Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Споко Груйче, заводите ни на три смени бацат. Всичко за Украйна отива и икономиката върви. И аз се чудя защо не си даваме старите ръждясали железа на склад. Тъкмо да се използват по предназначение по наглите оркупатори, а ние да ги заменим с по-модерни, но светът не е съвършен. Не се кахъри
D.Y.F-091066
Коментар
-
Очевидно ЕС може вече без грам руски газ, не само тръбен но и втечнен. Те втечнения могат да си продават където искат, но на по-ниска цена и при по-скъп ранспорт.
https://www.reuters.com/business/ene...ts-2023-05-25/
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение...та чакаме офанзивата де и да ринем орки. Предполагам, че пак ще трупове на купове, като по време на грипа - ще се скрия профилактично
вкъши де ...Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеAa, руский корабль пошел на х@й
Отново подигравка с рашистите, първо ги оставиха да рапортуват, че са унищожили всички морски дронове,
после само видео с NoComment
https://censor.net/ua/video_news/342...van_hurs_video
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Споко Груйче, заводите ни на три смени бацат. Всичко за Украйна отива и икономиката върви. И аз се чудя защо не си даваме старите ръждясали железа на склад. Тъкмо да се използват по предназначение по наглите оркупатори, а ние да ги заменим с по-модерни, но светът не е съвършен. Не се кахъри
сега бх от нашите ли е вече? Ма ти май беше гербав - кирчококорчовите лъжци ли са и бюджетът издънен ли е? Интересно ми е - инаме и едните, и другите сте с чупка в кръста, което е ефинственото, което ме дразни
та чакаме офанзивата де и да ринем орки. Предполагам, че пак ще трупове на купове, като по време на грипа - ще се скрия профилактично
вкъши де
и да не забравите да се пишете доброволци - който където го кефи де, ше станете мартири на украинската свободаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Според рашисткия посланик в Северна Корея двете "напреднали демокрации" се готвят да започнат полети между няколко града едновременно. По-специално, вече има споразумение за полети между Пхенян и Владивосток. Ако има достатъчен пътникопоток, те обещават да стартират полети и до други руски градове.
Точно така, путлеристи, защо ви трябват Гърция и Испания, когато имате севернокорейските курорти?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнениеАнтипутинските бойци от руския легион дадоха пресконференция, въпреки че според ген. Конашенков били "избити"
https://zonanews.bg/svetat/antiputin...ov-bili-izbiti
Тукашните путинофили дори цели анализи направиха на база, че са избити. Пък те били живи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеНапускането на Киев ли?
че много неща не знаете е очевидно, но аз залагам че само се правите.
Бря какво стАнА
[ATTACH=CONFIG]n4068472[/ATTACH]
Коментар
Коментар