Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Голям смях ме напушва от подлизуркането ти, и превъзнасянето на кочината и бункерния плъх. По изказа ти ми приличаш на един колега, който така ближеше задника на шефа.
пп тоя ''колега'' , да не си ти , просто само за примера да казваш ''колега'' . Да не прозвучи много личноLast edited by RUBLA; 13.07.2023, 17:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Голям смях ме напушва от подлизуркането ти, и превъзнасянето на кочината и бункерния плъх. По изказа ти ми приличаш на един колега, който така ближеше задника на шефа.Last edited by Pyramid; 13.07.2023, 17:05.
- 1 like
Коментар
-
Предполагаемия убиец на подводничара- https://mma.metaratings.ru/news/poya...ickogo-265346/, дори със замъглено лице си личи че се е ошашавил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
могъществото на РУСИЯ И ПУТИН
- 12 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеРуските войски пробиха отбраната на Въоръжените сили на Украйна и навлязоха в Торске близо до Кремина, Луганск...Юрий Подоляка.
ама нали цялата Луганска област е освободена, нещо се разберете с Тинчето и Чуков, по колко пъти ще се освобождавате
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
ей го, ляво и дясно взеха да бъркат
пък НАТО даже го няма на терен
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Koj e джуджето-гном най вдясно с каска , бронежилетка и в зелено облечен? Не мога да го видя добре, но не е ли украинския джуджак
пък НАТО даже го няма на терен
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Koj e джуджето-гном най вдясно с каска , бронежилетка и в зелено облечен? Не мога да го видя добре, но не е ли украинския джуджак
- 1 like
Коментар
-
Рис Бърн, чуждестранен наемник, воювал на страната на Киев, нарече украинската контраофанзива ужас и хаос. Според него, цитиран от британския телевизионен канал Sky News, частите на въоръжените сили на Украйна действат без прикритие. „На нулевата линия е ужас. Това е ужас... Това е клане... Има мъртви хора навсякъде... Най-големият проблем, с който се сблъскваме, когато влезем в окопите, е да прекрачим всички трупове, които вече са там от предишните хора, които са влезли там. ” Бърн отбеляза. Много е страшно, когато се возиш в открит камион, а срещу теб идва огромен руски Т-72, добави Рис Бърн. Той каза също, че това е била последната капка в решението да се върне у дома след 18 месеца "живот на ръба"
https://twitter.com/i/status/1679215084466323456
СЛАВА НА РУСИЯ !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Яко ми го втъкна
сега ще поквича две три страници и после пак
- 1 like
Коментар
Коментар