Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
- утре в САЩ идва друг президент, тип Обонго или Дедо, или лудата баба и кво прайм
- в Европа има наслоени разни етнически неща, дето на Запад може и да са жусуи, ама на Изток не са - силно се съмнявам, че има и една държава (даже съм убеден, че няма нито една), дето да иска Руский мир, докато има папу и НПО кинтички от "прогнилия" Запад, особено от бившия СИВ. А случайно или не, Русия е обградена точно от такива на Запад
- война в класическия смисъл на война вече е невъзможен, заради ЯО. Възможни са ташаци тип Украйна, щото, простете цинизма ми, но това си е една жусуи война - да, умират хора, ама територията, на която се водят действия, е една салфетка, буквално. Изцяло позиционна, тип ПСВ, пък се пазят, вместо да нрпавят в Киев бомбен килим и да го сринат до основи, пък да не ударим тази или онази рафинаерия или газорповод. Прощавай, ама наистина е смешна тази война. Подобна ще е и в Тайван, даже там силно се съмнявам, че изобщо е възможна, поради географията (говорим за остров все пак)
Та в този ред на мисли, не виждам какъвто и да е проблем за България от страна на орките. Откъм Турция може и да има, все пак иамме обща граница, но не и откъм Русия, просто няма как - география, кво да я правиш. А Украйна е курбан и толкова - сори, пак география. Русия ще си вземе нещо там, без да казвам какво точно, и ще се приключи. Най-много да го отнесе и Молдова, в зависимост от това дали ще падне Одеса (ако продължи войната, неизбежно ще падне - лично менние), но нищо повече. Затова и не разбирам този неистов зор за ескалация - ми не е морално, нарушени са международно признати граници на суверена държава - факт, но те и в Косово бяха нарушени, нали?
Коментар