If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
И има руснаци там които казват че тока трябва да е безплатен и държавата е длъжна да осигури на хората си безплатен ток..съгласен съм с тях. И не плащат за ток, а той е 2 стотинки.
В Русия в момента в градовете тока е по 9-10 стотинки, в селата по 5 стотинки. Ако Запада я превземе тока ще стане само 1 лев. Украинците в същност защо искат към Запада ? Искат да си дават парите за ток ?
Ребята патрЕоте, да мъцнете нещо за руските бомбардировки над този град, в който една четвърт са българи, м?
Ребятки, нищо не казахте? Руски ракети и дронове падат по българи в Украйна? Къде е патриотизмът ви? Само Тинчето изплющя пет-шест фермана да замаже нещата и толкоз ...
В продължение на две седмици, между 15 и 28 август, заедно с колегата от Българското национално радио Николета Атанасова пътувахме из Украйна.
Бяхме в Чернивци, Каменц-Подолски, Виница, Киев, Ирпен, Б
Еми не всички сме на 70+ години за да знаем от личен опит. Аз съм на 41, учил съм до 11 клас и родителите ми са учили до 11 клас. Това че е имало и 12 клас в началото на соца не го знаех и не съм се интересувал и чел по въпроса.
Номериран....ти си млад дихател и не знам как все говориш с апломб за времената на соца като на 10-ти ноември си бил в предучилищна възраст...
освен мама и тати да са ти разказвали за онези времена
12 клас съвсем до края си имаше в техникумите а последните няколко години когато завършвах аз имаше и УПК а в него съученици ми бяха и с една година по-големи от мен учили английска или френска гимназия за тях това се падаше 12-та година училище.....
Ясно е само като те чета че си някакъв посредствен младеж набор на световното в Испания ( язък , не си гледал най-великото световно на всички времена)
А като виждам и нагласа ти за фондовите пазари и цената на недвижимите имоти хептем си мисля че трябва да развееш белия байряк....
Белия байряк ще развееш и заради вижданията си за РУСИЯ ...
Защото ако още не ти е ясно РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДИТЕЛ В ТОЗИ КОНФЛИКТ ....
Не го виждат само платените тролове и наивниците които си мислят че имат "финансова култура" ....
все пак една идея си по-приемлив от барбаляс затката и соску.....
Недавно путин заявил, что россия является непобедимой. Как всегда, солгал.
Крымская (Восточная) война, 1853-1856
Война показала военное и техническое отставание россии от западных стран. Попытка установить господство на Ближнем Востоке и Балканах была решительно пресечена Великобританией, Францией и Сардинским королевском.
Русско-японская война, 1904-1905
Бездарному российскому командованию японцы противопоставили хорошо организованную и дисциплинированную армию. Вместо маленькой победоносной войны и закидывания врага шапками россия получила поражение в Цусимском проливе и сдачу Порт-Артура.
Афганская война, 1979-1989
Даже в наиболее успешный период советские войска контролировали лишь 15% Афганистана. Победить в партизанской войне террором не удалось и после десяти лет «советы» ушли, оставив после себя руины.
Первая чеченская война, 1994-1996
Огромный перевес в силе, выжженные и вырезанные города и аулы не помогли рф удержать Чечню. Понимая, что признать поражение нельзя, Кремль продал власть наиболее жестокому полевому командиру: Кадырову.
А ведь было еще поражение от Литвы в Ливонской войне (1558-1583), бесславный выход из Первой мировой, «Зимняя» война с Финляндией, где СССР потерял убитыми и ранеными полмиллиона солдат. Будет поражение и в Украине!
Сигурно. Казва го един, дето за соца само преразказва.
Еми не всички сме на 70+ години за да знаем от личен опит. Аз съм на 41, учил съм до 11 клас и родителите ми са учили до 11 клас. Това че е имало и 12 клас в началото на соца не го знаех и не съм се интересувал и чел по въпроса.
Коментар