IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

    Слагат си ги, са ги не гръмне някой техен.
    Пък пропагандистките им са с надути със силикон устни, тези ще я оправят Украйна.
    Last edited by supertrader; 11.04.2023, 19:24.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Украйна е най-доброто място за религиозна свобода - казва Зеленски.

      Затова ли епископ Павел трябва да носи на крака си електронен етикет / проследяващо устройство?

      Епископът го понася. Той е щастлив, че Зеленски все още не го е екзекутирал. Сега паството му се нуждае от него.

      https://twitter.com/i/status/1642290506733436935

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

        И на мен ми прилича на монтаж, ВСУ изглеждат по друг начин, тези сложили знамето с пречупения кръст на тавана на колата а онези си го татуират на челата.
        Слагат си ги, за да ги не гръмне някой техен.
        Last edited by Pyramid; 11.04.2023, 21:04.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

          Подобни монтажи са масови в руската пропаганда за най-тъпите крепостни. Тоя пък го пуснал тук. Още ли не си се прибрал в Масква, при своите?
          Вам говорят, что мы нацисты !!!

          https://www.bitchute.com/embed/AO6DJjoJXEcg/


          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Днес е празник в рашистан: приеха куп поправки в законите, които превръщат крепостните селяни в напълно безправни роби.

            И така, болярите от Държавната дума приеха поправки:
            • за ограничаване на излизането от Руската федерация на призованите военнослужещи до явяването им в службата за наборна военна служба
            • за разрешаване на хората да бъдат зачислявани в армията, без да се явяват
            • относно връчването на призовки в службата за наборна военна служба в електронен формат
            • ограничаване на правото на управление на МПС за отклоняващите се от военна служба
            • Федералната данъчна служба, Министерството на вътрешните работи, ЦИК, Министерството на образованието, съдилищата, медицинските организации, социалните фондове ще бъдат задължени да предоставят данни за робите за военна регистрация
            Рашисти, поздравления. Скоро ще бъдете тор в Украйна.
            Като се замисли човек, правилно са решили. А, дали "тор в Украйна", или сдухано деде във Францата - ТЕЗИ работи, Господ ги решава. Вие имате право да скимтите, разбира се.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

              Подобни монтажи са масови в руската пропаганда за най-тъпите крепостни. Тоя пък го пуснал тук. Още ли не си се прибрал в Масква, при своите?
              И на мен ми прилича на монтаж, ВСУ изглеждат по друг начин, тези сложили знамето с пречупения кръст на тавана на колата а онези си го татуират на челата.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Коментар


                • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
                  Средно украинско армейско селфи. Някой да забележи нещо подозрително?


                  Подобни монтажи са масови в руската пропаганда за най-тъпите крепостни. Тоя пък го пуснал тук. Още ли не си се прибрал в Масква, при своите?

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

                    Не е вярно, руснаци които са артилерийски подразделения влизат без артилерия, просто не са си мислили че ще стрялят срещу тях с изключение на някое и друго сбиване. ...
                    Да не би тероруското разузнаване да се е провалило? Нещо и мисленето явно не се е получило.

                    Втората по сила армия в света, пардон в Украйна, била отишла за сбивания... Егати вицовете четем в тази тема

                    Коментар


                    • Общобългарски поход за мир и неутралитет в над 20 града и подписка за референдум започват на 23 април



                      На 23 април в над 20 български града ще се проведе поход за мир и неутралитет. Това е петият поход за мир, който се провежда в България от началото на войната в Украйна. В същия ден започва и събирането на подписи за национален референдум за мир и суверенитет, обявиха организаторите на инициативата. Тя е изцяло гражданска и целта й е да покаже отношението на българските граждани към въвличането на страната ни в руско-украинската война.

                      С референдума българските граждани ще могат да изразят свободната си воля, дори когато тя противоречи на действията на политическите решения, казват организаторите.

                      От гражданската инициатива, от която е част и икономистът Григор Сарийски, настояват оттук нататък всички важни въпроси в държавата да бъдат решавани задължително пряко от народа. Това не е нищо повече от връщане към конституционно установения ред, според който политическите партии трябва да изразяват волята на гражданите, а не да решават вместо тях, каза Сарийски.

                      Това е нашата цел – на първо място да предотвратим навлизането на България, вкарването ѝ като страна в един конфликт, в който тя няма място, няма участие, и на второ място – да направим така, че референдумите най-после да бъдат превърнати в едни работещи инструменти. Затова призовавам всички – включете се в тази подписка. Нека българският народ да изрази позицията си по този конфликт и нека решенията, които взима парламента, да бъдат съобразени с волята на българите.”

                      В инициативата се включва и дългогодишният треньор по художествена гимнастика Нешка Робева, според която политическият елит у нас залъгва младите хора с псевдо патриотизъм.

                      Ние трябва да направим всичко възможно нашият народ да запази децата си. И затова, освен да ви уведомим, че искаме да правим това, трябва наистина да разясняваме на хората, да им казваме директно, че ги лъжат, както ги лъжат, че не съществува джендър идеология, когато вече светът пропищя от нея.

