IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Не ги разбирати многоходовките начи. България е троянски кон, разпаднала е туй византийската туй османската туй СССРската империи
        Никакъв троянски кон не може да разпадне империя, която, не е узряла за това. Самонавиваш се. Империите са се разпаднали не ЗАРАДИ нас, а просто, И С НАШЕТО ПРИСЪСТВИЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
          Уж българите били големи русофили пък България е в НАТО и ЕС.А не в съюз с Русия. Каква е тая любов да се съюзиш с големите врагове на Русия,
          Поредните митове, които нямат общо с реалността.
          Не ги разбирати многоходовките начи. България е троянски кон, разпаднала е туй византийската туй османската туй СССРската империи

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Червената сган
            бълва змии и гущери от злоба и яд
            Това ми харесва, няма да е задълго
            Таш*ци, Балба. От най-таш*шките. Глъмперите опитват да вменят на Радев това, което им се ще. Де факто, той нямаше полезен ход.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
              Уж българите били големи русофили пък България е в НАТО и ЕС.А не в съюз с Русия. Каква е тая любов да се съюзиш с големите врагове на Русия,
              Забравяш че, държавата ни, е усвоена от Мафията а тя, отива там, дето (И) плащат повече.

Коментар

• Уж българите били големи русофили пък България е в НАТО и ЕС.А не в съюз с Русия. Каква е тая любов да се съюзиш с големите врагове на Русия,

Коментар

• Половината от украинците не искат да умрат за Зеленски и Украйна, те предпочитат да са Русия.
                  Украйна е грешката на Ленин, която трябва да се поправи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

бетърчо , примера ти е нефелен .

В РУСИЯ не обичат наfo и са врагове вече десетилетия !!!!

В България обичаме Русия и сме приятели от векове . Разбира се , изключваме няколко бетърчета , гиро - миро , барбаронясали дегенерати и бабички - реститутки .

Така че е абсолютно нормално някой в България да напише ''СЛАВА НА РУСИЯ ''
                    А лично съм виждал и възхвала на упадъчния запад и джендърската му политика от петоколонници в Руски форуми !!!!
                    И нищо !!!
                    На глупаците , никой не обръща голямо внимание . Само аз съм великодушен , та им отговарям от време на време
                    Аз ако напиша, че обичам Русия, руската култура, и руския народ, какво ще ми направят, ще ми резнат зелката ли?!
                    Тъй наречените евро-?ейци са болни, сбъркани и заслепени хора. Не ги ли виждате, че повечето от тях са някакви дъртаци, наказани от съдбата, затова и толкова мразят руснаците...
                    Заблуждават се като си мислят, че светът и вселената се изчерпват със скапаното им евро-?ейско съюзче...
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• https://lupa.bg/news/atrakciya-v-efi...44779news.html

Флирта на русофилите с гей-общността продължава - паркетния ватман Евгени Минчев ще има собствено предаване в телевизията на Атака.

Накрая на предаването ще има викторина - най-бързите трима от зрителите ще печелят рокля с пайети с руското знаме на чатала.

Коментар

• Това е снимка на Саша, през 2014 г., когато тя беше на 12 години. Войната продължава вече 9 години. Лъжат ви, когато казват, че е започнало миналата година.
                        Украинските нацисти нападнаха 2014г.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	FzaYpzkaMAAXGZ3.jpg
Views:	40
Size:	34.0 КБ
ID:	4087718

Коментар

• Коментар

• Червената сган
                              бълва змии и гущери от злоба и яд
                              Това ми харесва, няма да е задълго
                              Last edited by barbaron; 08.07.2023, 14:29.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X