IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между другото, на фона на новината за освобождаването на азовските командири Ердоган заяви безгрижно, че през август е извикал на килима си кремълския боклук.

За да му връчи лично ятаган в гърба

https://t.me/uniannet/104359
    Last edited by barbaron; 08.07.2023, 20:20.

Коментар

• Не отлежа добре туй

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
        Ей не спират с тържествената заря тия хора бре, тъгуват за 4 Юли и тва сие
        https://censor.net/ua/news/3429708/n...siv_sotsmereji
        Мясной штурм у Новодаровки»: артиллеристы группировки V разгромили наступающего врага (ВИДЕО)

08.07.2023 - 15:00

Командование украинских войск продолжает бросать своих подчинённых в убийственные атаки на разных направлениях линии фронта.

На представленных кадрах «мясной штурм у Новодаровки»: артиллеристы группировки V разгромили наступающего противника.

Усилиями наших бойцов из 5-й армии на Времевском участке было уничтожено до 10 единиц техники ВСУ.

Читайте также: Смерть онлайн: элитный спецназ Украины снял своё уничтожение «Отважными» у Кременной (ВИДЕО)

«Что-то случилось». В Киеве заметили странную деталь в поведении Зеленского

05.07.2023 - 4:00

Президент Украины Владимир Зеленский готов полностью уничтожить свою армию ради достижения невыполнимой цели по захвату Крыма, поскольку считает, что без этого конфликт с Россией не закончится, заявил бывший советник Леонида Кучмы Олег Соскин в своем блоге на YouTube.
        «Что-то у Зеленского случилось. Не дай Бог, если у него где-то там „гвоздики выпали”. Это будет очень опасно для нас», — предупредил он.
        По словам политолога, ситуация для Зеленского очень тяжелая: его войска очень слабо продвигаются в наступлении, все меньше украинцев хотят вступать в его армию, а западные «союзники» обманули его с членством в НАТО и теперь присылают меньше оружия. Его заявление в интервью CNN о том, что конфликт не закончится, пока Украина не захватит Крым, показывает его невменяемость и готовность отправить всю украинскую армию на полное уничтожение.
        «Зеленский, очнись, какая победа? Кто-нибудь может его образумить? Он уже не понимает, что говорит», — указал бывший советник Кучмы.
        Украинское наступление на южно-донецком, запорожском, артемовском направлениях началось 4 июня, при этом основной удар ВСУ сконцентрировали на запорожском участке фронта. Киев бросил в бой бригады, подготовленные НАТО и вооруженные западной техникой, в том числе Leopard. На минувшей неделе президент России Владимир Путин сообщил, что Киев уже утратил 259 танков и 780 бронемашин.

Коментар

• Ей не спират с тържествената заря тия хора бре, тъгуват за 4 Юли и тва сие
          https://censor.net/ua/news/3429708/n...siv_sotsmereji

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            ​​​​​

Аз мога да ти кажа че съм марсианец- ще ми повярваш ли- както писа пирамидата по делата ще ги познаете. Относно евросредствата- имал си бол пари- платил си. Между другото имат мисля поне министерството на селското стопанство- или както се казва, мой познат кандидатства за работа там, но му беше обяснено че не е с правилното име и карабината не е рязана. Това преди около 8-9 години, сега не знам, предполагам е същото

А да може да питаш зазката а.к.а. импотент/ факЮ за това- той е по наясно с тези неща- от боята е , затова има инфо от първо лице
            ...от боята и от Schpritzen-schpritzen. Ама това е тайна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

https://www.mediapool.bg/lyutvi-mest...ews312915.html

Бившият й председател разкри, че е прокремълска. Не че не го знаехме. Но че както всички русофилско у нас и тя точи евросредства - хе, та те са шампионите.
              Аз мога да ти кажа че съм марсианец- ще ми повярваш ли- както писа пирамидата по делата ще ги познаете. Относно евросредствата- имал си бол пари- платил си. Между другото имат мисля поне министерството на селското стопанство- или както се казва, мой познат кандидатства за работа там, но му беше обяснено че не е с правилното име и карабината не е рязана. Това преди около 8-9 години, сега не знам, предполагам е същото

А да може да питаш зазката а.к.а. импотент/ факЮ за това- той е по наясно с тези неща- от боята е , затова има инфо от първо лице
              Last edited by v_tin; 08.07.2023, 19:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                [URL="https://www.youtube.com/watch?v=XvWBOzqREHE"]o
                БАрби, само да ти кажа че бердянск е на няколко км от мариупол за когото се биха миналата година, а запорожие е другия край на украйна- така че някой лъже, но това не са гугъл мапсовете. Ето ти карта за да лъжеш по малко следващия път- https://liveuamap.com/

Коментар

Бившият й председател разкри, че е прокремълска. Не че не го знаехме. Но че както всички русофилско у нас и тя точи евросредства - хе, та те са шампионите.
                  Совите не са това, което са.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

На практика дпс-то е проговедарска партия- още от първия ден дпс-то се ползува с протекциите на европата и говедарите и само лапнишараните смятат че е проруска. Доган ага се ориентира много бързо къде са парите и кой ги дава с пълни шепи и отиде при него. Но това не е русия

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                      Байдън казва, че Асад трябва да си отиде
                      Това - сабалян. Слагаш ли бас че, и утре, ще"мисли " същото? Аз не бих.

Коментар

.
                        ДПС се съобразява и с новата обстановка в Москва след така наречения метеж на Пригожин. Както посочих в постовете ми, той постигна целта си – да отстрани онова хардлайнерско крило в Москва, което беше решило да води войната до край и пълна капитулация на Украйна, вкл. и с ядрено оръжие. Руският център (който е с намаляващо влияние в ДПС), знае, че Русия е изгубила войната, че рано или късно Украйна ще влезе в НАТО, че личните интереси на лицата в него, а и геополитическият интерес на Русия не е да се конфронтира остро със Запада, а точно обратния – да си съперничи, което не изключва сътрудничеството.
                        Парадоксално е, но именно ДПС – това проклятие на досегашния ни преход, днес се оказва с добро разбиране за геополитическите промени в света и мястото на България в тях. И съответно с онова, което представлява българския национален интерес.
                        *** бел.: само скудоумия, заслепени от пропагандата и мислещи единствено етикетно, в рамките на налепени етикети, могат да оплют такава позиция заради това, че я изразява "лошото ДПС." Хиляди пъти призовавам политиците и партиите да се оценяват рационално - по политиките, които осъществяват по даден проблем, а не емоционално - по симпатии или антипатии, по любов и омраза.

Григор Лилов
                        На практика дпс-то е проговедарска партия- още от първия ден дпс-то се ползува с протекциите на европата и говедарите и само лапнишараните смятат че е проруска. Доган ага се ориентира много бързо къде са парите и кой ги дава с пълни шепи и отиде при него. Но това не е русия

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Тогава как пишеш тук?
                          Компютър?? Аз пиша само от компютър, на телефона само чета понякога

Коментар

• Коментар

• Байдън казва, че Асад трябва да си отиде

Коментар

• Още един захапа дървото, благодарение на проклятието на Зеленски! 14ти по ред!
                                Риши Сунак е следващият!!!

Коментар

Working...
                                X