Първоначално изпратено от mitaka7
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Sega погледнах за нощния десант в крим- няма други такива тъпанари на планетата освен хохлите. Всъщност май че ние сме им достоен съперник- да организираш демострация/ за каквото и да било/ и да ходиш да викаш под затворени прозорци на парламент или някакво министерство за мен си е върховна глупост и идиотизъм. Но все пак това не си е самоубийство като хохълското. Може би двете нации трябва да влезем в наградите/ не помня какви баха точно, може би грами/ по идиотизъм
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Фактът, че има свален самолет с хора на борда не е за пренебрегване. Още едно доказателство, че Рашистан е терористична държава.
Аз смятам че е виновна бензиностанцията с ракети оттатък голямата вода- само да си припомним убийството на иранския генерал и ще стане на всички ясно че това е една терористична организация , маскирана като държава
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Изпуснал съм Етиопия. Ей това ме уби.
Индонезия не може, Кения не може, Алжир не може, обаче Етиопия - да.
Туш. Тия хора са луди.D.Y.F-091066
Коментар
-
Tepix, тези държави все някога ще се развият и дори ще изпреварят САЩ както сега Китай на който всички се подиграваха след 10 години ще ги е изпреварил.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Кока срещу нефт
Индонезия не може, Кения не може, Алжир не може, обаче Етиопия - да.
Туш. Тия хора са луди.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеБРИКС ще се разширявал с Иран, Египет и Аржентина.
Вече и аз мога да се хваля, че съм бил в страна от новото голямо добро утро
Каквито и да са били първоначалните идеи, ми е безкрайно интересен съюз между ОАЕ и Аржентина. Пари срещу футбол?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
А какво да кажем за свалените хеликоптери и самолет по време на "бунта-цирк" на Вагнер? Тия хора са дали фира, заради егото на един детеубиец.
Ама вас русИфилистиците не ви бърка, надалеч и в безопасност сте, под закрилата на "загнилия" Запад. Ех, да бяха ваши роднини тия пилоти, какво ли щяхте да говорите за терориста?
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе знам, но е сигурно че тези от Вагнер смятат за враг режима в Киев. Каквото и да им напишат във вестника..все тая. За тези които участват във войната тя няма да свърши преди да свърши биологичния им живот, ако не се случи да ги убият. Четох една жена пише че двамата и сина са на война, единия бил на лечение и остава инвалид. Ами хората и пишат че нейната грешка е че ги е пуснала и друга жена отговаря че синът и е убит, съвсем нормално е след като е бил там да убие други синове на други майки. Може би смъртта е начина войната да свърши за някои.
Ето ти и мнението на Пригожин, дори той не мисли така:
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТова за 3-те дена го твърдяха западните медии. Истината е че те с военна групировка от 30000 никога не са мислили да влязат в милионен град защото е самоубийство.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Аз не помня някой някога да е казвал че вагнер ще атакуват киев- това е като вашата 3 дневна война. А за пригожин- никой нищо не знае/ още по малко аз или ти/ така че никой не може да коментира нищо. След време като излезе разследването ще знаем всичко или поне това което ни се казва. Така че споко
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар