IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • GiRo, като е отбранителен съюз какво прави в Китай да поръчва части за оръжие ? Каква работа имат там и какво се случва после със сигурността на всички тези държави ? Станали зависими от индустрия която е няколко пъти по голяма от тяхната в която липсват цели дялове. Всичката железария на нато е компроментирана по този начин.
    D.Y.F-091066

    Коментар



    • Last edited by barbaron; 08.04.2023, 22:19.

      Коментар



      • САЩ затварят небето над Украйна: ВСУ получава уникални подаръци

        Коментар


        • Ето имаме загинал герой на Русия, погребан с войнски почести:

          "Военкора Владлена Татарского (Максима Фомина) похоронили сегодня в Москве на Троекуровском кладбище. Около тысячи человек пришло проститься с героем Донбасса,"
          който:
          "8 декабря 2011 года вместе с двумя приятелями, надев на голову чулок и вооружившись пистолетом, участвовал в вооружённом ограблении отделения «Приватбанка» в Макеевке"

          Тая ваша война дето я подържат всички тук, направи герой от един престъпник. Това дето го пях писал преди време - по време на война за убииство дават медали и войнски почести, по време на мир- затвор. Всички вие дето искате тая война, сте съучастници на тези прстъпници в тези убииства! Вие ги направихете герой!

          Коментар


          • Това са само данни, документирани с камера

            Oryx задокументировал (https://www.oryxspioenkop.com/2022/0...pment.html?m=1) ровно 10 тысяч потерянных единиц российской военной техники.

            Из них:
            - 1 928 танков;
            - 2 281 БМП;
            - 493 БТР;
            - 871 других ББМ;
            - 2 406 грузовиков;
            - 382 САУ;
            - 240 командных постов и коммуникационных станций;
            - 290 инженерных машин и оборудования;
            - 200 разведовательных БПЛА;
            - 194 буксируемых гаубиц;
            - 191 РСЗО;
            - 104 ЗРК;
            - 81 вертолёт;
            - 79 самолётов;
            - 37 ПТРК;
            - 31 систем РЭБ;
            - 29 радарных станций;
            - 24 ЗСУ;
            - 17 ЗУ;
            - 12 катеров и кораблей;
            - 7 ударных БПЛА.

            У Украины задокументирована (https://www.oryxspioenkop.com/2022/0...inian.html?m=1) 3161 потерянная единица военной техники. Соотношение потерь - 3,16 к 1.

            Коментар


            • Российскую армию пополнили партизаны от ВСУ: впереди много "сюрпризов"


              Това вече е интересна информация. Украински партизански отряди са сформирани във всички окупирани територии, включително има отряди и на територията на Русия. Оборудвани са много добре с оръжия и боеприпаси. Активно се занимават с разузнавателна и подривна дейност. Има дори и шпиони, внедрени в армията на РФ. Това можеше да се очаква. Дори и РФ да беше успяла да се справи с ВСУ и да превземе цялата Украйна, нямаше начин да успее да се справи с възникналото партизанско движение.

              Резултатите от действията на партизаните са повече от впечатляващи. Стигнало се е дотам, че руските офицери и колаборантите ги е страх от партизаните повече, отколкото ги е страх от хаймърсите. Живеят в един непрекъснат кошмар и се чудят дали днешният ден няма да им е последния.

              Коментар


              • НАТО е отбранителен съюз. Понимаешь? За 70 години колко пъти нападна Русия? Единственият начин да станем пушечно месо е ако Русия ни нападне или нападне член на НАТО. Важният въпрос обаче е друг. Какво би станало ако Русия отново стъпи на българска земя? Дали няма да ни изпрати на фронта, както през ВСВ? Война в която до 1944 България не беше воювала и нямаше никаква нужда да воюва. Съдейки по това което се случва в Донбас и Луганск е твърде вероятно. Тотална мобилизация на "освободеното" население. Какво мислите ни очаква ако руски крак стъпи тук? Не на НАТО, на орките им трябва пушечно месо. Няма загинал натовски войник в Украйна, но има 200 000 заровени орка. Толкоз за пушечното месо. Човешкият живот в Русия е без значение. Фронтални атаки, заградителни отряди, все добре познати руски приоми. Който не му харесва спокойствието и сигурността на ЕС и НАТО, бегом към Мордор. Там ще му дадат всичко за което е мечтал, че и повече.

                Last edited by X_Y; 08.04.2023, 22:00.
                Не е препоръка за каквото и да било.

                Коментар


                • А за това в ролята на оплаквачката на Русия не влизайте, в момента Европа е в калта и по очи и по начало и да и продаваха суровини руснаците работата би била много слаба. Цените на които продават на Китай никой не ги знае, само мярнах че руснаците казват че са справедливи и добри т.е. щатските цени с някакъв приятелски бонус доколкото разбрах. На табелата на борсата може да напишат 20, тях не ги бърка защото компанията отсреща е държавна и на колко купува, как плаща, плаща ли въобще с пари пише в някакви договори които не са представени на Байдън да ги парафира и направи валидни.
                  Last edited by supertrader; 08.04.2023, 21:09.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Но той точно тогава ще се разболее и ще си вземе болничен лист. Поляците също почнаха да излъчват едва забележими сигнали че не им трябва да се смесват с украинци, така им е по добре. По една съвсем случайна случайност набиха на украинците тези дни трудови визи и ще ги прогонват ако нямат, за издаване - много трудно ще се получават, инфлация..икономиката им не е добре, мъчат се с някакви програми да завъртят парите в банките но операцията ще се казва - Ударихме на камък !
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

                      Даже когато е говорила накрая на пресконференцията, е била вързана на каишка.
                      Не я поканил на разходка, предложили са и водач за четириноги да я разходи. Разговорите са били така - като дойде нейния ред да говори са и казвали - ти по добре мълчи. Французина дори не лъже че китаеца му е обещал нещо, откровенно си казва че крахът е бил пълен.
                      Много се съмнявам че поляците ще се навият да влязат в Украйна, танкистите им с Леопардите бяха едни посърнали такива, ще се наложи Дуда да ги води лично най отпред.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Китай вече е там, Си въобще не е изоставил Путин. На нарежданията на Урсула да не се меси Китай там Си и е отговорил че не са в позиция да му нареждат какво да прави, в подразбиране и е казал една дума която се използва за женско куче.
                        Даже когато е говорила накрая на пресконференцията, е била вързана на каишка.

                        Коментар


                        • Китай вече е там, Си въобще не е изоставил Путин. На нарежданията на Урсула да не се меси Китай там Си и е отговорил че не са в позиция да му нареждат какво да прави, в подразбиране и е казал една дума която се използва за женско куче.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                            Идвам у вас, изнасилвам жена ти, убивам децата ти, открадвам бидето, тоалетната чиния, хладилника и пералнята, настанявам се в част от стаите ти и започвам да сера и мажа в тях. И след това не мога да разбера защо ти квичиш на умряло и не си съгласен да ми оставиш това, което вече съм завоювал по "честен" начин. И аз искам мир като тебе, но ти спри да воюваш и ми остави това, което вече съм окупирал. След някоя друга година ще окупирам и останалото, но засега искам мир и искам да спреш да се съпротивляваш.

                            Наистина не мога да се начудя защо продължаваш да воюваш.
                            Матэйкин, нека да си изясним нещата:
                            - вие бг русофобите и САЩ сте за война, нали така? - Тотална война с всички средства! Без оглед на понесени жертви и щети.
                            До колкото разбрахме вашата позиция - мирът с Руската федерация не ви устройва! По никакъв начин.
                            Така ли е?

                            А плановете ви включват ли мобилизация и изпращане на български войници за пушечно месо на първа линия в Украйна, и пряко включване на България във войната?
                            Това са въпроси, по които вие русофобите трябва да дадете яснота.
                            За да знае българското общество какво го очаква.
                            Last edited by X_Y; 08.04.2023, 20:51.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                              Няма да има следващ, който да се нахвърли на Украйна, защото Украйна ще влезе в НАТО, пък дори и да не влезе, тя ще е въоръжена до зъби и в следващите 100 години нейната армия ще е по-силна от тази на РФ. Аз не знам как все още не си разбрал, че с РФ е свършено като политическа, икономическа и военна сила. Свършено е и като империя, защото скоро ще се разпадне. Време е да си смениш работодателя.
                              Ти не знаеш какви хора има, няма да ги оставят да изживеят един бял ден и няма да е ясно кой ги тероризира.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

                                Това е твърде агресивен отговор, който човек в нормална ментална кондиция не би изрекъл. Първо - ти нямаш никакъв достъп до достоверна информация, както и който и да е от нас, и второ - това е предполагаема картина, извадена от всякакъв възможен контекст и съществуваща единствено в своя собствен такъв - ако успяваш да мобилизираш ресурс да осмислиш така казаното.
                                Картинката в момента е такава - ЗСУ се занимава по скоро с тероризъм, а войска нямат въобще, никой не иска да ходи да мре. Последната партида е завършила 90% в гроба и това бяха онези оборудваните като киборги и обучавани в Англия, тези с фарчетата на каските. Защо им бяха тези фенерчета не стана ясно, сигурно да им светят в отвъдното.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X