IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Е то по твоята логика трябва да сме благодарни на украинците,сърбите, румънците и финландците за войната от 1878, а не на руснаците нали така?
    Челякът гледа само към русия. България му е като мащеха. Да му го удебелим та дано вдене ...

"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България" - вечно послание, независимо от адресата: българите уважават приноса на всеки - но дойде ли някой като враг, независимо от приноса, ще срещне безмилостен отпор.
    Last edited by GiRo; 26.09.2023, 20:55.
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Е то по твоята логика трябва да сме благодарни на украинците,сърбите, румънците и финландците за войната от 1878, а не на руснаците нали така?
      Това е логиката на Ге.расимчо Мичурински.

А моята логика е:
      "Най не обичам Путин. Ама по мразим Зеленски.

Коментар

• Иначе сега руснаците постепенно узряват, преди плашеха с ЯО, сега нищо не казват и следващия етап е - използват.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Спестяваш.

"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България"

Казаците,какви са? Руснаци или украинци?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Чел ли си анализи какво е щяло да стане БЕЗ бомбите над Хирошима и Нагасаки?
            Щото аз съм чел и ми се върти цифрата 1 млн. жертви сред военните от двете страни и още толкова цивилно население.
            Дори повече от два милиона жертви. Затова Русия прави много лошо че не използва бомба която е много по мощна от атомна, а те имат такава..Вашингтон ще се отправи в Небесното царство, но ще оцелеят много повече милиони хора по Света, защото така както САЩ перат другите с тяхното оръжие с масово въздействие няма как да свърши скоро войната и не в Украйна, защото там и да спре просто ще се премести другаде.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от livret Разгледай мнение

На 4 септември за пръв път ген. Колев се сблъсква с руски войски. Той – русофилът, трябва да се сражава срещу руснаци. И го прави без сантименти и колебания. При това се сблъсква с опитни части, имащи вече двугодишен боен опит. Емблематични са думите му, които той изрича пред подчинените си:

„Кавалеристи, Бог ми е свидетел ..... какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!

Спестяваш.

"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България"

Казаците какви са? Руснаци или украинци?

Коментар

• Хората там в тези области стоят под снарядите с децата си, самите те ги разказват тези неща. И престъплението е че са изведени децата им, а те са руснаци. Международния наказателен съд да беше се сезирал за Байдън, него да съдят за разпалването на война. Човека ясно си казва - ще запаля вайна, ще загинат 60 милиона и после ще е добре.
                Last edited by supertrader; 26.09.2023, 18:19.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ударите по Япония НЕ ЦЕЛЯТ победа над нея (т.к. тя вече е била разбита), ами сплашване на СССР. И, както става ясно, мужиците се стресвст и също си правят ЯО. И, на Чичо Сам, меракът да натисне копчето остава, ама му свършва куражът.
                  Чел ли си анализи какво е щяло да стане БЕЗ бомбите над Хирошима и Нагасаки?
                  Щото аз съм чел и ми се върти цифрата 1 млн. жертви сред военните от двете страни и още толкова цивилно население.

Коментар

• Русия е обявила за издирване председателя на Международния наказателен съд (МНС) Пьотър Хофмански, сочи базата данни за издирвани лица на руското министерство на вътрешните работи, предаде ТАСС.

Русмаците
                    постоянно спамят Интерпол с искания за задържания на някакви хора, надеждата им е може би евентуално все пак някой случай ще мине ... 99.9% от тези искания не почиват на никакви международни правни норми. В Кремъл ще отворят тирове с шампанско ако примерно този Пьотър Хофмански се появи в списъка с издирвани лица от Интерпол.

... ще обявят за издирване и ще "арестуват" целият "Международен наказателен съд

Click image for larger version

Name:	100-years-the-same.jpg
Views:	1
Size:	37.2 КБ
ID:	4115431

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      А САЩ ... както каза Байдън - ще бъде добре.
                      Според Юрий Швец ATACMS са в Украйна и вече бият по врага плюс някакво друго "чудо оръжие" още по-добро от това....

Ю. Швец не говори неща от рода ЕЖК. Има достатъчно много връзки на много места и в различни държави. Знае какво да казва и какво да премълчава.
                      Да, споменава за някакво друго оръжие различно от ATACMS, което било по-далекобойно от последното. Повече нищо, само усмивка. Той каза също, че е по-полезно за успеха на Украйна във войната, когато цивилните последни научават за някои нови неща (оръжия).

https://youtu.be/HeHVkOFD3zY

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Браво на генерала. Разбил е ватенките.
                        На 4 септември за пръв път ген. Колев се сблъсква с руски войски. Той – русофилът, трябва да се сражава срещу руснаци. И го прави без сантименти и колебания. При това се сблъсква с опитни части, имащи вече двугодишен боен опит. Емблематични са думите му, които той изрича пред подчинените си:

„Кавалеристи, Бог ми е свидетел ..... какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
                          https://www.segabg.com/hot/category-...-propravya-put
                          Във Варна откриват паметник на генерал Иван Колев! Много неудобна тема за русоробите, потулена десетилетия наред. Да се знае!
                          Браво на генерала. Разбил е укро-румънците.

Коментар

• Защо се занимавате с миналото което не може да промените, важно е сега какво се случва ! Русия притежава оръжие с което може да унищожи цивилизацията, и славните укри също са имали тази способност преди 91 година. Най добрия вариант е никой да няма такива способности, най добрия вариант е да няма доминираща държава, народ, нация. Всичко друго е кафява чума, нацизъм и човекомразство. А тези банки трябва да спре да ги има в този им вид, събират пари и се чудят как да ги откраднат.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• https://www.segabg.com/hot/category-...-propravya-put
                              Във Варна откриват паметник на генерал Иван Колев! Много неудобна тема за русоробите, потулена десетилетия наред. Да се знае!

Коментар

Working...
                              X