Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Така ли? А какво тогава правеха няколко хиляди танка по пътя за Киев, които украинците ги опукаха с Джавлини? Или и това беше съгласно плана на Путин?
- Според мен САЩ го направиха за да разширяват Нато.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеНаивният Путин повярвал на Джонсън с непокорния перчем, и то без да е при него като гаранция. Първо Радата трябваше да изключи поне две области - Крим и Луганска от състава на Украйна понеже изцяло са изтласкани хохълите оттам https://dzen.ru/a/Yuq03yDU6heHpi1G
Мошетата като се се хванали сега за тези дългове които са направили там всички към тях, а пари няма или са крайно недостатъчни. Те имат технологии които най открито и честно ако продават на другите, ще носят на година половин трилион просто ей така. Не знам кой дава акъл че ще ги продават по втория начин, сигурно е някой който прави сметка да ги придобие той накрая, защото това е глупост. При едни нормални търговски разчети и стратегия само за тези 4 години от това нещо щяха да са изкарали 2 трилиона. Те руснаците ги харесват тези неща, при други обстоятелства щяха да кажат - и при нас елате, и ние искаме такива неща. Русия не е страна крайно заеинтересована от продажба на енергийни ресурси, там се добиват скъпо, те е като при арабите при които парите извират и си вървят по тръба.
Никой няма да повярва, но в Европа има такива суровини както и в Русия. В Европа обаче няма кой да ги добива трудно, това означава да се изкарват малко пари и кой ще работи в този добив ?
Русия има технологии, има образование което е добро, Университети които са добри и това е което я крепи. Съответно и народ който иска да учи имат.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, защото от кога им предлагат да се спрат, единственото нещо което са искали от тях е да си изтеглят армията от двете области и с това всичко да приключи. Те каза - Будем воевати ! Отначало самите украинци се съгласили, но дошъл Джонсън и казал да се бият..и те казали така..Last edited by Mateev; 11.02.2025, 19:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DIvanov Разгледай мнение
Така е - от държави във война или глад. Дори индийците вече не мигрират към ЕС. Сравняване с последните дупки не ми се струва за хвалене, а и социалните системи заради които идват отдавна са фалирали. Скоро ще има големи промени и ентусиазма съвсем ще секне. Да не говорим за капсулираните мюсюлмански общности из много от градовете, които както са мили и добри, така с една-две проповеди на ходжата могат да станат врагове и на верска, и на национална, и на племенна основа. Според мен рисковете пред ЕС се увеличават неуправляемо, но всеки с мнението си. п.п. Постът ми беше за това как САЩ и Русия си говорят, споменават и Украйна чат-пат, а ЕС - не. Също е в Европа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, защото от кога им предлагат да се спрат, единственото нещо което са искали от тях е да си изтеглят армията от двете области и с това всичко да приключи. Те каза - Будем воевати ! Отначало самите украинци се съгласили, но дошъл Джонсън и казал да се бият..и те казали така..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DIvanov Разгледай мнение
Така е - от държави във война или глад. Дори индийците вече не мигрират към ЕС. Сравняване с последните дупки не ми се струва за хвалене, а и социалните системи заради които идват отдавна са фалирали. Скоро ще има големи промени и ентусиазма съвсем ще секне. Да не говорим за капсулираните мюсюлмански общности из много от градовете, които както са мили и добри, така с една-две проповеди на ходжата могат да станат врагове и на верска, и на национална, и на племенна основа. Според мен рисковете пред ЕС се увеличават неуправляемо, но всеки с мнението си. п.п. Постът ми беше за това как САЩ и Русия си говорят, споменават и Украйна чат-пат, а ЕС - не. Също е в Европа.
С всичките си проблеми и недостатъци ЕС е най-доброто място за живеене в света и не виждам кое друго място би могло да го бие в близките десетилетия. Тука освен икономика имаме и благоприятен климат, 80-85% сеизмично стабилна територия, плодородна равна земя, качествена и непреходна архитектура, добре изглеждащи хора и прочее.
От това, което чета и гледам, бъдещите топ места за живот по света ще са Словения, Полша, Чехия и... Чили. Ма Чилито много далече.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То затова всяка година десетки милиони емигранти напират към ЕС.Щото е в девета глуха.Ог първите 20 най-богати държави в света по БВП на човек от населението 10 са в ЕС, а там са още и Швейцария, Норвегия,Исландия и Великобритания, които също са европейски държави и имат силни икономически връзки с ЕС.
Русия е на 65 -о място,Китай на 70-о,а Индия на 141-о.
Към Китай никой не е тръгнал да ходи, а пък за Индия каквото и негативно да се каже,ще е слабо.Там е страшна мизерия.
- 1 like
Коментар
-
Наивният Путин повярвал на Джонсън с непокорния перчем, и то без да е при него като гаранция. Първо Радата трябваше да изключи поне две области - Крим и Луганска от състава на Украйна понеже изцяло са изтласкани хохълите оттам https://dzen.ru/a/Yuq03yDU6heHpi1G
Коментар
-
mirodes, защото от кога им предлагат да се спрат, единственото нещо което са искали от тях е да си изтеглят армията от двете области и с това всичко да приключи. Те каза - Будем воевати ! Отначало самите украинци се съгласили, но дошъл Джонсън и казал да се бият..и те казали така..D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКаква е тази част ? Едно обезлюдено парче - 30 на 30км. е тази част. Там нищо същественно не се е случило.
- 2 Харесвания
Коментар
-
troika, в Русия обмислят да предложат на Украйна програма за възтановянане, няма да е под 2 трилиона евро - инвестиции.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Част от Курска област НЕ Е под контрола на Русия. Пък ти си го считай за руски.
И научи български език и ще почнеш да разбираш.И аз не те разбирам.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИ в момента е Руски ! Какво искаш да кажеш, не ти разбирам ?
И научи български език и ще почнеш да разбираш.И аз не те разбирам.
- 1 like
Коментар
Коментар