IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/...us_795372.html

    Изтичането на мозъци от кочината си тече в пълна сила.

    Коментар


    • Коментар


      • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

        Данните и за двете държави са за януари 2023г.
        Иначе на САЩ най-малкият им проблем е бюджетният дефицит-просто ще си напечатат долари и цял свят ще ги купува. Въпросът е,че и Русия може да напечата рубли ама никой не ги иска.
        Защо не си напечатат 500 трилиона на куп тогава, а дори и данъци имат. Аз на тяхно място ако искам да обера на другите инвеститорите така ще направя, данъците точно на нула и държавата се издържа с новонапечатани пари да момента в който им пожъна инвеститорите и всичките дойдат при мен, после полека, полека данъци малки и така.

        Коментар


        • Поражението на изборите в Берлин вгорчава коалиционния живот на Шолц


          Германският канцлер Олаф Шолц е изправен пред още сътресения в коалицията си след горчиво поражение на местните избори в Берлин, на които всички три управляващи партии загубиха подкрепа, а една не успя да влезе в градския парламент, пише Bloomberg.


          Хахахахах , дали пък този плехьо , няма да е следващия УВОЛНЕН от ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН .

          Дотук уволни 7 глави на държави за една година

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

            ОТЛИЧНО КАЗАНО
            важно е путин да ръководи макс дълго
            ВЕЛИК путин

            свиквайте



            Коментар


            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

              Малкия, ЦЕЛИЯТ дефицит се гледа. В щатите е 1380 МИЛИАРДА, а в Русия - само 25. При това, Русия реално воюва, а щатите, само си друсат" съюзниците"/ опссс, ВАСАЛИТЕ, да пускат кой каквото може. Усещаш ли разликата?
              Данните и за двете държави са за януари 2023г.
              Иначе на САЩ най-малкият им проблем е бюджетният дефицит-просто ще си напечатат долари и цял свят ще ги купува. Въпросът е,че и Русия може да напечата рубли ама никой не ги иска.

              Коментар


              • човек с QI 50:
                Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                Yori, те са минирали бреговете на САЩ с големи бомби и ако избръмчат ще направят стотици цунамита едновременно. Според мен янките трябва да се дръпнат от Украйна за да не го отнесат те самите с най много жертви и разрушения. Не си заслужава заради украинците, които са си рускоговорящи 99 %, те говорят руски в къщи, този украински реално не съществува.
                ИИ: Тази изява е грешна и опасна, като съдържа лъжлива информация и призовава за действия, които могат да доведат до насилие и конфликт. Не е вярно, че рускоговорящите в Украйна са 99%, а украинският език несъмнено е реален език. Важно е да се насърчава мирното решаване на конфликти и да се поставят основите за диалог и сътрудничество.

                Коментар


                • Украйна да си сядат на гъза, и да ги забравят че са техни тези територии които загубиха, с това което им е останало могат да си направят перфектна и свястна държава Украйна стига да искат. Всичко имат, има други които живеят 100 пъти по добре от тях без да имат и най малка част от суровините и природните ресурси на Украйна.

                  Коментар


                  • бай Митьо, българите са перфектни с никой не искат да се карат и да вземат страна, нито да си пъхат дупарата там където си мерят инсрументариума големи държави. Не е наша работа.

                    Коментар


                    • На Запада разузнаването умряло, умряло, щом дори това нещо не е разбрало, научило. Всички в западните разузнавателни служби са за уволнение.

                      Коментар


                      • бай Митьо, хванали украинците американците за ушите и ги водят, а те им се връзват на глупотията. Въобще не е работа на САЩ и ЕС, да си се оправят там. Русия за едно нещо беше права, спря им газта защото независимо че им дават укр. олигофренолигарси и крадат, защото са крадци, клептомани някакви. Иначе за другото Русия не е права.
                        А също е права дето взема разни нефто и газови бизнеси и ги прави собственост на Путин, той е цялото руско разузнаване и служби, иначе като човек го няма, случило се е нещо, някои олигофрени са го убили защото беше ги подкарал и им вземаше крадените от народа и държава бизнеси. Никъде няма олигарси - клептомани собственици на газови и нефтени залежи, дори в СА са държавни.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
                          Забравих, под секрет, Русия предложи мирен план на запада. [ATTACH=CONFIG]n4026183[/ATTACH]
                          Ето този пост вече е истинско падение. КажИ чесНо, че не си българин.....да ми остане някаква надежда за състоянието на народа ни.
                          Attached Files
                          Last edited by бай Митьо; 14.02.2023, 14:57.

