IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Германия се отърва от газовата зависимост от Русия, но се върна "през ​​задната врата", Berliner Zeitung

При липсата на евтин газ всички торове трябва да се купуват от Русия, вносът на руски азотни торове е нараснал с 334%.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Еми не всички сме на 70+ години за да знаем от личен опит. Аз съм на 41, учил съм до 11 клас и родителите ми са учили до 11 клас. Това че е имало и 12 клас в началото на соца не го знаех и не съм се интересувал и чел по въпроса.
      Номериран....ти си млад дихател и не знам как все говориш с апломб за времената на соца като на 10-ти ноември си бил в предучилищна възраст...
      освен мама и тати да са ти разказвали за онези времена
      12 клас съвсем до края си имаше в техникумите а последните няколко години когато завършвах аз имаше и УПК а в него съученици ми бяха и с една година по-големи от мен учили английска или френска гимназия за тях това се падаше 12-та година училище.....

Ясно е само като те чета че си някакъв посредствен младеж набор на световното в Испания ( язък , не си гледал най-великото световно на всички времена)

А като виждам и нагласа ти за фондовите пазари и цената на недвижимите имоти хептем си мисля че трябва да развееш белия байряк....

Белия байряк ще развееш и заради вижданията си за РУСИЯ ...
      Защото ако още не ти е ясно РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДИТЕЛ В ТОЗИ КОНФЛИКТ ....

Не го виждат само платените тролове и наивниците които си мислят че имат "финансова култура" ....
      все пак една идея си по-приемлив от барбаляс затката и соску.....

Коментар

• 9:55NOW PLAYINGЭти 72 часа стали РЕШАЮЩИЕ для ВСУ / ПУТИН повышает ставки? @PECHII

8.2K views10 minutes ago

41:48NOW PLAYINGМАЙКЛ НАКИ & ПОДОЛЯК | Только ПОСЛУШАЙТЕ! Вот кто может убрать ПУТИНА / Весь КРЕМЛЬ в истерике

17K views20 minutes ago

14:41NOW PLAYINGОце так! Кого КОЛОМОСЬКИЙ може потягнути за собою? / ЛЕОНОВ

1.5K views30 minutes ago

8:41NOW PLAYINGА где СУРОВИКИН? Настоящее БЕЗУМИЕ Путина / РАШКИН

2.8K views40 minutes ago

7:14NOW PLAYINGСаме ЦЕЙ російський пілот ЗДАВ МІ-8! Розвідка шокувала всіх

5.9K views50 minutes ago

26:05NOW PLAYINGЭфир Скабеевой РАЗРЫВАЕТ! Гости НАКИНУЛИСЬ на Путина / | ЦИМБАЛЮК & КАЗАНСКИЙ | Лучшее

53K views1 hour ago

6:02NOW PLAYINGСВИТАН: ОГО! Теперь ВСУ пойдут БЫСТРЕЕ / ВЗЯТ курс на АЗОВСКОЕ МОРЕ

16K views1 hour ago

8:04NOW PLAYINGНад БЄЛГОРОДОМ помітили дрон! РЕАКЦІЯ Міноборони РФ

2K views1 hour ago

16:12NOW PLAYING

Watch laterAdd to queueБАХКАЛО кілька годин / ЗСУ накрили ворога у БЕРДЯНСЬКУ / ФЕДОРОВ

7.9K views1 hour ago

24:36NOW PLAYINGПРОРИВ! Головні сили ЗСУ йдуть у бій? / Карта БОЙОВИХ ДІЙ на 3 вересня

90K views1 hour ago

5:41NOW PLAYINGПУТИН и ШОЙГУ проглотили серьезную угрозу! / Пропаганда создала новый ФЕЙК @PECHII

4.7K views1 hour ago

17:39NOW PLAYINGВАГНЕР перейдет на сторону ВСУ? – Прогноз командира РДК @FeyginLive

12K views1 hour ago

6:45NOW PLAYINGСМЕШНО слушать! Захарова ВЫЛЕЗЛА с БОДУНА! ЕДВА нашла МЕТОДИЧКУ @Razbor_Pometa

28K views2 hours ago

21:53NOW PLAYINGРосія закриє КОРДОНИ? / В КРЕМЛІ вже підготували ЖАХЛИВЕ рішення? / БУРЯЧЕНКО

3.2K views2 hours ago

6:31NOW PLAYINGШОК! Путін взявся за Вірменію і Казахстан

8.1K views2 hours ago

17:52NOW PLAYINGНа шоу Скабеевой смеются над Путиным @RomanTsymbaliuk

124K views2 hours ago
        Last edited by barbaron; 03.09.2023, 18:17.

Коментар

• mitko2848, в България 100 години имаше така наречените Техникуми и учеха 4 години в тях..т.е. до 12 клас. , класическата Гимназия беше до 11 клас..
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Так держать ..... молодец .....
            Недавно путин заявил, что россия является непобедимой. Как всегда, солгал.

Крымская (Восточная) война, 1853-1856
            Война показала военное и техническое отставание россии от западных стран. Попытка установить господство на Ближнем Востоке и Балканах была решительно пресечена Великобританией, Францией и Сардинским королевском.

Русско-японская война, 1904-1905
            Бездарному российскому командованию японцы противопоставили хорошо организованную и дисциплинированную армию. Вместо маленькой победоносной войны и закидывания врага шапками россия получила поражение в Цусимском проливе и сдачу Порт-Артура.

Афганская война, 1979-1989
            Даже в наиболее успешный период советские войска контролировали лишь 15% Афганистана. Победить в партизанской войне террором не удалось и после десяти лет «советы» ушли, оставив после себя руины.

