ВСУ със сигурност ще се вдигнат и ще вземат Киев, просто Господ им помага да прогледнат. 40 милиона държава не може да събере 1 милион бойци, ще съберат и 2 милиона ще съберат срещу робовладелците в Киев.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Руски евреин в Израел
През `78 година моите съученици ме осъдиха като предател заради решението да се преселим в Израел.
През `81 г., някак си добрали се до адреса ми, ме засипваха с молби да им пратя джинси.
През `87-ма ми досаждаха с молба за покани за гостуване.
През `90-та започнаха да пристигат предложения за съвместен бизнес.
В 2000-та ми искаха съвети за откриване на банкови сметки и придобиване на недвижимости в чужбина
В 2010-та се фукаха със снимки от пет звездни хотели по света
В 2014-та ме пратиха на майната си заради позицията ми за Крим.
Сега ме наричат фашист и бандеровец за защитата ми на Украйна.
Гледам сега статистиките за джинсите в Русия...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4070102[/ATTACH]
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Хахахаххахааххаах............... натовските си мислят че може като с наркоманите у Филаделфията .
Скоро и тукашните им посестрими ще усетят силата на Народа !!!
СЛАВА НА РУСИЯ !!! СЛАВА НА ПУТИН !!!!
Но отзвука от Карабах отекна достатъчно много и вече няма луди да се вържат дори на приказки.Last edited by X_Y; 30.05.2023, 10:14.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеМного лошо бият тия сърби.
Скоро и тукашните им посестрими ще усетят силата на Народа !!!
СЛАВА НА РУСИЯ !!! СЛАВА НА ПУТИН !!!!
Last edited by X_Y; 30.05.2023, 10:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Вярвам , че Цивилизацията / ЕС и САЩ/ ще намерят правилния подход за справяне с руската пропаганда машина.Слава на Украйна , светло бъдеще за България в ЕС и Путлер капут.
- 1 like
Коментар
-
Путин е бащата на украинската държава и нация...
Коментар
-
Путин е бащата на украинската държава и нация...
Last edited by Сибирския Бръснар; 29.05.2023, 23:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами не е вярно че руската система е била най-лъжливата ето ти едно доказателство
"Ипотека с 1 июня 2023 года станет менее доступной: ЦБ сообщил, что минимум первоначального взноса будет повышен с текущих 10% до 20%. А с 1 января 2024-го он вырастет до 30%. В реальности банки сегодня редко предлагают ипотечные продукты, где первоначальный взнос ниже 20%. Эксперты считают, что ухудшение условий кредитования негативно отразиться на рынке, а чрезмерное ужесточение требований к ипотечным заемщикам в перспективе может обвалить цены на жилье.
Ипотеките от 1 юни 2023 г. ще станат по-малко достъпни: Централната банка обяви, че минималната първоначална вноска ще бъде увеличена от сегашните 10% на 20%. А от 1 януари 2024 г. ще нарасне до 30%. В действителност днес банките рядко предлагат ипотечни продукти, при които първоначалната вноска е под 20%. Експертите смятат, че влошаването на условията за кредитиране ще има отрицателно въздействие върху пазара, а прекомерното затягане на изискванията към ипотечните кредитополучатели в бъдеще може да срине цените на жилищата."
Между другото, мощни взривове в Крим в момента..................................
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Браво на ПУТИН . И СЛАВА !!! Так держать !!!
Бой на соросоида укро-фашистки и англосаксонски !
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами не е вярно че руската система е била най-лъжливата ето ти едно доказателство
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеКак сказал Г. Мирский:
„когда студенты спрашивают:
«Действительно ли советская система была самой бесчеловечной и кровавой?», — я отвечаю:
«Нет, был и Чингисхан, и Тамерлан, и Гитлер.
Но вот более лживой системы, чем наша, не было в истории человечества.»
- 1 like
Коментар
Коментар