IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар: "Закова го !!!"

Да бе, "закова го" и с него 86% от Българите,
    които не са гласували за патридиотите от путлеристкото "възраждане"
    Last edited by barbaron; 03.08.2023, 10:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
      Носят се слухове, че Джъстин Трюдо (диктаторът на Канада) и Еманюел Макрон (диктаторът на Франция) са имали афера заедно
      Червената сган като не може да измисли никакъв компромат, към този прибягва

П.П. За Макрон и Трюдо се пише "Президент", а за Путин - "ДИКТАТОР УБИЕЦ"
      Last edited by barbaron; 03.08.2023, 10:21.

Коментар

• Носят се слухове, че Джъстин Трюдо (диктаторът на Канада) и Еманюел Макрон (диктаторът на Франция) са имали афера заедно

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

А-ха...
          ако нашите идоли са копейкин и румбата, значи ти сам си признаваш, че гореспоменатите (мумията-денкоглу, свинята-борисов, доганя с централите, дебелянчо-мамин-пеевски, ристьо-наследствен комуняга, киро-тъпиро, деса-дуловската простакеса, цвинокио с апартаментите...) са ВАШИ ИДОЛИ.

Закова го !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
            А Русия е държава с най-висок статут в ООН
            Статут зашкаливает.

Коментар

• better, там война няма, има едни хора решили да напуснат една държава и тя прави максималното да ги отдалечи от себе си. Те какво да направят като не ги искат ? И войска няма, това не е войска или армия..та какви закони в царството на беззаконието ?
              D.Y.F-091066

Коментар

• Именно. Заповед на висшестоящ не се коментира а се изпълнява. А Русия е държава с най-висок статут в ООН, затова Зеленски единствено трябваше да козирува и да се изтегли от Донбас, ако му наредят и зад Днепър.

Коментар

А-ха...
                  ако нашите идоли са копейкин и румбата, значи ти сам си признаваш, че гореспоменатите (мумията-денкоглу, свинята-борисов, доганя с централите, дебелянчо-мамин-пеевски, ристьо-наследствен комуняга, киро-тъпиро, деса-дуловската простакеса, цвинокио с апартаментите...) са ВАШИ ИДОЛИ.
                  Къде съм казал, че са ми идоли? Просто се учудих, че към тях не добавяш копйкин и румбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Да, добре съм и за разлика от теб съм бил в казармата.
                    Законът си е закон! Той не се тълкува, а се изпълнява. Знам, че вие няма да отидете, но украинците както виждаш го правят.

П.С нарочно ли пропусна вашите идоли - костя копейкин и румбата?
                    А-ха...
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Ти добре ли си?!

В българия ако обявят военно положение кой балък ще отиде да се бие за българските продажни политически плъхове и подлоги?

95% от населението ще се покрият по разни села и паланки, останалите 5% ще се пишат болни и неможещи...

Ти ще отидеш ли на фронта, ще заложиш ли живота си за благото на мумията-денкоглу, за свинята-борисов, за централите на доганя, за дебелянчо-мамин-пеевски, за ристьо-наследствен комуняга, за киро-тъпиро, за деса-дуловската простакеса, за апартаментите на цвинокио...
                      Да, добре съм и за разлика от теб съм бил в казармата.
                      Законът си е закон! Той не се тълкува, а се изпълнява. Знам, че вие няма да отидете, но украинците както виждаш го правят.

П.С нарочно ли пропусна вашите идоли - костя копейкин и румбата?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Закон, където пише, че всеки е длъжен да защитава страната си, ако е нужно с цената на живота си. И тук го пише (казва се клетва) ако си ходил войник щеше да знаеш.
                        Ти добре ли си?!

В българия ако обявят военно положение кой балък ще отиде да се бие за българските продажни политически плъхове и подлоги?

95% от населението ще се покрият по разни села и паланки, останалите 5% ще се пишат болни и неможещи...

Ти ще отидеш ли на фронта, ще заложиш ли живота си за благото на мумията-денкоглу, за свинята-борисов, за централите на доганя, за дебелянчо-мамин-пеевски, за ристьо-наследствен комуняга, за киро-тъпиро, за деса-дуловската простакеса, за апартаментите на цвинокио...
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Доларът скочи над 94 рубли за 1 долар, а еврото е към 103 рубли за евро.
                          https://www.xe.com/currencycharts/?f...to=RUB&view=1M
                          https://www.xe.com/currencycharts/?f...to=RUB&view=1M

Или минималната заплата в Русия от 16242 RUB вече е 307 лева с тенденция да падне под 300 лева.
                          Това е ярък признак, че доларът и еврото ще се срутят според русофилите.
                          Last edited by sosi; 02.08.2023, 22:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            [COLOR=#0000CD][B]

Певицата
                            Лайма Вайкуле
                            Тази ти менторка - става . За половин час бих приел путинските й разсъждения . След това тотално ще ги смени наобратно

Тази ти менторка - не става Или пък , става само за теб ...

Click image for larger version

Name:	кристи.jpg
Views:	26
Size:	27.1 КБ
ID:	4099395

Коментар

• barbaron, знае се, има такива оръжия в момента че Планетата я унищожават, като стой та гледай, да не си на нея. Има климатично което може да изсипе върху половин континент 2 метра кал, пясък и камъни и ако ти кажа кои владеят тази технология няма да ти е приятно хич...ама въобще. Чест им прави че тоя конфликт го търпят конвенционален и дават човешки жертви, защото могат да прещракат - откачат, все пак въпрос на психика, на ментално състояние е. Както и да е - украинци нямат работа в България, така мисля и дано нашите скоро се надигнат и това нещо да се направи, защото като чета коментарите им под онзи клип за кобалтовата бомба и ми се изправя косата, толкова много хора жадни да убиват и да унищожали Света. Господ си знае работата, май ги е наказал, духовен проблем имат те. Земя, територия могат да се жертват в името не мира, а те имат прекалено много а са се стопили..много злоба има в тези хора.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Za лека нощ филмче:

Click image for larger version

Name:	flota.jpg
Views:	1
Size:	44.8 КБ
ID:	4099366

Коментар

Working...
                                X