IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Фактът, че има свален самолет с хора на борда не е за пренебрегване. Още едно доказателство, че Рашистан е терористична държава.
    Някакви доказателства че е свален от русия?? Или ще го караме по стара сороспийска традиция- ежк. Наистина не разбирам групичката ви да се хвърляте на амбразурата с мотото- русия е виновна. След като се окаже че не са виновни руснаците не си посипвате главите с пепел и да си признаете че са ви подвели, а продължавате със следващия пункт по който според вас руснаците са виновни

Аз смятам че е виновна бензиностанцията с ракети оттатък голямата вода- само да си припомним убийството на иранския генерал и ще стане на всички ясно че това е една терористична организация , маскирана като държава

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Изпуснал съм Етиопия. Ей това ме уби.

Индонезия не може, Кения не може, Алжир не може, обаче Етиопия - да.

Туш. Тия хора са луди.
      Сащ настройват всички срещу себе си, това че са прихванали в Европа една шепа луди политици нищо не означава, европейците не искат да ги виждат и да чуват за тях. Само ние, руснаците и украинците сме по така настроени спрямо тях, в Европа ги мразят искренно и силно. Сега САЩ да застъпници на украинците и те налазиха в Европа. А как се излагат и какви ги вършат не може да се опише. Поляците вече прибягват до насилие да ги прогонят, ако сте забелязали новините които се появяват обикновенно по друг повод пуснато видео и случайно е попаднала информация какво се случва. Украинците в коментари под клипове се питат едни други - къде в Полша ги бият и къде не ги бият ! Жал ми е за тях разбира се, това все пак са хора като нас същите. Мисълта ми беше че САЩ ако паднат всички ще скочат да ги ритат, ще завиждат на Русия че когато насъскваха всички срещу нея все пак не е подложена на това което тях мисля неизбежно ги чака.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Tepix, тези държави все някога ще се развият и дори ще изпреварят САЩ както сега Китай на който всички се подиграваха след 10 години ще ги е изпреварил.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Кока срещу нефт
          Изпуснал съм Етиопия. Ей това ме уби.

Индонезия не може, Кения не може, Алжир не може, обаче Етиопия - да.

Туш. Тия хора са луди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
            БРИКС ще се разширявал с Иран, Египет и Аржентина. ​​​​​​
            Вече и аз мога да се хваля, че съм бил в страна от новото голямо добро утро
            Каквито и да са били първоначалните идеи, ми е безкрайно интересен съюз между ОАЕ и Аржентина. Пари срещу футбол?!?
            Кока срещу нефт

Коментар

• А какво да кажем за свалените хеликоптери и самолет по време на "бунта-цирк" на Вагнер? Тия хора са дали фира, заради егото на един детеубиец.
              Ама вас русИфилистиците не ви бърка, надалеч и в безопасност сте, под закрилата на "загнилия" Запад. Ех, да бяха ваши роднини тия пилоти, какво ли щяхте да говорите за терориста?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Не знам, но е сигурно че тези от Вагнер смятат за враг режима в Киев. Каквото и да им напишат във вестника..все тая. За тези които участват във войната тя няма да свърши преди да свърши биологичния им живот, ако не се случи да ги убият. Четох една жена пише че двамата и сина са на война, единия бил на лечение и остава инвалид. Ами хората и пишат че нейната грешка е че ги е пуснала и друга жена отговаря че синът и е убит, съвсем нормално е след като е бил там да убие други синове на други майки. Може би смъртта е начина войната да свърши за някои.
                Ала-бала сигурно било.
                Ето ти и мнението на Пригожин, дори той не мисли така:

Коментар

• БРИКС ще се разширявал с Иран, Египет и Аржентина. ​​​​​​
                  Вече и аз мога да се хваля, че съм бил в страна от новото голямо добро утро
                  Каквито и да са били първоначалните идеи, ми е безкрайно интересен съюз между ОАЕ и Аржентина. Пари срещу футбол?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Това за 3-те дена го твърдяха западните медии. Истината е че те с военна групировка от 30000 никога не са мислили да влязат в милионен град защото е самоубийство.
                    Никой не е твърдял такова нещо. Даже и тук форумните кибици, вкл.мен, просто се гаврихме.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Аз не помня някой някога да е казвал че вагнер ще атакуват киев- това е като вашата 3 дневна война. А за пригожин- никой нищо не знае/ още по малко аз или ти/ така че никой не може да коментира нищо. След време като излезе разследването ще знаем всичко или поне това което ни се казва. Така че споко
                      Фактът, че има свален самолет с хора на борда не е за пренебрегване. Още едно доказателство, че Рашистан е терористична държава.

Коментар

• SoskA , а бе гледам укропите се хвалят че щели да правят най голямото гробище на планетата, ти запази ли си място там като един славен и виден хохъл

Коментар

• Това за 3-те дена го твърдяха западните медии. Истината е че те с военна групировка от 30000 никога не са мислили да влязат в милионен град защото е самоубийство.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Аз не помня някой някога да е казвал че вагнер ще атакуват киев- това е като вашата 3 дневна война. А за пригожин- никой нищо не знае/ още по малко аз или ти/ така че никой не може да коментира нищо. След време като излезе разследването ще знаем всичко или поне това което ни се казва. Така че споко
                            Харесах. Ама щенията им големи бе.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Тинче, днес е 24-ти. В помията която разпръскваш, защо нищо не пише за Пригожин? М?
                                с бръснаря от два месеца атакувате Киев с Вагнер, пък като ви питаме за новости по рекламираната от вас атака, се изнизвате като пръдня из потури... грам мъжество няма и в двамцата ви

Коментар

Working...
                                X