IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ВСУ със сигурност ще се вдигнат и ще вземат Киев, просто Господ им помага да прогледнат. 40 милиона държава не може да събере 1 милион бойци, ще съберат и 2 милиона ще съберат срещу робовладелците в Киев.
    Last edited by supertrader; 30.05.2023, 00:16.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Коментар

• Руски евреин в Израел
        През `78 година моите съученици ме осъдиха като предател заради решението да се преселим в Израел.
        През `81 г., някак си добрали се до адреса ми, ме засипваха с молби да им пратя джинси.
        През `87-ма ми досаждаха с молба за покани за гостуване.
        През `90-та започнаха да пристигат предложения за съвместен бизнес.
        В 2000-та ми искаха съвети за откриване на банкови сметки и придобиване на недвижимости в чужбина
        В 2010-та се фукаха със снимки от пет звездни хотели по света
        В 2014-та ме пратиха на майната си заради позицията ми за Крим.
        Сега ме наричат фашист и бандеровец за защитата ми на Украйна.

Гледам сега статистиките за джинсите в Русия...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
          [ATTACH=CONFIG]n4070102[/ATTACH]
          Забравяш ядрените подводници, самолетоносачите и петте космически кораба, унищожени на летището на Венера. Според отлично информирани източници от фейсбукгрупата "Не сме русофили, но дано Русия ни окупира, изнасили и убие", над 4 млрд. укропитеци са загинали при удара с Кинжал на пастирска колиба при Хмелницки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Хахахаххахааххаах............... натовските си мислят че може като с наркоманите у Филаделфията .
            Скоро и тукашните им посестрими ще усетят силата на Народа !!!

СЛАВА НА РУСИЯ !!! СЛАВА НА ПУТИН !!!!

"Все - Россия!" най ми хареса от лозунгите! Прекрасно описва руската ситуация - тия 17 млн.км2 са в катастрофално състояние, затова се лампти за нови, да съсипят и тях.

Но отзвука от Карабах отекна достатъчно много и вече няма луди да се вържат дори на приказки.
            Last edited by X_Y; 30.05.2023, 10:14.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	In-war-truth-is-the-first-casualty-1685389627833.jpg
Views:	1
Size:	59.2 КБ
ID:	4070102

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                Много лошо бият тия сърби.
                Хахахаххахааххаах............... натовските си мислят че може като с наркоманите у Филаделфията .
                Скоро и тукашните им посестрими ще усетят силата на Народа !!!

СЛАВА НА РУСИЯ !!! СЛАВА НА ПУТИН !!!!

Last edited by X_Y; 30.05.2023, 10:14.

Коментар

• Много лошо бият тия сърби.

Коментар

Вярвам , че Цивилизацията / ЕС и САЩ/ ще намерят правилния подход за справяне с руската пропаганда машина.Слава на Украйна , светло бъдеще за България в ЕС и Путлер капут.

Коментар

Путин е бащата на украинската държава и нация...
                      Баща им е бил В.И.Улянов (Ленин) но, кой да им такова таковата, при желание,се намира. Факт.

Коментар

Ти трябва да си майката , тогава

Last edited by Сибирския Бръснар; 29.05.2023, 23:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ами не е вярно че руската система е била най-лъжливата ето ти едно доказателство

"Ипотека с 1 июня 2023 года станет менее доступной: ЦБ сообщил, что минимум первоначального взноса будет повышен с текущих 10% до 20%. А с 1 января 2024-го он вырастет до 30%. В реальности банки сегодня редко предлагают ипотечные продукты, где первоначальный взнос ниже 20%. Эксперты считают, что ухудшение условий кредитования негативно отразиться на рынке, а чрезмерное ужесточение требований к ипотечным заемщикам в перспективе может обвалить цены на жилье.
                          Ипотеките от 1 юни 2023 г. ще станат по-малко достъпни: Централната банка обяви, че минималната първоначална вноска ще бъде увеличена от сегашните 10% на 20%. А от 1 януари 2024 г. ще нарасне до 30%. В действителност днес банките рядко предлагат ипотечни продукти, при които първоначалната вноска е под 20%. Експертите смятат, че влошаването на условията за кредитиране ще има отрицателно въздействие върху пазара, а прекомерното затягане на изискванията към ипотечните кредитополучатели в бъдеще може да срине цените на жилищата."

Между другото, мощни взривове в Крим в момента..................................

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Браво на ПУТИН . И СЛАВА !!! Так держать !!!

Бой на соросоида укро-фашистки и англосаксонски !

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ами не е вярно че руската система е била най-лъжливата ето ти едно доказателство

Ако Путин знаеше предварително, че съществува един Бахмут, да го беше заобиколил и вече да е в Лисабон...

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                                Как сказал Г. Мирский:
                                „когда студенты спрашивают:
                                «Действительно ли советская система была самой бесчеловечной и кровавой?», — я отвечаю:
                                «Нет, был и Чингисхан, и Тамерлан, и Гитлер.
                                Но вот более лживой системы, чем наша, не было в истории человечества.»

Коментар

Working...
                                X