Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеsosi, постоянно ще сменяме някакви неща които са в историята, на нас паметниците са ни важни, не че сега се стопяваме.
И каква история? Още не сме сменили лъжите от времето на савецката окупация с наша си Българска история, истинската и тази която се е случила.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
Двете да се оправят помежду си. Не харесвам нито една от двете. Храмът Александър Невски също трябва да се преименува. Русия не е дала нито лев за него и ни е принудила да го построим точно когато сме били под руска окупация след 1878г. Да не говорим, че Невски е един мюсюлманин, нямащ нищо общо с България. А това е най-голямата ни и известна църква. И с нея ли ще показваме, че още сме под савецка окупация.
3 март трябва да се смени със съединението, много улици, села, паметници ... трябва да последват тази линия.
Ама така е - децата на обущаря ходят боси, а е логично шефката на лудницата да изплиска. Жената определено не е в ред и от това страда мениджмънта на НПБ.
- 4 Харесвания
Коментар
-
sosi, постоянно ще сменяме някакви неща които са в историята, на нас паметниците са ни важни, не че сега се стопяваме.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеХахахаха....
От Нова Тв лекичко са се объркали... бива ли в национален ефир да показват истината?!
Чуйте СТИВ ХАНКЕ за санкциите срещу РУСИЯ !!!
Или и той е русофил и путинист?
https://m.facebook.com/story.php?sto...00000457177326
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеШефката на държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“ д-р Цветеслава Гълъбова със скандален пост във Фейсбук.
Известната психиатърка, която беше кандидат за депутат на „Левицата“ и част от Инциативния комитет на Радев, избухна срещу идеята на бившата МВР шефка и експосланик в Израел Румяна Бъчварова наред със смяната на Националния празник от Трети март на 24 май, да се подеме и офанзива срещу руските имена на забележителности у нас.
Ето какво пише Гълъбова:
„Мърлата Румяна Бъчварова, която е приета с връзки в СУ /зная го от нейна състудентка, която помни късното появяване в курса на дъщерята на Генчо Бъчваров – последния главен редактор на в.Отечествен фронт/, иска смяна на националния празник, на имена на улици, че и на катедралата „Св. Александър Невски”.
Алоуууу, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име? Че вестника на оф-то си е чисто комунистически. Откажи се от него, заплюй го, повърни на гроба на баща си, за да му благодариш, че и тътрузил задника ти в държавната „Волга“.
Ах, ти, гиди нещастна псевдодемократко, да ти кажа, че аз пък не ща да се сменят имена! Искам само едно – вас, гниди псевдодемократични, да ВИ НЯМА. Марш по островите, че ми тровите въздуха. """
3 март трябва да се смени със съединението, много улици, села, паметници ... трябва да последват тази линия.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Хахахаха....
От Нова Тв лекичко са се объркали... бива ли в национален ефир да показват истината?!
Чуйте СТИВ ХАНКЕ за санкциите срещу РУСИЯ !!!
Или и той е русофил и путинист?
https://m.facebook.com/story.php?sto...00000457177326
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеНосят се слухове, че Джъстин Трюдо (диктаторът на Канада) и Еманюел Макрон (диктаторът на Франция) са имали афера заедно
- 4 Харесвания
Коментар
-
Шефката на държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“ д-р Цветеслава Гълъбова със скандален пост във Фейсбук.
Известната психиатърка, която беше кандидат за депутат на „Левицата“ и част от Инциативния комитет на Радев, избухна срещу идеята на бившата МВР шефка и експосланик в Израел Румяна Бъчварова наред със смяната на Националния празник от Трети март на 24 май, да се подеме и офанзива срещу руските имена на забележителности у нас.
Ето какво пише Гълъбова:
„Мърлата Румяна Бъчварова, която е приета с връзки в СУ /зная го от нейна състудентка, която помни късното появяване в курса на дъщерята на Генчо Бъчваров – последния главен редактор на в.Отечествен фронт/, иска смяна на националния празник, на имена на улици, че и на катедралата „Св. Александър Невски”.
Алоуууу, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име? Че вестника на оф-то си е чисто комунистически. Откажи се от него, заплюй го, повърни на гроба на баща си, за да му благодариш, че и тътрузил задника ти в държавната „Волга“.
Ах, ти, гиди нещастна псевдодемократко, да ти кажа, че аз пък не ща да се сменят имена! Искам само едно – вас, гниди псевдодемократични, да ВИ НЯМА. Марш по островите, че ми тровите въздуха. """
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеРебята, ще махаме ли МОЧА
- Здравейте, идвам да ви сменя чаршафите - ми казва жената на чист руски език
- Разбира се, заповядайте! Вие сте от Русия, така ли? - питам я аз на чист български
- Да! - казва жената - от Курск съм. Дошла съм малко да помогна на дъщеря ми, която живее постоянно в България. - обяснява ми жената на чист руски
- О, чудесно! Винаги съм искал да видя Русия - казвам аз на чист български и се чудя какво още да кажа, че тя да разбере, че българите не мразим руснаците, защото си представям какво е дъщеря ти да е принудена да живее в официално русофобска страна, сред истерично-аресивни Татяни Кристита, Теодор Ушевци, Евгени Дайновци и Соломон Пасита, които ката ден по телевизора бълват омраза и ксенофобия, без никой да ги плесне през мръсните фашистки усти...
- Не сте бил никога в Русия, така ли? - пита ме жената на чист руски.
- Не съм, но някой ден непременно ще отида... Вие нали знаете, че огромната част от българите сме на ваша страна. - казвам аз на чист български това, което исках да й кажа най-много, за да разбере, че е добре дошла тук и че не всички сме озверели срещу народа й, платени истерици.
- Разбира се, че знам! - отговаря ми жената на чист руски и ми се усмихва широко - Българите са чудесен народ и ние имаме толкова много общи неща. Няма да ни разделят, бъдете сигурен.
- Но опитват - казвам аз на чист български и вече като че ли ми е олекнало. Крехката 60 годишна жена от Курск, където и да се намира той, знае и без моето уверение, че моя народ в огромната си част не мрази нейния, ами го подкрепя.
- Нека опиват! - казва тя на чист руски и се усмихва - Не могат да успеят.
Казах й, че много се радвам, че сме се запознали и излизам на верандата, за да не й преча да си върши работата... По някое време осъзнах, че се разбрахме перфектно, без да използваме други, освен родните си езици... Странно беше... все едно и двата са ни родни. А дали пък не се разбрахме по начин, независещ от каквито и да било думи и езици... странно наистина... но те нека опитват......
- 4 Харесвания
Коментар
-
Разбира се, правата на хората са основополагащи. И не може да налагат санкции на страна с право на вето, в случая са незаконни, знаете. Дори нашите фашисти не са оказали съпротива на могъщата червена сила. Украинците били разминирали предварително подстъпите към Крим. Това улеснява руснаците да стигнат до Днепър почти безпрепятствено. Но Русия изобщо не възнамерява да присъединява някакви територии с украинци, а само прибира своите. Още преди четири века границата е била установена по Днепър. Сега ако бяха се кротнали дори Харков може да запазят.
Коментар
Коментар