Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
1 сентября украинские дети пойдут в школу не с букетом цветов, а с деньгами для ВСУ. В соцсетях запустили акцию «Донат» вместо цветов» и всех учеников просят все «букетно-конфетные» деньги направить на пожертвования для ВСУ. Акцию по всей стране поддержали все учебные заведения страны. Украинцев просят помочь своей армии, потому что цветы со временем увянут, а деньги помогут «ускорить победу».
Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/155128...-dlya-vsu.html
Politikus.info
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Защо се занимаваш да му отговаряш- той е питанко- пита за всичко и не се задоволява с един отговор, а иска още и още. Аз съм го отебал и да ходи да духа супата
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеХахаха ..... някакъв безподобен смрад е в фашистка Украйна....
Фашистката с оръжие правят полицейски патрул гламави....
падни - стани - документи....
Пълно беззаконие и своеволие...Как не застреляна полицаите - не знам....
https://fb.watch/mNBfLnN7d_/
И това има хора които го "подкрепят"....???
Глупавите хохли се насадиха яко....
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеНе. Не е това идеята.
и червило да сложите, мисля, че пак ще ви е трудно да разберете.
подсказка: Намалява ли ви кешът когато работите на загуба?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Това за кешът ясно. Ама дали пък на теб ти е че, при днешното съотн.дълг/БВП, ако Русия си сложи за стоп 1/3 от хАмериканските данни, може да си се самофинансира с печатане едно още 20 години?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеНе. Не е това идеята.
Коментар
� -
Хахаха ..... някакъв безподобен смрад е в фашистка Украйна....
Фашистчета с оръжие правят полицейски патрул гламави....
падни - стани - документи....
Пълно беззаконие и своеволие...Как не застреляха полицаите - не знам....
https://fb.watch/mNBfLnN7d_/
И това има хора които го "подкрепят"....???
Глупавите хохли се насадиха яко....Last edited by Сибирския Бръснар; 01.09.2023, 17:22.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСбъркали са соросоидните анал.лизаторикато Татянчето Дристи
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеНа Тинчето, кой трябва да му се хване (да му го хване), му се хваща, удря плюсовете. Иначе е ясно, че "бере" пшеницата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Оскубах си веждите , сега разплитам чорапите.
.. нали това е идеята на тези санкции, да се намали консумацията на руски стоки от дадения пакет. Сега не разбирам-...
- 4 Харесвания
Коментар
� -
1.създава се паника с блокиране на пари на Русия в банките и започва прехвърлянето им в арабските банки.
2. арабите имат трилиони пари просто внесени в банките им, в нещо трябва да ги инвестират.
3. в какво друго биха могли да ги инвестират освен да ги харчат и да си посрещат разходите с тях.
4. да продават петрол който поскъпва не е опция за тях, парите губят стойност а той е добро вложение на пари с времето цената му расте.
5. намаляват добива на петрол
6. цената му се качва, защо въобще да не спрат добива му.
7.почти преустановяват добива на петрол, той си стои складиран, недобит в земята а цената му расте.
8.цената на петрола лети, не им е проблем да върнат парите които вземат от банките си и харчатD.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
А сега на 2 лева по план ли са или не? Да сверим часовниците, не за друго.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСанкциите ще докарат цени на горивата 10лв. за литър, нека да не е всичко по план.
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар