Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеАй, ай, ай, ребятки. Какъв сакатлък
"В резултат на руската нощна атака сградата на генералното консулство на Китайската народна република в Одеса беше повредена"
Коментар
-
Приятно четиво за лека нощ, ребятки
С разрастването на НАТО, развитието на икономиката в почти цяла Източна Европа, Русия можеше да предостави само най-дребните материали – дърво, газ и други полезни изкопаеми. След стартирането на войната с Украйна, Европа ще затвори вратата и на тези необходими елементи, доставяйки ги от другаде, разработвайки слънчевите панели и търсейки различни енергийни източници.
Това е напълно достатъчно за Владимир Путин да вижда конспирацията и да смята, че някой друг е след него, стремейки се да унищожи цяла Русия. Логично е, че САЩ трябва да са виновни на всичко, следвайки практиките на Студената война. Старата поговорка се повтаря отново – все някой друг е виновен на руснака за неговата мизерия и несгоди.
САЩ спечели Студената война, докато СССР я изгуби, но ако трябва да бъдем честни, единственият играч, който я изгуби, беше Русия. Това може да се смята за една от най-големите загуби след Първата Свет ...Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
И как върви? Чувам, че Бахмутската бръснарница била в полуобкръжение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Това съм го написал и казал още в самото начало на войната .....
Да беше само това ...Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Да беше само това ...
Коментар
-
Тинче, как се нарича българин, който смята, че "лъжата" на НАТО към Горби е по-лоша от руските бомбардировки на Варна? Да слагам ли кавички и на българин? Не ми отговаряй. Въпросите са риторични.
Разбира се , че от значение за света и темата по която се опитваш да пишеш някакви врели-некипели , е лъжата на ''нато'' към горбачов .
Коментар
-
Тинче, как се нарича българин, който смята, че "лъжата" на НАТО към Горби е по-лоша от руските бомбардировки на Варна? Да слагам ли кавички и на българин? Не ми отговаряй. Въпросите са риторични.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение... защо нато излъга рашаните, след като обеща на горби да не ходи на изток. Май това е по лошо от бамбардировката на варнаНе е препоръка за каквото и да било.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами просветли ме мен невежият.
Изброй 10 световноизвестни руски стоки.
Лесен ти е въпроса , но тук не сме на викторина (вашите набори нямаха такова нещо и е възможно да не знаеш ) или Стани Богат .
Аз ще ти кажа само ЕДНО нещо , без да е стока , което СЕГА е ХАРАКТЕРНО за РУСИЯ и го НЯМА НИКОЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
С парите , оръжията и наемниците на цялото сащ и европейски съюз , не могат да прекършат РУСИЯ , а накрая ТЯ ще ги бие и като ''маче у дерек'' барабар със всичките им ... ''световно известни стоки ''
Хайде изброй ми още 3 такива държави ??
СЛАВА НА РУСИЯ !!!!!
Коментар
Коментар