Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение1 евро е вече над 100 рубли...
Трябва да се впечатлим от някакъв си курс ли?
1 Евро равно на 156,51 Японска йена
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение1 евро е вече над 100 рубли. Тук има едни още чакат еврото да се срути.
https://www.xe.com/currencycharts/?f...to=RUB&view=1W
Коментар
-
Войните са загубили онзи стария си смисъл, променило се е. Те могат да вземат територии, особенно като тези обезлюдяващите се, но какво ще направят после ? Без война ще ги отстъпят на който ги вземе и може да ги развива. Ето Украйна има много голяма територия, Русия също и хората им са в тенденция да намяват. Резултата е загуба на това от което нямаш и още повече ще го губиш и какво ще спечелят - нещо което и без това имат в изобилие. Накрая ще махат границите и ще се молят някой да дойде.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе могат да се спрат нито едните нито другите, лоша работа. А за да спре това чудо трябва и едните да спрат и другите да се спрат, кога ще стане това нещо ?
Така наречените "велики сили" ако решат правят каквото си искат, и никой не може да ги спре...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
1 евро е вече над 100 рубли. Тук има едни още чакат еврото да се срути.
https://www.xe.com/currencycharts/?f...to=RUB&view=1W
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Не знам за тенекия, но руснаците се смеят с твоите леопарди- ставали за келнери/ нали си спомняш клипа който ни пусна тук, танк носи чаша бира без да я разлее/, но не и за война. Не можели да се опрат на т90, да не говорим за армата
Но ако тези самолети бъдат разположени на авиобази извън границите на Украйна, а бъдат използвани против нас във войната,
тогава ние ще бъдем принудени да вземем мерки.
Това е сериозен риск нато да бъде въвлечено във войната...
Last edited by Frosty; 06.07.2023, 12:01.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
barbaron, и твоя, мамеше тука, пускаше линкове да набираш жертви за разни мошеннически схеми да си качваш битрейта.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеGeorgi Kadiev
10 ч. ·
Миналата седмица украинската контраофанзива е успяла да върне само 37 кв.км. Общият размер на окупираната от Русия територия в Украйна е 161 000 кв.км.с Крим и 119 000 кв.км. без него.
Иначе казано, ....
според вас кое е?
- 7 Харесвания
Коментар
-
Не знам колко са им дали САЩ, но съобщиха мисля че им дават блокираните пари на РФ при тях. А за тези установки се съввнявам в мобилността им, преди 35 години знам как в армията ни машините които не е предвидено да се движат много им правеха гумите вечни, тези установки до Украйна дали могат да стигнат ? Едва ли без сериозно да ги ремонтират, а с какви части и дали въобще имат частите сериозно се съмнявам.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid, Украйна има много пари, те получиха от САЩ всички запорирани руски пари там и могат да ни купят с тези 150 милиарда. При положение че са толкова богати да искат старо оръжие не е за вярване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-смешко не аз, а ти вярваш в глобалното затопляне ,щото така са ти казали.
Коментар
Коментар