IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• J.D. излезе в мюнхен и каза:
    money, money, money
    must be funny
    in the rich man’s world
    и после пак продължи
    money, money, money

не мога да си обясня , що всички копейки са толко превъзбудени??
    мислят да харчат златните рубли, дето зема да ги хваща липсата ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Какъв ти мир? Знаеш ли какво се е обсъждало днес при Макрон?

И без щатите Европа е в състояние да подкрепя Украйна и да спомогне за нейната победа с пари и оръжие. Очаквай увеличаване на военните бюджени на цяла Европа няколко пъти, очаквай създаване на Европейска Армия, очаквай бясно производство на всякакви оръжия. Въобще очаквай милитаризиране на Европа и подготовка за война с Русия, което ще доведе до стягане на коланите, но аз я подкрепям тази мярка.

Докато не се отреже главата на световния тероризъм (Русия), няма да има траен мир за целия свят. Следователно Русия е обречена да бъде унищожена, дори и пътя към това да преминава през Ядрена война. Просто не ни остана никаква друга алтернатива. Затова и казах, че никога преди това не сме били толкова близо до Третата Световна Война.
      Пак се натресахте на страната на губещите... както винаги.

изкопайте Хитлер от гроба, да ви помогне срещу военната машина на Путин....
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Не ми трябват числа. Достатъчно ми е да знам, че при всяка една война побеждава този, който има по-много пари. Да, жертви дават и двете страни, но в края на краищата побеждава по-силната икономика.
        Ами да де. А щатите имат най-много...ДЪЛГОВЕ. Дълговете са пари но, на банките, а ФЕД е частна банка, поробила щатите. Те НЕ ПРИНАДЛЕЖАТ НА СЕБЕ СИ. Затънали са до гуша, а ФЕД дългове не опрощава. Така че, в случая, и икономиката им се задушава от тези дългове. А украинската отдавна е на системи. Докажи, че им излизат сметките, и бих погледнал другояче. Към момента, щатите имат и по-голям Проблем в лицето на Китай че да си позволят да затъват повече срещу Русия. Те, де факто, не победиха Виетнам и Афганистан, че сега...А Украйна, дори във ВСВ, не е губила толкова много население. За нея, реално, една капитулация е връщане към живота. Във войната, ще и вземат и малкото останало. А, в ЕС, е пълна трагикомедия.

Коментар

• и когато се събудиш , се огледай да не са ти отвити краката
          че тия мокри сънища понякога са вредни

Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Моментът много напомня на картината - как американците напускат колониите си. За да спасят империята си, САЩ правят най-доброто, което могат за себе си. Иначе ще скъсат ахилеса от оувърстречинг. Само че европейците изпадат в положението на освободените крепостници в Русия, които в ужас се чудели как ще я карат оттук насетне без господар.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
            Можем да открием тема за магаретата.
            Click image for larger version

Name:	photo_2025-02-08_14-08-57.jpg
Views:	1
Size:	85.3 КБ
ID:	4249277

Коментар

• Сибирския Бръснар, няма да има война, с печатарски машини никой още не е воювал. Пазарите на въглеводороди зависят от Русия, съответно и приходите на арабите. Ако Русия не продава, ще пусне автомобили които ще понижат потреблението в пъти. Дори електромобилите не могат да се конкурират с тях. Направиха технологични пробиви, хибрид с електромотор но без инвертор, зарежда суперкондензатори и от тях взема ток за режим на електромор когато ускорява, но инвертор няма. Пускат това нещо и цената на петрола ще падне в пъти. Арабите ще хукнат като стадо бизони за Европа. За нас не е добре че сме им на пътя.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Можем да открием тема за магаретата.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Тия бюджети как биха могли да нараснат няколко пъти? Това може да стане единствено или с печатане на пари, което би убило и без това закъсалата европейска икономика, или със заеми от САЩ или Китай. Няма полезен ход. Европа е аут от всякакви възможни инициативи по линия на украинския конфликт. Мисля, че по един брутален начин бе показано къде й е мястото на Европа в целия този процес. Не разбирам как може някой да си мисли за нещо друго.
                    Война ще има .... Голяма , в Европа .... без Щатите ......... Откъде бюджет - никой не знае , може би печатене и инфлация в десетки , стотици проценти ............
                    Но няма да се развие по сценария на Россимир Матвеев ......... От тази война ще започне вековен възход на Русия !

Коментар

Не ми трябват числа. Достатъчно ми е да знам, че при всяка една война побеждава този, който има по-много пари. Да, жертви дават и двете страни, но в края на краищата побеждава по-силната икономика.
                      Индустрия, а не икономика. Индустрия с всички нейни сектори развити пропорционално добре.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

До войната сме близо, да. Терорист номер 1, САЩ, сега тормози и своите "съюзници". Любопитно ми е, само, докога ще им минава номерът. Като приказките за украинската "победа". Аз съм убеден, че я искаш. Ама - освен, в случай на тежко предателство, остава неясно, на какви ресурси разчиташ. Да приемем, че съм глупав, объркан и т.н. Изброй и сравни. Да видим колко добре се справяш с числата.
                        Моментът много напомня на картината - как американците напускат колониите си. За да спасят империята си, САЩ правят най-доброто, което могат за себе си. Иначе ще скъсат ахилеса от оувърстречинг. Само че европейците изпадат в положението на освободените крепостници в Русия, които в ужас се чудели как ще я карат оттук насетне без господар.

Коментар

• Mateev, какъв фактор е Макрон ? Руснаците им дали технологията за обогатяване на уран чрез пневматични центрофуги и те години наред не могат да я реализират. Заради тях ще спрират атомните реактори поради липса на обогатено гориво. САЩ отдавна са в люта криза за техните атомни реактори и не могат да ги обезпечат без да купуват. Те внясят над 70% от енергията си от Канада, защото там имат Канду реактори които работят с необогатен уран. Въобще не го вземай французина насериозно и с какво ще я подкрепят Украйна, от какво ще се произведе това оръжие ? Някакъв заместник в БМВ гледах как изплю камъчето - те в момента вдигали цените умишлено за да намалят продажбите, нямали от какво да ги произведат тези коли ако не намалят продажбите си, нямат суровини за производство на коли защото не купуват от Русия поради войната, и този казва че Русия не им продавала, а не че те са я санкционирали. Преди 90-та година техния автопром произвеждаше едни коли като бълхи, особенно французите..но и германците. Когато тръгнаха мощно суровини от Русия и почваха да правят огромни и много тежки джипове с дебела ламарина. Те търпят нечовешки загуби заради Украйна, а да я въоръжат въобще не са в състояние. Руските суровини ще се продадат на друго място без проблем и тайно, но за тях суровини няма да има. Сащ ще произвеждат оръжие, а те ще купували и ще го дават на Украйна...другата халтава версия. Сащ нямат капацитет да произвеждат, военните им заводи са изостанали, те произвеждат 500 ракети Пак 3 , не за месец а за цяла година..Умряла работа...
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

До войната сме близо, да. Терорист номер 1, САЩ, сега тормози и своите "съюзници". Любопитно ми е, само, докога ще им минава номерът. Като приказките за украинската "победа". Аз съм убеден, че я искаш. Ама - освен, в случай на тежко предателство, остава неясно, на какви ресурси разчиташ. Да приемем, че съм глупав, объркан и т.н. Изброй и сравни. Да видим колко добре се справяш с числата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                              Пак ни в клин ни в ръкав , нито никой от тройката уцели .........
                              Дебата и темата е ''РУСИЯ ---- Западния Свят'' , а понастоящем ''РУСИЯ - Европа'' ........... И очакваната война .....
                              Тук за България не става въпрос и не се прави на родолюбец , когато си притиснат до стената соросоид ....
                              Да .... СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ !!! Во веки веков !!!
                              Но по темата , тройкарче ........... СЛАВА НА РУСИЯ !!! И на ПУТИН СЛАВА !!!
                              Разгони фамилията на цялото соросоидно - джендерско войнство ......................
                              Късно е вече, изложи се, ни в клин ни в ръкав написа няколко пъти слава на московия а само веднъж на България и то насила. Аз и да съм соросоид, и извънземен да съм няма значение и не те оправдава, че винаги слагаш интереса на московията пред българския.Това не е много добро качество. Няма уважение за такъв като тебе. Предателите никъде не ги уважават.

Коментар

Какъв ти мир? Знаеш ли какво се е обсъждало днес при Макрон?

И без щатите Европа е в състояние да подкрепя Украйна и да спомогне за нейната победа с пари и оръжие. Очаквай увеличаване на военните бюджени на цяла Европа няколко пъти, очаквай създаване на Европейска Армия, очаквай бясно производство на всякакви оръжия. Въобще очаквай милитаризиране на Европа и подготовка за война с Русия, което ще доведе до стягане на коланите, но аз я подкрепям тази мярка.

Докато не се отреже главата на световния тероризъм (Русия), няма да има траен мир за целия свят. Следователно Русия е обречена да бъде унищожена, дори и пътя към това да преминава през Ядрена война. Просто не ни остана никаква друга алтернатива. Затова и казах, че никога преди това не сме били толкова близо до Третата Световна Война.

Коментар

Working...
                                X