IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами нали и аз това казвам-на Русия е нужна не толкова територията на Украйна, колкото населението. Тук говорите че щели да избият украинците.
    И кое ще е положителното на това за Русия?
    Ще е преподала урок по уважение. Толкова е просто.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Явно не схващаш, колко си противоречиш. На тези територии, е имало около 30% руснаци. Които сега са в Русия, основно. След като стане сравнително безопасно, хората си се връщат. Ясно, че не 100%. Справка Мариупол.
      А за русифицирането на украинците, ще видим. Според мен, никой няма ясна визия за това. По-скоро, ще е мек вариант. И сега, в РФ има малцинства. И ползват езика и обичаите си.
      Никакво русифициране няма да има, щото Русия премина в отбрана и единствената й цел е да задържи завладяните територии.

Коментар

• SKP, не са предавани на никой , те са си руснаци. Имаха план - като се отдели Украйна заедно с нас и другите от Източния блок да влязат в ЕС. Още 89-та се знаеше че ще се създава ЕС. Това обаче не стана, защо тези от западна европа са големи хищници и се усетиха че украинците ако влязат не могат да ги пречупят като нас и не ги искат, много са горди, каквито са и западняците между другото. Всичките са руснаци, в цялата Украйна.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Аз съм руснак, но живея в украйна- това чувал ли си го- аз по корабите много пъти
          Лично не. Но е пределно ясно. Територии, населени предимно с руснаци, придадени единствено адмнистративно към Украйна, във времето. Нормално е да се чува това.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Явно не схващаш, колко си противоречиш. На тези територии, е имало около 30% руснаци. Които сега са в Русия, основно. След като стане сравнително безопасно, хората си се връщат. Ясно, че не 100%. Справка Мариупол.
            А за русифицирането на украинците, ще видим. Според мен, никой няма ясна визия за това. По-скоро, ще е мек вариант. И сега, в РФ има малцинства. И ползват езика и обичаите си.
            Аз съм руснак, но живея в украйна- това чувал ли си го- аз по корабите много пъти

Коментар

• Важен етап от поражението предизвиква развитие: Шокиращи видеоклипове от украинското клане в Старомойск – Руснаците ги елиминираха с „Мобилна отбрана“

Масово престъпление на Киев: Украинската армия е заплашена от пълен крах

18.07.2023 г. - 20:30 ч

в Основни теми , Украйна
              0

10
              АКЦИИ
              ДялTweetДялТелеграмаВкЕлектронна поща
              Украинската контраофанзива в Запорожие започва и завършва: украинските сили претърпяха неописуемо разрушение в Старомейоск. Бяха буквално изклани.

Руските сили предприеха контраатака и превзеха всички райони на север от Старомойск, а украинската армия отстъпи в посока Макаровка.

Украинската армия търпи многократни поражения в Запорожия сектор. Но проблемът не е в поражението на украинците, а в техните ужасни загуби.

За първи път рояк (12) американски бронетранспортьори MaxxPro са изгубени в едно открито поле, като руснаците просто... стрелят!

Това поражение на Киев ще предизвика бързо развитие и на други фронтове. Украинската армия е загубила голяма част от западната техника.

Никоя армия не може да издържи на такива повтарящи се загуби. Голяма грешка на украинското командване беше да предприеме контраатака без въздушно прикритие, без войските му да са готови. Никога не трябваше да излиза от защита. Резултатите са сърцераздирателни.

Руснаците напълно се адаптираха към изискванията на войната, подобриха и успешно внедриха „мобилна защита“, за да унищожат украинската армия.

Силите на руската армия и оперативното формирование на Донецк "Каскад" по време на добре координирани операции унищожиха унищожените фаланги на украинската армия в село Старомайорск в района на Времевски.

В района са унищожени американска Maxxpro, турска бронетехника Kirpi и танкове на въоръжените сили на Украйна. Вижте ужасните загуби на украинците Част I

Видео ПлейърМного загинали наемници – Многобройни атаки от украинци

Ситуацията в по-широкия район на Времевски ескалира в неделя сутринта. Вчера руските сили предприеха контраатака и отблъснаха украинската армия.Руснаците, контролиращи доминиращите височини около селището, откриха огън по украинските сили, които се приближиха и навлязоха в Старомайорск. Селището е разположено в равнина.