                      Общобългарски поход за мир ще се проведе в над 20 български града, сред които София, Пловдив, Варна и Бургас.

                      Коментар


                      • Президентът на Украйна Володимир Зеленски обеща на Полша западните територии на Украйна в замяна на помощ при провеждането на контранастъпление. Това заяви авторът на портала NDP Марек Галас.

                        По време на посещението на Зеленски в Украйна полският президент Анджей Дуда му направи "безпрецедентно предложение" - помощ и подкрепа в замяна на Волинска, Ровенска и Лвовска области, пише Галас. Според автора украинският президент не е отказал предложението на полския си колега, но и не се е съгласил с него.



                        „Знаейки предварително, че обявеното контранастъпление е обречено на провал, а натискът на САЩ се засилва, Зеленски взе единственото правилно решение – да се върне към темата на първата си среща с Анджей Дуда, да върне западната част на Украйна на Полша, а така също отново да предложи полския бизнес да изкупи най-големите украински компании в замяна на изплащане на външния държавен дълг на Украйна“, твърди Марек Галас.

                        Според автора на статията „Зеленски разбира, че в момента е мразен не само от собствения си народ, но и от всички, които са инвестирали пари в него като печеливш проект“. Марек Галас смята, че президентът на Украйна трябва "на всяка цена да намери средства за уреждане на паричните проблеми със САЩ и ЕС, дори чрез териториални отстъпки".

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          "Операция за 3-5 дни": Министерството на отбраната разкрива първоначалния рашистки план за Киев

                          Руснаците наистина са планирали бързо превземане на украинската столица (https://bit.ly/3Ust8kn) и са използвали тактиката от миналия век. Това заяви първият заместник-министър на отбраната на Украйна Олександър Павлюк в интервю за РБК-Украйна.

                          "Подобен план беше използван от СССР в Унгария през 1956 г., в Чехословакия през 1968 г. и в Афганистан през 1979 г. Окупаторите, според обичайния си принцип, планираха да приземят сили за специални операции и въздушнодесантни войски възможно най-бързо в покрайнините на Киев - на летищата Гостомел и Василков. Врагът искаше да унищожи нашата система за противовъздушна отбрана, командните пунктове на украинските въоръжени сили и Националната гвардия и критичната инфраструктура с ракетни и въздушни удари. След това, на фона на смущенията и срива на системата за командване и управление, те щяха да завземат правителствения квартал и да ликвидират или арестуват украинското ръководство. И вместо тях да инсталират свои марионетни пълномощници", каза той.

                          Но този план се промени, тъй като врагът беше победен от украинските отбранителни сили.
                          Не е вярно, руснаци които са артилерийски подразделения влизат без артилерия, просто не са си мислили че ще стрялят срещу тях с изключение на някое и друго сбиване. Те щяха да постъпят както в Казахстан, колко хора загинаха там в сравние с жертвите в Украйна. Тези лъжи ще лъснат един ден.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Mateev


                            ние, които защитаваме Украйна...................

                            Коментар


                            • "Операция за 3-5 дни": Министерството на отбраната разкрива първоначалния рашистки план за Киев

                              Руснаците наистина са планирали бързо превземане на украинската столица (https://bit.ly/3Ust8kn) и са използвали тактиката от миналия век. Това заяви първият заместник-министър на отбраната на Украйна Олександър Павлюк в интервю за РБК-Украйна.

                              "Подобен план беше използван от СССР в Унгария през 1956 г., в Чехословакия през 1968 г. и в Афганистан през 1979 г. Окупаторите, според обичайния си принцип, планираха да приземят сили за специални операции и въздушнодесантни войски възможно най-бързо в покрайнините на Киев - на летищата Гостомел и Василков. Врагът искаше да унищожи нашата система за противовъздушна отбрана, командните пунктове на украинските въоръжени сили и Националната гвардия и критичната инфраструктура с ракетни и въздушни удари. След това, на фона на смущенията и срива на системата за командване и управление, те щяха да завземат правителствения квартал и да ликвидират или арестуват украинското ръководство. И вместо тях да инсталират свои марионетни пълномощници", каза той.

                              Но този план се промени, тъй като врагът беше победен от украинските отбранителни сили.

                              Коментар


                              • Американският милиардер и филантроп Хауърд Бъфет и британският предприемач Ричард Брансън посетиха Украйна, за да стартират проект за изграждане на кухни. Той е иницииран от първата дама на Украйна Олена Зеленска в рамките на реформата на училищното хранене.

                                Първата такава кухня се изгражда в Буча. Бъфет лично даде зелена светлина за строителството, а следващата такава фабрика ще бъде изградена в град Лозовая в Харковска област. Съответният меморандум с фондация "Хауърд Бъфет" беше подписан (https://t.me/synegubov/5898) от ръководителя на Харковската ОВА Олег Синегубов и кмета на Лозовая Сергей Зеленски, с участието на Елена Зеленска и заместник-ръководителя на ОП Олексий Кулеба.

                                Заводите за столово хранене ще централизират приготвянето на храна за десетки учебни заведения наведнъж, което трябва да направи храненето на учениците по-евтино и по-качествено.

                                Коментар

                                Working...
                                X