                          Коментар


                          • Какво ке направят американците, ще кажат - те ни удариха с цунамита, разпиляха ни. Те ща кажат - НЕ не сме ние, ние само се молихме на господ да ни помогне да ги накаже тези, и той ни ЧУ...Доказателство че са те няма да има, може да са природни цунамита . Не се занимавайте с руснаци. Искали да стават нова раса - украинска, ами ако искат на марсианци да се направят, да правят там каквото и искат.

                            Коментар


                            • Сигурен съм че последната година всеки ден правят по една голяма бомба и ги мъкнат там до Америка. Честно не бих стоял в Америка, ако в момента съм там и имам възможност да се махна. То не е геройство да знаеш че ще те гръмнат с голямата бомба и да стоиш..а това как руснаците ще ги гръмнат, а онези после ама ще си отмъстят - глупости на таркалета, това е безсмислено упражнение. Да се ориентират към прекратяване на бойните действия и спиране на всяка подкрепа за луди украинци и превъртяли шматки. Дреме им за територията на украинците, които са едни рускоговорящи откачалки, поласкани че американците са им обърнали внимание.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                                Россия и Запад все ближе к полноценному военному конфликту. Страны НАТО, узнав о планах Москвы насчет ракетных ударов по Польше, и после того, как наши ракеты залетели на территорию Румынии , решили пойти на резкие ответы. Владимир Путин и «ястребы» из его окружения градус противостояния снижать не хотят. Мы пообщались с источниками в Генштабе, Кремле, МИДе и с несколькими собеседниками на Западе и выяснили, что происходит.

                                Американцы, узнав о планах части российских генералов нанести ракетные удары по Польше, чтобы помешать поставкам оружия на Украину (мы писали об этом решили отправить Москве несколько серьезных предупреждений. Во-первых, США призвали всех своих граждан срочно покинуть Россию. Это очень четкий намек на то, что на территории страны в любой момент могут начаться боевые действия.

                                Год назад американцы попросили своих граждан покинуть Украину, и уже скоро по Киеву и другим городам начали наноситься ракетные удары. Сейчас судьбу Киева может повторить Москва. Об угрозе для столицы известно давно, но проблема в том, что теперь могут прилететь не украинские беспилотники, а полноценные ракеты НАТО. И очень большой вопрос, защитит ли от них город наша система ПВО. Да и Москвой дело может не обойтись. Кстати, наш источник в Кремле говорит, что США по закрытым каналам связи передали предупреждение, что в случае эскалации Москва подвергнется «достаточно ощутимым ударам».

                                Во-вторых, США слили в интернет информацию о бронепоезде Путина и сети железных дорог, которые ведут к его бункерам. Это был фактически прямой намек президенту: «Владимир, мы все о тебе знаем. В случае чего, скрыться или спрятаться от нас не получится». А тут еще ударные беспилотники прилетели к новому бункеру президента, куда рельсы еще не проложили. Да еще и тогда, когда Путина в этом бункере не было. Снова намек: «Владимир, мы тебе пока вреда причинять не хотим (потому и хотели ударить по бункеру, когда тебя там не было). Но можем. Будь сдержаннее, пожалуйста».

                                Чем на такие намеки реагирует Россия? Обострением. Нарушением нашими самолетами воздушного пространства той самой Польши, которую мы думаем бомбить.

                                Наши источники в НАТО утверждают, что самолеты в Польше не сбили только по одной причине. Мирные переговоры части российских элит с американцами активизировались, США получили ответ на свои претензии и предложения.

                                О том, как идут эти переговоры, мы расскажем в ближайшее время. Вот только почти все наши собеседники опасаются, что переговоры могут не дать никакого результата, и тогда резкое обострение ситуации произойдет почти без вариантов. Будем наблюдать за ситуацией.
                                Click image for larger version

Name:	Fo6EB_pWcAIdFGj.jpg
Views:	1
Size:	66.6 КБ
ID:	4026175

                                Коментар

                                Working...
                                X