Според доклада на основателя на ордена "Восток" Александър Ходаковски украинската армия е преминала в настъпление без да брои жертвите.

Наемни сили, говорещи английски и френски, подсилиха украинските сили.

Според Ходаковски Зеленски спешно се нуждае от някаква победа, за да се оправдае пред страните-членки на НАТО.

Цял ден вчера продължиха боевете в района на Старомейорск. Въоръжените сили на Украйна не успяха да превземат селото. Но руснаците подчертават, че ще се опитат отново да влязат от северните предградия на селището.

Коментар

Да де,ама за какво й е на Русия тази територия без хора?Освовната причина за войната беше, че Путин искаше да присъедини Украйна към Русия и постепенно да русифицира украинците. Той не нарича нацисти всички украинци, а само управляващите и някои бойни части.

Коментар

Nqma да останат украинци, така че...............А територията би могла да я вземе пак заради това да няма там хохъли
                  Те хохълите са руснаци. Имало е опит в миналото да правят западните с поляците една държава, но това не е изкарало никак дълго време и сега ке изкара сигурно повече. Ще се върнат украинците в Украйна - Русия много бързо, западните държави ще ги изгонят. Северните руснаци и южните руснаци са по различни, южните са мафиоти и бандити, но все пак са си руснаци, не са поляци, не са някакви други а са си руснаци които сега се пробват да говорят на някакъв измислен диалект, но мислят на руски език. Те сами си го казват.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Пътувам доста из Европа, и източна и западна. Тази година съм ходил в Испания и Португалия, след това Румъния, Чехия, Гърция и последно Норвегия. Не съм забелязал някаква разлика в живота на хората в сравнение с предходни години. В Русия не съм бил и не мога да кажа лично мнение дали има разлика.
                    А какво очакваше да забележиш?? Хората да умират по улиците от глад??

Берлин: Русия е виновна, че германците не могат да си позволят да отидат на почивка

АКТУАЛНО
                    16.07.2023
                    Автор:Обективно Сайта е на диляна грозданова
                    Войната на Русия в Украйна е причината за кризата с разходите за живот в Германия. Така външният министър Аналена Бербок коментира причините за икономическата криза в интервю за германския вестник Bild.

Попитана за обяснение за последното обещание на Берлин за военна помощ за Киев, докато Германия страда от растящата инфлация, което кара хората да намалят разходите си като ваканции, Бербок каза, че „едното няма нищо общо с другото“. Тя твърди, че не военната помощ за Украйна тежи на джобовете на германците, а войната на Русия.

„Тази руска агресивна война е не само причина за катастрофалната ситуация в Украйна… но е и причината, поради която световната икономика изпадна в друга криза след Ковид, че гладът в света нарасна, че сме и в икономическа рецесия в Европа, защото станахме независими от руския газ и петрол „, заяви Бербок.

С други думи, на всички онези, които сега казват: „Направете нещо за инфлацията“, аз отговарям: „Това е една от причините, поради които тази война трябва да спре“.

Баербок каза, че фактът, че хората нямат достатъчно пари, за да отидат на почивка, вреди и на нея, но призова хората „да внимават да не започнем да отвръщаме поглед от случващото се в Украйна, когато говорим за ваканции, защото и тази война не ни е оставила недокоснати“.

„Противопоставянето на страданията в Украйна срещу социалните помощи в Германия не е от полза за никого тук, в Германия, който има малко пари. И това би било подигравка с народа на Украйна“, заяви тя.

Берлин финализира още един пакет военна помощ за Украйна на стойност 700 милиона евро през изминалата седмица. Германският канцлер Олаф Шолц заяви, че страната му очаква да предостави на Украйна доставки на оръжие на обща стойност 19 милиарда долара до 2027 година.

Германската общественост обаче е все по-предпазлива по отношение на военната подкрепа за Киев, докато Германия изпадна в рецесия в началото на 2023 г. на фона на растящата инфлация. През декември 2022 г. анкета на YouGov показа, че 45% са против изпращането на германски бойни танкове „Леопард 2“ в Украйна. През февруари тази година почти 2/3 от анкетираните германци се обявиха против предоставянето на изтребители на Киев.

Коментар

Ами нали и аз това казвам-на Русия е нужна не толкова територията на Украйна, колкото населението. Тук говорите че щели да избият украинците.
                      Руснаците избиват нацистите, кои са- ами които се сражават срещу тях. Иначе има много клипове в които руската армия носи храна на украинците, дори преди 2-3 дни ми излезе пак такъв клип- човека каза- ако не бяха ни дали храна, щяхме да измрем

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Русия воюва, защото и наложиха тази война и тя не може да си позволи да я изгуби. Проблемът на Европа е че, ТЯ е далеч по-ощетена от санкциите, в чието налагане участва. В крайна сметка, Европа ИКОНОМИЧЕСКИ, губи двойно и тройно от тях, а Русия мобилизира и стяга икономиката си. Както неведнъж чувам по руския интернет, "Господ здраве да дава на Дедо Джо Байдън".
                        Пътувам доста из Европа, и източна и западна. Тази година съм ходил в Испания и Португалия, след това Румъния, Чехия, Гърция и последно Норвегия. Не съм забелязал някаква разлика в живота на хората в сравнение с предходни години. В Русия не съм бил и не мога да кажа лично мнение дали има разлика.

Коментар

По същата причина по която е нужна територията и населението от българи на турската империя и потурчването около 1910г. Рода на жена ми е от около солун и от там знам разни неща. Нали си чувал че бг граничи навсякъде сама със себе си- доколкото помня сме стигали до унгария и албания също е била българска- излез от бг и пробвай да говориш на български. За 2 поколения езика се забравя, миналото също, остава само в учебниците и книгите. На вирджинските острови има българи, включително един професор на който децата са обявени за едни от най умните в сащ. То за там не трябва много, но както и да е. Та тези българи казват- поне веднъж на месеца се събираме- те бяха около 30 човека, ние възрастните си говорим на български, когато заговорим децата/ независимо чии/ отговора е на английски- въпроса на български, отговора на английски.Това е- за две поколения няма да има украинци- ще има руснаци

Коментар

Да де,ама за какво й е на Русия тази територия без хора?Освовната причина за войната беше, че Путин искаше да присъедини Украйна към Русия и постепенно да русифицира украинците. Той не нарича нацисти всички украинци, а само управляващите и някои бойни части.
                            По същата причина по която е нужна територията и населението от българи на турската империя и потурчването около 1910г. Рода на жена ми е от около солун и от там знам разни неща. Нали си чувал че бг граничи навсякъде сама със себе си- доколкото помня сме стигали до унгария и албания също е била българска- излез от бг и пробвай да говориш на български. За 2 поколения езика се забравя, миналото също, остава само в учебниците и книгите. На вирджинските острови има българи, включително един професор на който децата са обявени за едни от най умните в сащ. То за там не трябва много, но както и да е. Та тези българи казват- поне веднъж на месеца се събираме- те бяха около 30 човека, ние възрастните си говорим на български, когато заговорим децата/ независимо чии/ отговора е на английски- въпроса на български, отговора на английски.Това е- за две поколения няма да има украинци- ще има руснаци

Иииииии също пропуснах- по украинско-руския форум се дискутира че има много украинци които се връщат в руските територии, колко е вярно разбира се не знам

Коментар

Nqma да останат украинци, така че...............А територията би могла да я вземе пак заради това да няма там хохъли

Коментар

Хахаха-и какво предлага Русия освен нефт и газ?Само че и други държави ги предлагат.И държавите от Европа не са лишени от нефт и газ.А Русия се лиши от приходи.
                                Ама щом вярваш,че Русия печелела от санкциите, а Европа губела .тройно повече, то имаш нужда от психиатрична помощ.
                                Руснаците отдавна не са гсм-а на света, сега са говедарите. Дали печели или губи - може да погледнеш данните след 2014г- от вносителя на света, станаха производителя на света. Един от наемателите ми е тираджия- казва всеки път когато пътувам за русия виждам нова фабрика

Коментар

Working...
                                X