IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Международни експерти многократно обвиняват Русия
    в нападения срещу цивилни и военни престъпления.

От началото на войната Русия също така е използвала
    забранени от международната общност касетъчни боеприпаси в стотици случаи,
    както съобщава Международната коалиция за касетъчни боеприпаси в Женева.

До края на юни 2022 г. най-малко 215 души са били убити,
    а други 474 са били ранени от касетъчни боеприпаси.

Коментар

• Georgi Kadiev

2 ч. ·
      Решението на САЩ да даде касетъчни бомби на Украйна е отвратително.
      Мотивът е убийствен: нямаме други в складовете, затова докато ги произведем, 2-3 месеца ще им даваме касетъчни.
      Касетъчните бомби убиват много цивилни и са много трудни за разминиране след края на войната.
      Затова има Конвеция за забрана на касетъчните бомби (Convention on Cluster Munitions (CCM) от 2008, която днес е ратифицирана от 111 държави, сред които и България.
      Чух оценката на френското, британското и германското правителство срещу това решение на САЩ.
      Кога ще чуем нашето правителство?

Всички реакции:
      159159

Коментар

• ИЗВЪНРЕДНО:

Изтече предполагаемо видео от срещата на сатаНато във Вилнюс

Руска патка под прикритие напада и унижава натовски войници и офицери

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
          Украйна няма шанс да победи Русия - кандидатът за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши в интервю за Лекс Фридман..

Кенеди каза, че украинците търпят колосални загуби на фронтовата линия в съотношение 7:1.
          „Синът ми се биеше там и ми разказа за артилерията. Той каза, че повечето от битките включват артилерийски огън и че руснаците в момента превъзхождат силите на НАТО в артилерията с 10:1. Те ​​убиват с ужасяваща скорост“, каза Кенеди.

https://twitter.com/i/status/1677854069103407104

Хахахахахах , украйна да победи РУСИЯ е все едно Мексико да победи сащ ....

Е , на кандидат президент Кенеди ли да вярваме или на форумни несретни соросоиди , плъзнали из Бг форумите ????
          Той шанса Русия да победи Украйна е около нулата, все пак 40 милиона народ е това и 50 хиляди армия е като шпиц команда, а както го докараха до 5 хиляди и по малко вече е чета. Все едно да боядисаш водата в морето с един кораб боя. Лошото е че вече всички си мислят, че могат да правят каквото им скимне.Защото Украйна затваря, спира водата на някакви хора които не харесва. Значи примерно който има възможност може да спре корабоплаване, може да затвори път...може каквото му роди главата.Може да влезе в каквато му дойде на акъла военна организация без да го бригат съседите му, така де за какво са съседите освен да ги притесняваш и да се кефиш защо си суверенен обект и никой няма право да ти казва къде да акаш, ако искаш може и в някой храст до двора на съседа. Да му покажеш че не може да ти казва какво да правиш.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

e тука съм ви подвел не е 80км, а над 100км като това е по-малко от 1/2 от ъъъъ липсващата контраофанзива
            та какво беше за някакви 120х. рашисти? по 10 на всеки метър в Креминая ли слагате? (сещайте се че общата площ на селото е заедно с къщите )
            Офанзиви и контраофанзиви имат смисъл едва тогава, когато, можеш да ги развиеш. Иначе, само губиш хора и средства. Ако ТОВА не си разбрал, язък ти за напъните и красноречието.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
              [....

Хахахахахах

Коментар

• Украйна няма шанс да победи Русия - кандидатът за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши в интервю за Лекс Фридман..

Кенеди каза, че украинците търпят колосални загуби на фронтовата линия в съотношение 7:1.
                „Синът ми се биеше там и ми разказа за артилерията. Той каза, че повечето от битките включват артилерийски огън и че руснаците в момента превъзхождат силите на НАТО в артилерията с 10:1. Те ​​убиват с ужасяваща скорост“, каза Кенеди.

https://twitter.com/i/status/1677854069103407104

Хахахахахах , украйна да победи РУСИЯ е все едно Мексико да победи сащ ....

Е , на кандидат президент Кенеди ли да вярваме или ..
                Last edited by X_Y; 09.07.2023, 11:40.

Коментар

• Как няма да се изтеглят с няма 30 хилядна армия да влязат в 2 милиона град .То остана да бяха влезли, да не са луди с 60 километра колона казваха. Тя ако беше вдигната армията им колоните щяха да са по 1000 км.Всичко е пушилка и старо оръжие за утилизация, да видят азиатците че белите са доста глупави и да започнат милитаризация, защото и машините са им в ръцете да правят по 50 к бронирани машини в месец и суровини от Русия им осигурихте.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Около Киев. Късата памет е ясна.
                    И незнанието, също.
                    Така съм съгласен, но не са се изтегли а бяха разбити

Коментар

• То в България газ има огромни количества, но още никой не е добил такъв газ. Не може да се добива. А тези търсят инвеститори да им работят сондажните бригади. Цената е много ниска , потребителите бягат от метана. Например той е много неудобно гориво за автомобили, постоянно зареждаш защото пробега е малък. В момента няма желаещи да инвестират и сондите стоят.
                      ​​
                      Last edited by supertrader; 09.07.2023, 01:14.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ами може и аз да съм клъвнал ..

e тука съм ви подвел не е 80км, а над 100км като това е по-малко от 1/2 от ъъъъ липсващата контраофанзива
                        та какво беше за някакви 120х. рашисти? по 10 на всеки метър в Креминая ли слагате? (сещайте се че общата площ на селото е заедно с къщите )

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Дечица, цялата Кремина няма 17кв.км. площ...(4,14х4,14). Помислете нещо куца ли в това на което сте клъвнали?
                          Ами може и аз да съм клъвнал като барбарон дето смята че украинците били преминали линията запорожие- някакъв друг град- все едно да кажеш преминали в настъпление по линията плевен варна

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
                            Изглежда са открити доста сериозни залежи от газ в Българската акватория на Черно море, ама а дано.
                            https://www.dnevnik.bg/biznes/2023/0...romni/comments
                            Ми при толкова газ къде рубладжиите изпикаха - формирали са се дълбоки и големи запаси

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
                              Изглежда са открити доста сериозни залежи от газ в Българската акватория на Черно море, ама а дано.
                              A dano нали дупчиха, защо не казаха нищо преди

Коментар

• Изглежда са открити доста сериозни залежи от газ в Българската акватория на Черно море, ама а дано.

Коментар

Working...
                                X