Первая чеченская война, 1994-1996
            Огромный перевес в силе, выжженные и вырезанные города и аулы не помогли рф удержать Чечню. Понимая, что признать поражение нельзя, Кремль продал власть наиболее жестокому полевому командиру: Кадырову.

А ведь было еще поражение от Литвы в Ливонской войне (1558-1583), бесславный выход из Первой мировой, «Зимняя» война с Финляндией, где СССР потерял убитыми и ранеными полмиллиона солдат. Будет поражение и в Украине!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Сигурно. Казва го един, дето за соца само преразказва.
              Еми не всички сме на 70+ години за да знаем от личен опит. Аз съм на 41, учил съм до 11 клас и родителите ми са учили до 11 клас. Това че е имало и 12 клас в началото на соца не го знаех и не съм се интересувал и чел по въпроса.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	LunuPu.jpg
Views:	1
Size:	16.1 КБ
ID:	4109497

Коментар

А, според мен, ти си прекален оптимист. Ламята, дето се е настанила тук, преди да се върне в Америка, ще опапа нас. Като страни. Ей на, Украйна вече я дъвчат...
                  Точно за това не съм оптимист, но глупав и неинформиран народ се манипулира много лесно..В Украйна точно това се случва, хората са добри, нацитата са една шепа но владеят държавата. Сега почват да горят бяш приятелите си, Коломойски ще го вкарват в затвора, те и Зеленски ще го пратят там..САЩ трябва да е с тези които са на власт там. А на тези видимо им се клатят краката. Ще видим с антирусията какво ще стане накрая, може да я приключат с мощен скандал в Пентагона за много пари които са изчезнали.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Так держать ..... молодец ...

Тук няма шега.
                    Няма измама.
                    Един е пътя.
                    Два пътя -
                    няма!
                    И нека ни хулят.
                    Нека се пенят.
                    Такъв е законът на нашите дни:
                    който на теб, СССР,
                    измени -
                    той на великата правда изменя.

[ATTACH=CONFIG]n4109489[/ATTACH]
                    Айт'ка. И пат СССР ще представи конкурентния модел на щатите...ако окряка.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

Ти не му вярвай чак толкова. Източна Европа може да си взема еврофондовете и да си затвори пробойните така че с корупция да не може да се източва. Я да се въведат данъчни карти и да видим като се стимулира местното производство и индустрия с по нисък данък който реално да се плати неизбежно без възможност да се мръдне, защото данъка ще се вземе от крайния потребител и за стока произведена в страна ще му се възтанови, а за вносна - не..За нула време ще се появят лаптопи сглобени в България, после такива с някои части произведени в България, после с доста от частите произведени в България..то не е удачно да возиш от другия край на Света празни бутилки, пълни с въздух, така и за тези неща ще се оптимизират нещата. Но янките ги устройва разпад на голяма държавата като ЕС за да няма кой да конкурира долара им...за това ги говорят тези неща. Не е вярно.
                      А, според мен, ти си прекален оптимист. Ламята, дето се е настанила тук, преди да се върне в Америка, ще опапа нас. Като страни. Ей на, Украйна вече я дъвчат...

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Соловьов вече излиза с надпис СССР
                        Так держать ..... молодец ...

Тук няма шега.
                        Няма измама.
                        Един е пътя.
                        Два пътя -
                        няма!
                        И нека ни хулят.
                        Нека се пенят.
                        Такъв е законът на нашите дни:
                        който на теб, СССР,
                        измени -
                        той на великата правда изменя.

Click image for larger version

Name:	FzaYpzkaMAAXGZ3.jpg
Views:	40
Size:	34.0 КБ
ID:	4109489

Коментар

• Все повече хора говорят че Украйна трябва да се управлява от тези които са на фронта, много малко им трябва - една крачка и ще тръгнат да го реализират..ще зарежат фронта и ще се ориентират към властта в страната. Вече военните им строяват полицията и говорят и за Слугата че и него трябва да му набият обръчите. Има от ВСУ казват - за какво ми е на мен да освобождавам руснаците в Донбас и Луганск, направо се питам какво правя тука...Почва да им свети лампата..
                          D.Y.F-091066

Коментар

И как ги вярваш тези чудесии, е Въпрос. Стиглиц се изрази прекалено явно и то не беше даже вчера-онзи ден, ами преди доста време даже.
                            Ти не му вярвай чак толкова. Източна Европа може да си взема еврофондовете и да си затвори пробойните така че с корупция да не може да се източва. Я да се въведат данъчни карти и да видим като се стимулира местното производство и индустрия с по нисък данък който реално да се плати неизбежно без възможност да се мръдне, защото данъка ще се вземе от крайния потребител и за стока произведена в страна ще му се възтанови, а за вносна - не..За нула време ще се появят лаптопи сглобени в България, после такива с някои части произведени в България, после с доста от частите произведени в България..то не е удачно да возиш от другия край на Света празни бутилки, пълни с въздух, така и за тези неща ще се оптимизират нещата. Но янките ги устройва разпад на голяма държавата като ЕС за да няма кой да конкурира долара им...за това ги говорят тези неща. Не е вярно.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Кедми и вие и родшпока и перамедалния сте го цитирали стотици пъти, пудуляка и него.... реалността ви нагазии браточка,казват ви го собствените ви идоли.... стискайте очички още
                              най-големия смях ще е, ако дъртото джудже изока нещо подобно, засега е само прислугата му - НАЙ-БЛИЗКАТА!

Соловьов вече излиза с надпис СССР (ленин нали беше лошия създател на Урайна )
                              Абе, шладуръ, добре, че си ти да крепиш Украйна. Без теб да е свършила. Виртуалник.

Коментар

Working...
                              X