Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеВАЖНО‼️Русия започва отрицателна офанзива в Украйна със 100 хилядна армия и близо 1000 танка..
Ще има рев и саполе, идващите дни
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Браво. Сам си го вкара. 0,584$ за литър. Грубо 60 стотинки, за литър. Я сега, кажи за МРЗ-то. При бензин 3лв., тук. Кой е по-богат?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
https://www.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/
Ако се вярва на тази статистика, хич не е без пари - и освен това е по-скъп от този в Египет и Туркменистан. Но пък в крайна сметка тия 40к рубли трябва някъде да се харчат )
П.П. От този продукт, зависи и хляба, и тока, и млякото.
Пък било МРЗ-то в Русия, с 30% по-малко. А бензина, 3-пъти по-евтин.Last edited by SKP; 19.07.2023, 01:09.
Коментар
-
GiRo, сигурно защото другата страна прави мобилизации и тези в Кремъл правят същото. После викали им - окопайте се, а онези казват - добре, ама нямаме лопати. Комондващия бовбардировачите им имаше клип в който за онези които пострадаха от дрон, дето ги атакуваха каза че въобще не са от групата им, те били събрани от стари които са спрени от полети и пилотите били пенсионери от гражданската авиация..имаше такъв клип и човека казва - аз ги познавам. Това не е война, това е много специална операция.D.Y.F-091066
Коментар
-
Аз не знам. и не съм проверявал, даже. Ти си човека, който вади данни. Та лажи, колко е литър бензин там. На това МРЗ.
П.П. Бях в Турция, началото на юни. Пълно с руснаци. С пари. Пък, нека има санкции.
Ако се вярва на тази статистика, хич не е без пари - и освен това е по-скъп от този в Египет и Туркменистан. Но пък в крайна сметка тия 40к рубли трябва някъде да се харчат )
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Всички знаем, че в Русия всичко е безплатно. 40к рубли месечно робия на олигарха в "новите заводи" са директно спестявания
Храна, бензин, лекарства, дрехи, обувки, телефон - всичко е безплатно, Вовата черпи )
П.П. Бях в Турция, началото на юни. Пълно с руснаци. С пари. Пък, нека има санкции/
П.П.П. В България, празно. Само украинци, на морето. За наша сметка.Last edited by SKP; 19.07.2023, 00:45.
Коментар
-
Кажи, колко им струва бензина, тока и хляба.
Виждам, само икономическа неграмотност.
Освен приходи, има и разходи в един баланс.
Но явно, нацифистите не сте чували за това. Пък за капак, руснаците още не са преживявали хиперинфлация, като нас. Влизащите в НАТО и ЕС.
Ма едни институции, как добре изпразниха спестяванията на населението. Направо по учебник.
И сега кредити.
Храна, бензин, лекарства, дрехи, обувки, телефон - всичко е безплатно, Вовата черпи )
https://youtu.be/94KPrOpXzto
Или пък не?!?Last edited by Tepix; 19.07.2023, 00:41.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Ииииии затова Путлер мобилизира 300 000 нещастници и купища затворници. А ония 1 000 000 ко чакат? Да падне тавана на лятното кино? Кажи нещо и за ЯО и да си лягаме
п.п. Наборна няма нищо общо с редовна армия. Последната даде фира в УкрайнаLast edited by X_Y; 19.07.2023, 10:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениеЯвно не схващаш, колко си противоречиш. На тези територии, е имало около 30% руснаци. Които сега са в Русия, основно.
Кой сега се оплита в опорките и си противоречи, мНе е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение90% от форумните украинофили не знаете, че в момента в Русия седи по казармите около милион наборна/редовна/ армия. И не участва в СВ
п.п. Наборна няма нищо общо с редовна армия. Последната даде фира в УкрайнаLast edited by X_Y; 19.07.2023, 10:39.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
.
90% от форумните украинофили не знаете, че в момента в Русия седи по казармите около милион наборна/редовна/ армия. И не участва в СВО. Ми ако Путин ги вкара в играта?
ТLast edited by X_Y; 19.07.2023, 10:39.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Виждам, само икономическа неграмотност.
- 5 Харесвания
Коментар
-
90% от форумните украинофили не знаете, че в момента в Русия седи по казармите около милион наборна/редовна/ армия. И не участва в СВО. Ми ако Путин ги вкара в играта?
Според Игор Стрелков Гиркин 95 процента от убитите и ранените в тая война са убити от артилерия,бомби и така нататък .И само 5 процента от леко стрелково оръжие .
Така че тия наборници освен за пушечно месо за друго няма да станат.
Проблемът на руската армия е недостиг на оръжия и боеприпаси, не броят на войниците.Last edited by X_Y; 19.07.2023, 10:38.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар