. Съответно руснаците засичат тези номера, засичат и разговорите- и хоп- бууууммм
РАзбира се полицията тръгва да търси кой е издал дружината и достигат до едно малко куфарче- ах да, след обаждане по телефона къде на кой ъгъл да го търсят
Имаме кандидат за Нобелова по икономика:
в очакване сме на експозе, как валутата ти се обезценява 70% а инфлацията ви е... 3%
Ох нимоа,хълцам от смЕх.
Зависи към къде гледаш тази обезценка, какво би станало с всички долари ако изведнъж се върнат в говедария- охххх нимоа веки, хълцам и са напикавам от смях с теб зазка
колко е бюджетът за отбрана на страните от НАТО и колко е руZкия такъв....
Колкото и да е тези със зет са западния им военен окръг, малко возток вкараха също, а другите са на трупчета, стоят и имат и централен който пък е най голям. Загубена работа е да се биеш с тях, те и украинците го знаят много добре и затова не се натискат. Има там едни на които им се услаждат парите на Запада и ги крадат на поразия. Зеленски е един баламурник, който им ги осигурява. Нали ги гледам как го слушат умно и си личи как си мислят - колко си глупав ти, представа нямаш какво става.
Коментар