Чебурашки, ето как се е отнасяла Русия с българите в Украйна ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
КЛЕВЕТАD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеРанените от ВСУ ако не може да измине 2 км. сам не ги евакуират, не го разказва някой руски пропагандист а самите войници от ВСУ.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да? В кой член?
развитието на Европейския съюз.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Медведа пак попрекалил с газта. Кой ще даде ядренно оръжие на Украйна????? Тва да не е кукуруз бе?
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, Украйна има само път надолу икономически ако продължава да е антирусия. Те няма къде да си продават нещата които продават там, ЕС са много чувствителни ако искаш да им продаваш нещо - те да ти продават е ОК, ти да им продаваш не е ОК. Политиците им са свързани яко с бизнеса и са като кучета пазачи. Ако нямаш пари - дават ако ще купиш с тях техни стоки. По принцип няма пазар за украинските стоки, Русия им взема много и след 2014 затова са явно надолу - имат спад на доходите в пъти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеМедведев заявил о сценариях возможного исчезновения Украины
25 мая 2023, 22:04
[COLOR=#757575 !important] [/COLOR]
Зампредседателя Совета безопасности России Дмитрий Медведев заявил о возможности исчезновения Украины. Произойти это может, по его мнению, по разным сценариям.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, Украйна има само път надолу икономически ако продължава да е антирусия. Те няма къде да си продават нещата които продават там, ЕС са много чувствителни ако искаш да им продаваш нещо - те да ти продават е ОК, ти да им продаваш не е ОК. Политиците им са свързани яко с бизнеса и са като кучета пазачи. Ако нямаш пари - дават ако ще купиш с тях техни стоки. По принцип няма пазар за украинските стоки, Русия им взема много и след 2014 затова са явно надолу - имат спад на доходите в пъти.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Е, да, ама в нашата конституция пише, че трябва да работим за напредъка и процъфтяването на ЕС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеМедведев пригрозил превентивным ударом за поставки ядерного оружия Киеву
Дмитрий Медведев: Россия нанесет превентивный удар, если Украине дадут ядерное оружие
Если Украина получит от Запада ядерное оружие, «тогда это будет означать, что будет прилет к ним ракеты с ядерным зарядом», сказал Медведев, не уточнив, куда именно
Подробнее на РБК:
https://www.rbc.ru/politics/26/05/2023/64703dc49a79471b03774b28?utm_source=yxnews&utm_med ium=desktop
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Много ми е интересно,какво ще се случи ,ако украинците вземат,та вземат властта в Кремъл...Мисля,че веднага ще забравят и за САЩ и за Европа.... Спомни си украинската клика на Хрушчов в Кремъл и Карибската криза....Да не стане - жална ни майка...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Гражданин "член на нато " си ти , Асен генов, иво минджев , пасито мони , плевню путито, ония тъпанар - къртица и още няколко стотин омазани соросоида...
Другите сме граждани на Република България !
Слава на Путин !!!
Я провери дали са ме индексирали и мен американците , пък ела и да ми кажеш ..
Мали , как ще ви сдерем задницата един близък ден
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ и дъъъъъъъълго да управлява още кочината!
след неизбежния раZпад да остане само мо$ковията!
АМИН
АМИН
АМИН
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар