IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

1.42 го дават тук, не е 3лв, 2.50 е.
    1,42/0,58-2,448.пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
      ВАЖНО‼️Русия започва отрицателна офанзива в Украйна със 100 хилядна армия и близо 1000 танка..

Ще има рев и саполе, идващите дни
      Танковете са стелт - важно е нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Браво. Сам си го вкара. 0,584$ за литър. Грубо 60 стотинки, за литър. Я сега, кажи за МРЗ-то. При бензин 3лв., тук. Кой е по-богат?
        1.42 го дават тук, не е 3лв, 2.50 е.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

https://www.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/

Ако се вярва на тази статистика, хич не е без пари - и освен това е по-скъп от този в Египет и Туркменистан. Но пък в крайна сметка тия 40к рубли трябва някъде да се харчат )
          Браво. Сам си го вкара. 0,584$ за литър. Грубо 1,2 лв., за литър. Я сега, кажи за МРЗ-то. При бензин 3лв., тук. Кой е по-богат

П.П. От този продукт, зависи и хляба, и тока, и млякото.
          Пък било МРЗ-то в Русия, с 30% по-малко. А бензина, 3-пъти по-евтин.
          Last edited by SKP; 19.07.2023, 01:09.

Коментар

• GiRo, сигурно защото другата страна прави мобилизации и тези в Кремъл правят същото. После викали им - окопайте се, а онези казват - добре, ама нямаме лопати. Комондващия бовбардировачите им имаше клип в който за онези които пострадаха от дрон, дето ги атакуваха каза че въобще не са от групата им, те били събрани от стари които са спрени от полети и пилотите били пенсионери от гражданската авиация..имаше такъв клип и човека казва - аз ги познавам. Това не е война, това е много специална операция.
            D.Y.F-091066

Коментар

Аз не знам. и не съм проверявал, даже. Ти си човека, който вади данни. Та лажи, колко е литър бензин там. На това МРЗ.
              П.П. Бях в Турция, началото на юни. Пълно с руснаци. С пари. Пък, нека има санкции.
              https://www.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/

Ако се вярва на тази статистика, хич не е без пари - и освен това е по-скъп от този в Египет и Туркменистан. Но пък в крайна сметка тия 40к рубли трябва някъде да се харчат )

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Всички знаем, че в Русия всичко е безплатно. 40к рубли месечно робия на олигарха в "новите заводи" са директно спестявания
                Храна, бензин, лекарства, дрехи, обувки, телефон - всичко е безплатно, Вовата черпи )
                Аз не знам. и не съм проверявал, даже. Ти си човека, който вади данни. Та лажи, колко е литър бензин там. На това МРЗ.
                П.П. Бях в Турция, началото на юни. Пълно с руснаци. С пари. Пък, нека има санкции/

П.П.П. В България, празно. Само украинци, на морето. За наша сметка.
                Last edited by SKP; 19.07.2023, 00:45.

Коментар

Кажи, колко им струва бензина, тока и хляба.
                  Виждам, само икономическа неграмотност.
                  Освен приходи, има и разходи в един баланс.
                  Но явно, нацифистите не сте чували за това. Пък за капак, руснаците още не са преживявали хиперинфлация, като нас. Влизащите в НАТО и ЕС.
                  Ма едни институции, как добре изпразниха спестяванията на населението. Направо по учебник.
                  И сега кредити.
                  Всички знаем, че в Русия всичко е безплатно. 40к рубли месечно робия на олигарха в "новите заводи" са директно спестявания
                  Храна, бензин, лекарства, дрехи, обувки, телефон - всичко е безплатно, Вовата черпи )

https://youtu.be/94KPrOpXzto

Или пък не?!?
                  Last edited by Tepix; 19.07.2023, 00:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Ииииии затова Путлер мобилизира 300 000 нещастници и купища затворници. А ония 1 000 000 ко чакат? Да падне тавана на лятното кино? Кажи нещо и за ЯО и да си лягаме

п.п. Наборна няма нищо общо с редовна армия. Последната даде фира в Украйна
                    вЕрно ли наборната армия, не е редовна? Поредния хит.
                    Last edited by X_Y; 19.07.2023, 10:40.

Коментар

• SKP, вече редовната им армия от съвсем скоро взема участие, пуснаха ги да се намесят предполагам защото се разправят с тези в Кремъл че не им дават да участват.
                      D.Y.F-091066

Коментар

Явно не схващаш, колко си противоречиш. На тези територии, е имало около 30% руснаци. Които сега са в Русия, основно.
                        Чакай сега, нали украинците всъщност са руснаци? Защо само 30%? Процентът не трябва ли да е близо до 100
                        Кой сега се оплита в опорките и си противоречи, м
                        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

90% от форумните украинофили не знаете, че в момента в Русия седи по казармите около милион наборна/редовна/ армия. И не участва в СВ
                          Ииииии затова Путлер мобилизира 300 000 нещастници и купища затворници. А ония 1 000 000 ко чакат? Да падне тавана на лятното кино? Кажи нещо и за ЯО и да си лягаме

п.п. Наборна няма нищо общо с редовна армия. Последната даде фира в Украйна
                          Last edited by X_Y; 19.07.2023, 10:39.
                          Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

.
                            90% от форумните украинофили не знаете, че в момента в Русия седи по казармите около милион наборна/редовна/ армия. И не участва в СВО. Ми ако Путин ги вкара в играта?
                            Т
                            Не ни разсмивай.
                            Last edited by X_Y; 19.07.2023, 10:39.

Коментар

Виждам, само икономическа неграмотност.
                              А аз виждам и купчини излишни запетайки. Иронично, една се е завряла дори и в откровението за неграмотността

Коментар

90% от форумните украинофили не знаете, че в момента в Русия седи по казармите около милион наборна/редовна/ армия. И не участва в СВО. Ми ако Путин ги вкара в играта?
                                И какво като ги вкара като няма достатъчно оръжие?
                                Според Игор Стрелков Гиркин 95 процента от убитите и ранените в тая война са убити от артилерия,бомби и така нататък .И само 5 процента от леко стрелково оръжие .
                                Така че тия наборници освен за пушечно месо за друго няма да станат.
                                Проблемът на руската армия е недостиг на оръжия и боеприпаси, не броят на войниците.
                                Last edited by X_Y; 19.07.2023, 10:38.

Коментар

Working...
                                X