Първоначално изпратено от Кисимов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение... на държавния ни глава, избран с над 2 000 000 български гласа. Не...
....
- 6 Харесвания
Коментар
-
"Решение НАТО на предстоящем саммите может вынудить Путина пойти в активное наступление на Украине вплоть до Одессы. Он может это сделать, Россия обеспечена всеми необходимыми ресурсами для этого", – отметил Mak.
У Москвы есть только одна причина, по которой она еще не взяла под контроль этот город, указал Макгрегор. Она заключается в том, что Путин, в отличие от Запада, не стремится к большей эскалации конфликта и защищает только территории РФ, считает военный.
Однако НАТО может спровоцировать обострение кризиса по итогам саммита в Вильнюсе, отметил он. Макгрегор напомнил, что Польша и Литва часто выступали с инициативами о введении войск блока на Украину.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеНе не сте сигурен - неграмотен сте, но айде опровергайте ме, като напишете за каква радиация става дума (ха, изненада - те са различни видове )
в очакване сме на какво сте прочели с цитатите.
Има и други изненади за вас в тая тема, ще е забавно - в очакване сме
- Изненада ме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеВиждали ли сте сирийци с возило за 200 бона на Слънчев бряг????... Не стеее...!!!
Ако случайно ви хванат да возите в колата си сириец - вие сте престъпник. Ако обаче возите украинец - вие сте Светлината, Демокрацията, Триумф на Добрите сили.
Няма помощ за сирийските бежанци по черноморските хотели.
Не. Те умират задушени в бусове, умират натъпкани като животни без оглед мъже, жени, деца....умират с последните си пари в ръцете и почти никакви надежди. Защо? Защото бягат от война...!!!
Лицемери, не ни говорете за "ценности" или за "цивилизационен избор".
Следващият пилон е за вас..
На мен примерно украинците не са ми любимци, обаче, всичко което те правят ми харесва много и ще ги подкрепям, поне на думи, защото съм лицемер, не като теб.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеВиждали ли сте сирийци с возило за 200 бона на Слънчев бряг????... Не стеее...!!!
Ами сириец, пиещ коктейли, легнал върху шезлонг на Сакса бийч и броящ пачки с евро? Не стеее...!!!
Вероятно не сте виждали и сирийци, развяващи огромен сирийски флаг пред Президенството, искайки оставката на легитимно избрания ни български президент. Не стеее...!!!....
Вие в парник ли сте расли?
- 4 Харесвания
Коментар
-
По поводу ночного удара в Николаевской области.
Украинская сторона заявляет о прилёте по объекту инфраструктуры, однако на самом деле это не так. На нескольких картах пожаров (находятся в открытом доступе) хорошо видно, что попаданий было три и ни одно из них не связано с объектами транспортной или энергетической инфраструктуры.
Все попадания пришлись в район военного аэродрома Кульбакино. С него ВСУ часто запускают беспилотники, однако время от времени на аэродроме появляется и авиация. Прежде на этом объекте базировалась 299-я бригада тактической авиации ВСУ, оснащённая штурмовиками Су-25.
https://vk.com/wall-219928383_3599
29 июня Путин встретился с Пригожиным и командирами отрядов ЧВК "Вагнер". Всего было 35 человек. Занимались разбором полетов 23-24 июня.
1. На встрече Путин дал оценку действиям ЧВК «Вагнер» в ходе СВО и по поводу 24 июня;
2. Президент выслушал объяснения командиров и предложил им дальнейшее трудоустройство и применение их навыков;
3. Сами командиры изложили свою версию произошедшего и акцентировали, что являются убежденными сторонниками и солдатами главы государства и готовы дальше продолжать сражаться за Родину;
4. Встреча длилась 3 часа.
PS. Это официальная информация от Кремля.
Вчера уже была утечка об этой встрече, на которой якобы также присутствовали Золотов и Нарышкин. Видимо комментарий Пескова направлен на то, чтобы пресечь кривотолки об этой встрече.
https://t.me/boris_rozhin/91754
Запорожское направление, н.п. Работино:
Была попытка прорыва обороны двумя волнами противника в сумме 7 машин M2 Bradley, 1 танк с минным тралом Leopard 2A6 и 1 Leopard 2R.
Танк с минным тралом Leopard 2A6 - уничтожен силами артиллерии.
5 БМП M2 Bradley - подорваны на минах. По пехоте работал ТОС «Солнцепек».
Пока стабилизировалось все. Но активность присутствует.
Замечено много наемников и разговоры в эфире на английском (мы понимаем и знаем, что у них все плохо и много 200)
https://t.me/swodki/281148
Коментар
-
Виждали ли сте сирийци с возило за 200 бона на Слънчев бряг????... Не стеее...!!!
Ами сириец, пиещ коктейли, легнал върху шезлонг на Сакса бийч и броящ пачки с евро? Не стеее...!!!
Вероятно не сте виждали и сирийци, развяващи огромен сирийски флаг пред Президенството, искайки оставката на легитимно избрания ни български президент. Не стеее...!!!
Мисля, че и едва ли някой, някога ви е призовавал да дарите пари за сирийци през фондация. Неее...
Ами, новини на арабски по БНТ? Няма.
Европейската комисия нещо да е казала за бежанците от Сирия, тъй като по официални данни всеки трети бежанец по света е сириец? Не...???? Хм....
Ако случайно ви хванат да возите в колата си сириец - вие сте престъпник. Ако обаче возите украинец - вие сте Светлината, Демокрацията, Триумф на Добрите сили.
Няма помощ за сирийските бежанци по черноморските хотели.
Не. Те умират задушени в бусове, умират натъпкани като животни без оглед мъже, жени, деца....умират с последните си пари в ръцете и почти никакви надежди. А, дааа. И с дрехите на гърба си. Нищо друго....
Защо? Защото бягат от война...!!!
Не, не, не....не питам за избягалите от войната, лежащи на Слънчев бряг на наши разноски, с возила, които струват 150 български заплати и премятащи пачки с евра. Нито за тези, които искат оставката на държавния ни глава, избран с над 2 000 000 български гласа. Не. Даже и не питам за "новините" на украински дали са с пропагандна цел. Това не е моя работа, не е и ваша. Моята работа и вашата работа е само да си плащаме, но.....аз искам да питам друго:
Какво правим с тези, които ги подстрекават и използват за антидържавни деяния в пълно нарушение на българските закони? С тях какво правим????
С тези, които веят украински знамена от прозорците на държавни институции????
Две години ще минат, а нашите "евроатлантически партньори" не ги приемат нито в ЕС, нито в НАТО, но ни порицават, че не ги съжаляваме достатъчно...
Докато пиша, десетки украинци се прибират към хотел в Слънчев бряг от плаж, а други десетки сирийци, вероятно се тъпчат в поредния микробус-убиец......
Лицемери, не ни говорете за "ценности" или за "цивилизационен избор".
Следващият пилон е за вас..Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Чак ужасен не е бил взрива, имаше след една седмица повишена радиоактивност- тогава - седмица след взрива ми дойде на ум да я погледна- в бг масовото беше около 70-90единиците мисля че са бекерели, не съм сигурен. ...
в очакване сме на какво сте прочели с цитатите.
Има и други изненади за вас в тая тема, ще е забавно - в очакване сме
- 7 Харесвания
Коментар
-
Иван Кършев
18 ч. ·
Победителят "Мис Холандия - 2023" травеститът Рики Коле(тоя нахиления) и момичето, което загуби от него на финала - Натали Ясмин
Иначе не се и съмнявам,че руснаците предпочитат да се бият с траверси,ама не са много навити да се бият с истински мъже.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Иван Кършев
18 ч. ·
Победителят "Мис Холандия - 2023" травеститът Рики Коле(тоя нахиления) и момичето, което загуби от него на финала - Натали ЯсминLast edited by X_Y; 10.07.2023, 16:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Ako чакаш митрофанката да ти го каже, няма стане
В израел масово се коментира
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Ako чакаш митрофанката да ти го каже, няма стане
Коментар
-
А куде пише за ц-400 и къде пише че е работила. .
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар