IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
    В Полша от 1 юли минималната заплата става 784 евро, като се планира за година да сстане 927 евро.
    https://novini.bg/biznes/finansi/783487
    В Кочината си остава 16242 RUB или 191 евро. Ама в Полша на вратите на магазини и ресторанти имаме този знак.
    Идиотите, винаги сте били в излишък.

Коментар

• Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнение

Ходи да им го обясниш бе ватник...Нищо хубаво не те чака.
      Не съм искал услугите на врачка, че да ми гледаш в бъдещето. Ти си гледай задния разпран двор.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Kris_, така е бият се и се избиват еднаквите, ако бяха различни щеше да се намери кой да отстъпи, за да спаси много човешки животи. Основната причина че искат да убият патриотичната вълна, патриотите са хора които обичат, те не са хора които мразят. Но идеята е след като екплоатираха много хората, обезвериха ги, проповядваха национален нихилизъм да го променят на национализъм. Целта е да запазят статуквото и властта си, нищо по различно и повече от това.
        Отново, макар несвързано и блуждаещо пак си уцелил накъде е правилната посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Между другото, това с този знак е много тъпо, не заради друго, ами заради това, че баш прасета са тези на западната им граница, но темата е много дълга, още повече пък да се обяснява на хора, на които не са им известни една камара исторически факти имащи отражение днес.
          Ако бяха наясно нямаше да се публикуват подобни невежи картинки.
          Ходи да им го обясниш бе ватник...Нищо хубаво не те чака.

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
            В Полша от 1 юли минималната заплата става 784 евро, като се планира за година да сстане 927 евро.
            В Кочината си остава 16242 RUB или 191 евро. Ама в Полша на вратите на магазини и ресторанти имаме този знак.

Между другото, това с този знак е много тъпо, не заради друго, ами заради това, че баш прасета са тези на западната им граница, но темата е много дълга, още повече пък да се обяснява на хора, на които не са им известни една камара исторически факти имащи отражение днес.
            Ако бяха наясно нямаше да се публикуват подобни невежи картинки.

Коментар

• В Полша от 1 юли минималната заплата става 784 евро, като се планира за година да сстане 927 евро.

Коментар

• Kris_, така е бият се и се избиват еднаквите, ако бяха различни щеше да се намери кой да отстъпи, за да спаси много човешки животи. Основната причина че искат да убият патриотичната вълна, патриотите са хора които обичат, те не са хора които мразят. Но идеята е след като екплоатираха много хората, обезвериха ги, проповядваха национален нихилизъм да го променят на национализъм. Целта е да запазят статуквото и властта си, нищо по различно и повече от това.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Бърз въпрос. Руската армия пресича българската граница и нахлува в държавата ни с цел да ни "освободи". Ти на чия страна ще застанеш?
                  За мен няма никакво двоумение на коя страна ще застана, защото съм първо българин, но нямам никакво намерение да заемам страна, която е чужда за България, освен ако не носи ползи за България по някакъв начин.
                  Въпросът ти е хипотетичен, а не действиетелна ситуация в момента и е много далеч от случването ѝ, да не казвам, че е практически нежелателно за руската държава, поради обективни причини.
                  Иначе самата Русия си е повече наци, отколкото самите нацисти и тези, които плюят по тях с големите лайномети. И не знам каква е тази заблуда с „великата освободителна” съветска Червена армия. Един соц. режим побеждава друг соц. режим. Да не забравяме, че Третият Райх е националсоциализъм, т.е. национален социализъм, а не просто наци. През целия 19-и век в любимата на някои матушката Россия почти всяка година има еврейски погроми. Ей така, избиват се стотици хора, защото са евреи. Няма никаква причина, но руснака(а колко е руснак е отделна тема) избива без причина. Както днес избива в Украйна. На него не му трябва причина. Той нещо там си измисля и почва да трепе. Така, че Хитлер не е първия, и не е прецедент за омразата към евреите.
                  Last edited by Kris_; 27.05.2023, 23:31.

Коментар

• Войник избягал от бойното поле и се скрил в едни храсти. Гледа - до него се крие друг военен в офицерска униформа. - Извинете, господин капитан... - Не съм капитан. - Извинете, господин майор... - Не съм майор, полковник съм! - Леле, толкова далече ли съм избягал!

Коментар

• Да беше се научил как се поставя ПВО, така че като свалят ракетите да не падат по сградите с цивилно население. При положение че разполагаше с наблюдение от спътници и подходящо време да има точна информация сигурно в ада се е срещнал вече с много цивилни загинали по негова вина.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Сега режима в Киев почва да припява, че няма да влязат в ЕС. Плаши еврейците да му дадат пари на ръка и да не питат после какво е направил с тях.
                        Click image for larger version

Name:	349516356_204620412438761_6013239438920874884_n.jpg
Views:	1
Size:	66.5 КБ
ID:	4069254

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Yori: Май започва началото на края
                          "Украйна, нашата родна земя,

Бог, нашият небесен баща,

да те благослови!

Ще унищожа

враговете на моята страна,

убийците на моите братя,

изнасилвачите на моите сестри.

Нека ръката ми бъде стабилна,

за да убия враговете си!

Нека очите ми бъдат ясни,

за да мога да убия враговете си!

Нека оръжията ми са в изправност,

за да убия враговете си!

Нека волята ми е от стомана,

за да убия враговете си!

Украйна, моята родина,

Бог, наш небесен баща, благослови!

Нашето решително настъпление!

Нашето свещено отмъщение!

Нашата свята победа!"
                          Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Россия будет свободной
                            Русия ще бъде свободна
                            Click image for larger version

Name:	FxJm9QoXsAYoRZe.jpg
Size:	72.6 КБ
ID:	4069244

Коментар

• Click image for larger version

Name:	FxIlWY3WYCEu_G1.jpg
Size:	62.2 КБ
ID:	4069242

Коментар

• Рашките май си имат вече друг проблем

Постепенно прибывают сообщения о дезертирстве и побегах военнослужащих, причем с оружием, причем массовым образом, причем из числа бывших заключенных. Речь идет уже не о единичных случаях. Бежали несколько десятков человек из-под Лисичанска, появились сообщения о новом побеге несколько меньшего числа военнослужащих.

Стоит понимать, что когда перед российской армией начнет маячить перспектива даже не разгрома, а поражения, бегство может стать повальным и массовым. Что немедленно поставит перед приграничными регионами проблему бандитизма.

И опять же нужно понимать, что единственный реальный инструмент борьбы с вооруженными бандитами - вооруженное население - в российских реалиях вещь практически невозможная, так как власть никогда не пойдет на вооружение народа, прекрасно отдавая себе отчет в том, кто будет следующим после бандитов.

Коментар

Working...
                                X