IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Това за кешът ясно. Ама дали пък на теб ти е че, при днешното съотн.дълг/БВП, ако Русия си сложи за стоп 1/3 от хАмериканските данни, може да си се самофинансира с печатане едно още 20 години?
    Те това го слушаме от миналия февруари. Ебасиму, дайте нещо ново. Иначе си прав, живота на орките не зависи от Запада, те тъй или иначе са роби и кинти до тях не стигат. Ама как стоят нещата при баш блядовете?

Коментар

• 1 сентября украинские дети пойдут в школу не с букетом цветов, а с деньгами для ВСУ. В соцсетях запустили акцию «Донат» вместо цветов» и всех учеников просят все «букетно-конфетные» деньги направить на пожертвования для ВСУ. Акцию по всей стране поддержали все учебные заведения страны. Украинцев просят помочь своей армии, потому что цветы со временем увянут, а деньги помогут «ускорить победу».

Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/155128...-dlya-vsu.html
      Politikus.info

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Защо се занимаваш да му отговаряш- той е питанко- пита за всичко и не се задоволява с един отговор, а иска още и още. Аз съм го отебал и да ходи да духа супата
        То и аз съм го но, ме кефи току да го слагам на мястото му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
          Хахаха ..... някакъв безподобен смрад е в фашистка Украйна....
          Фашистката с оръжие правят полицейски патрул гламави....
          падни - стани - документи....
          Пълно беззаконие и своеволие...Как не застреляна полицаите - не знам....

https://fb.watch/mNBfLnN7d_/

И това има хора които го "подкрепят"....???
          Глупавите хохли се насадиха яко....
          Ибасиму, няма ли клипчета на възраст по-малки от година?

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
            Не. Не е това идеята.
            и червило да сложите, мисля, че пак ще ви е трудно да разберете.

подсказка: Намалява ли ви кешът когато работите на загуба?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Това за кешът ясно. Ама дали пък на теб ти е че, при днешното съотн.дълг/БВП, ако Русия си сложи за стоп 1/3 от хАмериканските данни, може да си се самофинансира с печатане едно още 20 години?
              Защо се занимаваш да му отговаряш- той е питанко- пита за всичко и не се задоволява с един отговор, а иска още и още. Аз съм го отебал и да ходи да духа супата

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                Не. Не е това идеята.

Коментар

• Хахаха ..... някакъв безподобен смрад е в фашистка Украйна....
                  Фашистчета с оръжие правят полицейски патрул гламави....
                  падни - стани - документи....
                  Пълно беззаконие и своеволие...Как не застреляха полицаите - не знам....

https://fb.watch/mNBfLnN7d_/

И това има хора които го "подкрепят"....???
                  Глупавите хохли се насадиха яко....
                  Last edited by Сибирския Бръснар; 01.09.2023, 17:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Сбъркали са соросоидните анал.лизатори като Татянчето Дристи
                    Сигурен съм че ще се прегрупираш навреме..

Коментар

• Нали като извадиш руския петрол от пазара и цената на петрола ще излети поради дефицит. Купувайте електромобили и техните цени ще растат и на батериите, и на соларните панели които могат да работят доста добре в директни приложения на соларния ток..
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
                        На Тинчето, кой трябва да му се хване (да му го хване), му се хваща, удря плюсовете. Иначе е ясно, че "бере" пшеницата.
                        За мен е ясно че береш тухлите, ама карай да върви

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Оскубах си веждите , сега разплитам чорапите.
                          .. нали това е идеята на тези санкции, да се намали консумацията на руски стоки от дадения пакет. Сега не разбирам-...
                          Не. Не е това идеята.

Коментар

• 1.създава се паника с блокиране на пари на Русия в банките и започва прехвърлянето им в арабските банки.
                            2. арабите имат трилиони пари просто внесени в банките им, в нещо трябва да ги инвестират.
                            3. в какво друго биха могли да ги инвестират освен да ги харчат и да си посрещат разходите с тях.
                            4. да продават петрол който поскъпва не е опция за тях, парите губят стойност а той е добро вложение на пари с времето цената му расте.
                            5. намаляват добива на петрол
                            6. цената му се качва, защо въобще да не спрат добива му.
                            7.почти преустановяват добива на петрол, той си стои складиран, недобит в земята а цената му расте.
                            8.цената на петрола лети, не им е проблем да върнат парите които вземат от банките си и харчат
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

А сега на 2 лева по план ли са или не? Да сверим часовниците, не за друго.
                              Къде ги виждаш 2 лева, кечественните сега са над 3лв.вече. Ти ако мислиш че дзелът 2.80 е добър за малките двигатели се заблуждаваш, разликата до по скъпите така или иначе се плаща после - с части, подръжка и амортизация. Няма на 2 лева, вече са над 3.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Санкциите ще докарат цени на горивата 10лв. за литър, нека да не е всичко по план.
                                А сега на 2 лева по план ли са или не? Да сверим часовниците, не за друго.

Коментар

Working...
                                X