Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениеТи-ри-ри- рам.
И поляците, станаха путинисти:
Президент Польши Дуда – о Зеленском и помощи Украине:
✔️[Слова Зеленского, что Польша, блокируя импорт украинского зерна, играет в одном оркестре с Россией?] Прежде всего, я был удивлен, что этот незначительный спор был поднят им с трибуны Генеральной Ассамблеи ООН. Должен признаться, меня огорчил тот факт, что двусторонние споры были вынесены на публичный форум в присутствии 200 стран.
✔️ Знаете, в политике трудно говорить о дружбе. В том виде, в котором она обычно понимается, в человеческом понимании. Я пытаюсь понять Владимира Зеленского. Надеюсь, что, по сути, он тоже понимает нашу ситуацию. Если нет, что ж, плохо.
✔️Меня очень встревожили слова Зеленского. В Польше многие почувствовали себя оскорбленными. Поляки, как представители власти, так и простые люди, пожертвовали многим, чтобы помочь Украине. Я думаю, что многие из них сегодня очень остро переживают эту ситуацию.
✔️ Ни о какой передаче новой техники, которую мы сейчас закупаем, например, гаубиц К2 или танков К9, не может быть и речи. Это оборудование должно служить укреплению польской армии. Мы тратим миллиарды не для того, чтобы вдруг раздать их.
А българските боклуци, продължава да ги командва козяк.
- 1 like
Коментар
-
Ти-ри-ри- рам.
И поляците, станаха путинисти:
Президент Польши Дуда – о Зеленском и помощи Украине:
✔️[Слова Зеленского, что Польша, блокируя импорт украинского зерна, играет в одном оркестре с Россией?] Прежде всего, я был удивлен, что этот незначительный спор был поднят им с трибуны Генеральной Ассамблеи ООН. Должен признаться, меня огорчил тот факт, что двусторонние споры были вынесены на публичный форум в присутствии 200 стран.
✔️ Знаете, в политике трудно говорить о дружбе. В том виде, в котором она обычно понимается, в человеческом понимании. Я пытаюсь понять Владимира Зеленского. Надеюсь, что, по сути, он тоже понимает нашу ситуацию. Если нет, что ж, плохо.
✔️Меня очень встревожили слова Зеленского. В Польше многие почувствовали себя оскорбленными. Поляки, как представители власти, так и простые люди, пожертвовали многим, чтобы помочь Украине. Я думаю, что многие из них сегодня очень остро переживают эту ситуацию.
✔️ Ни о какой передаче новой техники, которую мы сейчас закупаем, например, гаубиц К2 или танков К9, не может быть и речи. Это оборудование должно служить укреплению польской армии. Мы тратим миллиарды не для того, чтобы вдруг раздать их.
А българските боклуци, продължава да ги командва козяк.
- 1 like
Коментар
-
Ярослав Гунько е истинското(украинското) име на нациста!
и аплодиращите го
Польша потребовала извинений за приглашение в канадский парламент украинского нациста
.
Польский посол в Оттаве Витольд Дзельский потребовал извинений за то, что 22 сентября руководство Канады и Украины в Палате общин (нижней палате канадского парламента) приветствовало члена [дивизии] войск СС "Галиция".
Дзельский напомнил, что это украинское формирование времен Второй мировой войны несет ответственность за убийство тысяч поляков и евреев.
Посол признал, что сейчас Польша и Украина являются союзниками, при этом подчеркнул, что Варшава никогда не согласится "обелять таких злодеев".
"Как посол Польши в Канаде я ожидаю извинений", - написал он в соцсети X.
Ранее глава Палаты общин канадского парламента Энтони Рота уже приносил извинения за этот инцидент, отметив, что приглашение этого человека было его личной инициативой, о чем не знали члены парламента.
- 1 like
Коментар
-
livret, с кого ще са и към коя група държави не определя Русия, те са географски случай. Няма с кой друг да са. Например за Украйна тези нямат кой знае какъв избор, единственното място където на дребно продават селскостопанските си продукти е Русия, те от това ще се изхранват. Нали виждаш как не им дават пазар и няма и да им дадат при тази анархия която е там и с Чернобил на тяхна територия. Всички изтръпват да не им вкарат заразени хранителни продукти. На Запад живота е лъскав, те имат пари и искат да живеят дълго, не им се умира от рак. Те като са в украинската анархия не им пука, ще сеят там, нещата там стават големи и добивите са страхотни и ще продадат тези неща на Запад без всякакви скруполи.Last edited by supertrader; 25.09.2023, 22:01.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от livret Разгледай мнение
7:13 AM
ПРАВОТО НА ИЗМАМНИКА Русия прилага двоен стандарт .
Сигурно се питаш кои ли аджеба са другите- ами един от другите е едно негро с прах за пране в оон
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеВсеки втори руснак потребител, в 2023г. е търсил услуги за ремонт на домашна технника.... (санкции не работают)
https://biz.censor.net/news/3445059/...butovu_tehnikuLast edited by mibova; 08.02.2024, 19:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, в България има пряк път към нещо, там пътя е с големи завои, ... ще спечели ?
ПРАВОТО НА ИЗМАМНИКА Русия прилага двоен стандарт .
Чеченците през 90-те год. поискаха независимост . Мордор ги нарече терористи и руските орди нахлуха в Чечения . В две войни срещу чеченския народ рашистите избиха над 200 000 мирни граждани и унищожиха , сравнявайки с земята чеченските градове и села .
Рашистите оправдаваха жестокия си военен отговор срещу чеченците, казвайки , че чеченците нямали право на независимост , защото след Договора за разпадането на СССР това била международна призната руска територия, а не чеченска .
Украйна, нейната суверинитет и територия също бяха признати с Договора за разпадане на СССР, като при това, то с Будапещенския меморандум от 94 г. срещу предаването от Украйна на Русия на третия в света по сила свой ракетно-термоядрен потенциал , Русия се задължи да бъде гарант за украинския суверинитет и територия .
Е, добре де, ама като руските сепаратисти в източна Украйна станаха терористи , започвайки с оръжие в ръка да отцепват територии от Украйна и украинците, защитавайки държавата си, целостта и суверинитета си , се защитиха срещу руските терористи също с оръжие, то Рашистия запя друга песен .
Т.е. веднага се отрече от същите тези договори, по силата, на които самата територия на Русия бе определена с тях, отрече се, че неруските народи в Русия нямали право с оръжие в ръка да обявяват своята независимост. Е, ами той така отвори кутията на Пандора в самата Русия и тя ще се разпадне на съставните си народи /части .
- 7 Харесвания
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, личи ти че казваш и пишеш каквото мислиш, много ти приляга..какво толкова му беше на соца..бяха се появили добри хора, я дай на запада една изотопна бомба и да видим няма ли да я изпробват по някои нещастници да се покажат и да дисциплинират другите да не им гледат в канчето..А тези си я стискат 50 години и най много се притесняват обзети от лошотия да не я набарат.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=BFfQNuAHBuE, няма връзка с темата но понеже все запада, запада ..сравнение как се прави техниката и защо руската по рядко предава и на бойното поле. И пускате за някакъв герой Леопард, който го била спряла мина как го изтеглят..ами и двете му вериги цели, как го е спряла тая мина, счупил се е...и поначало е бил повреден, вече не им се е занимавало с него да го ремотират. Тези украинци от ВСУ които казват че нямат транспорт, те очевидно истината говорят..
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар