Първоначално изпратено от barovec
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
разбира се, че не!
как не разбрахте, че историята се пише от победителите. и военнопрестъпниците са най-често губещата страна…,
така,че трабваше вече да ви е ясно - доста руснаци ще изгорят като военнопрестъпници
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Пропаганда, друго?
Тук съвсем безможъчно, сте го дали.
Военен, който изпълнява заповедите си е военнопрестъпник
Значи, всички американски военни участавали във войната в Ирак и Сирия са военнопрестъпници.
Слава героям, убивавших детей.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4088813[/ATTACH]
Тук съвсем безможъчно, сте го дали.
Военен, който изпълнява заповедите си е военнопрестъпник
Значи, всички американски военни участавали във войната в Ирак и Сирия са военнопрестъпници.
Слава героям, убивавших детей.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеИ щирлиц, кои са другите ми никове?
отдавна виси този въпрос, но мълчите като... ъъъ квото там си харесате. Зоя примерно?
Та вярно ли казвате,че Менгеле не е военнопрестъпник?
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Объркан сте вероятно от това, че путлер не бил обявил война
за Менгеле също няма линк че е военнопрестъпник и също ли ви липсва,Last edited by aleks262; 11.07.2023, 11:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Преди писах, явно ще трябва да повторя- точно този стрелков, гиркин, сладков и мисля че има поне още едно име под което се подвизава в соц. мрежите го псуват и украинци и руснаци. Руснаците го псуват защото- ооооооо еди къде си настъпват хохлите- бягайте
Хохлите го псуват защото- от еди къде си нашите войски са изтеглени, хохлите атакуват, а там ги чакат руснаците им еб..... майките
Та трябва да имаш винаги 2-3-4 на ум за този
Коментар
-
Аз като не знам, къде е линка за Ржицки? За него съаваше дума. Пускай следващия ник, че съвсем се оплете с този.
за Менгеле също няма линк че е военнопрестъпник и също ли ви липсва,Last edited by aleks262; 11.07.2023, 11:06.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЪхъ, и линк към доказателството, каква изненада - липсва. Видя се и че не знаете какво е военнопрестъпник. А се видя от неграмотните ви въпроси!
тичайте с рублите бързо, че вече са под две стинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Има му предаванията в Ютуб.Пишеш на търсачката в Ютуб имената му и ще ти излязат. В днешното предаване го каза.
А нивото на осмедоменост на Гиркин е огромно,щото е воювал срещу Украйна има много познати на фронта, а и предаването му е много популярно сред руските военни.
Коментар
-
Аз съм хетеросексуален. "Скъпи", наричай някого с твоята ориентация.
Азовци, са военнопрестъпници. Доказани и преди СВО. Затова ти ги дадох, като пример.
Покажи ми, къде и кой е определил Станислав Ржицки, като веннопрестъпник.
Явно си поредния чугун.
тичайте с рублите бързо, че вече са под две стинки
- 5 Харесвания
Коментар
-
Линк? Няма, естествено. Ниво на осведоменост, Не се знае,
А нивото на осмедоменост на Гиркин е огромно,щото е воювал срещу Украйна има много познати на фронта, а и предаването му е много популярно сред руските военни.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар