IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Там е нямало 45 години робство. Не съм чувал да са били "освободени" от всякакво движимо и недвижимо имущество. За мен тия причини са достатъчни за да бъде махнат.
    Има и още- не им взимат територии, не плащат репарации, не ги разделят като германците, не им се настанява окупационна съветска армия която да издържат. ....А и там за разлика от тук е имало боеве и е имало много загинали съветски войници.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Интересно що във ВИЕНА тоз паметник не е "цирей"?
      Там е нямало 45 години робство. Не съм чувал да са били "освободени" от всякакво движимо и недвижимо имущество. За мен тия причини са достатъчни за да бъде махнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

То бива човек да страда от фобии и да говори глупости но, от теб, не очаквах чак такава. За "метила". За ГЕРБавите години съм съгласен.
        https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/11713834

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Сус бре, серсемин! Идея нямаш, в какво вярва пирамидалния. Коментирай неща, дето поне малко, са ти ясни.

Кажи де, кажи в какво вярваш, да тръгнем и ние в правия път. Ще ни е интересно във форума.

Или пак ще се веселим на хумореските ти? Давай, старшинка, ти си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение

Тука не става дума за проблеми. Въпросът е принципен! Цивилизционен! Културен! Морален! Човешки!

Циреят издигнат в чест на окупационната армия трябва да бъде премахнат!

И скоро това ще се случи!
            Интересно що във ВИЕНА тоз паметник не е "цирей"?
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Мисля, че София има по-належащи проблеми от разпадащия се монумент на прекалилите с метила.
              18 години ГЕРБ си казват думата.
              Тука не става дума за проблеми. Въпросът е принципен! Цивилизционен! Културен! Морален! Човешки!

Циреят издигнат в чест на окупационната армия трябва да бъде премахнат!

И скоро това ще се случи!
              Last edited by Здравко; 09.08.2023, 17:58.

Коментар

Мисля, че София има по-належащи проблеми от разпадащия се монумент на прекалилите с метила.
                То бива човек да страда от фобии и да говори глупости но, от теб, не очаквах чак такава. За "метила". За ГЕРБавите години съм съгласен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

БУАХАХАХАХААА, и после сигурно рашистите са ни хранили. Това може да го повярва само перамедалния от воронеж. БУАХАХАХХАААААА
                  Сус бре, серсемин! Идея нямаш, в какво вярва пирамидалния. Коментирай неща, дето поне малко, са ти ясни.

Коментар

• Ако тези в Киев скоро не се определят като украиски патриоти бързия влак на който и без това са се качили, ще стане влакът стрела. Сащ няма да ги подкрепят не само вечно, но и наближава момента в който ще ги подкрепят наобратно.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• mitaka7, не хората сами си се изхранват, проблема е че са им иземвали храната която произвеждат и те гладуват. Никой не ги е хранил, винаги сами са се изхранвали !
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

След цивилизована нацистка окупация в България е глад, няма жито, няма брашно и хляб и гладуват хора които произвеждат тези неща. Не сте ли чували, и двамата ми дядовци които са го преживяли казваха че е било така. Партизаните поначало на се били свързани с СССР, това са хора които са се опълчили да защитят българите да не гладуват, близките си да защитят. Немците обират, уж купуват всичката продукция и срещу нея нищо не влиза в България, плащат с дълг който никога не са изплатили и в България хората гладуват.
                        БУАХАХАХАХААА, и после сигурно рашистите са ни хранили. Това може да го повярва само перамедалния от воронеж. БУАХАХАХХАААААА

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          А кога бе, момченце След още 79 години ли ?
                          Кръвта вода не става Личи си кои са децата на комунистите

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Пълни глупости. Половин Европа оцеля след руското робство, какъв е проблема да изкарат много по цивилизованата нацистка окупация?
                            След цивилизована нацистка окупация в България е глад, няма жито, няма брашно и хляб и гладуват хора които произвеждат тези неща. Не сте ли чували, и двамата ми дядовци които са го преживяли казваха че е било така. Партизаните поначало на се били свързани с СССР, това са хора които са се опълчили да защитят българите да не гладуват, близките си да защитят. Немците обират, уж купуват всичката продукция и срещу нея нищо не влиза в България, плащат с дълг който никога не са изплатили и в България хората гладуват.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Ако не е бил СССР да спре германските нацисти, то Европа щеше да бъде разрушена до степен да изпадне в състоянието на някои държави в Африка с избито население, глад и мизерия. Във всички тези страни са се водили войни за пълна военна победа над противника, това е типично ако се проучи какво се е случило, то е едно и също - две групи, държави са се били и избивали с цел едните да успеят да унищожат напълно другите. А държавите в Западна Европа много бързо са се предавали и минавали на страната на германските нацисти само от страх, да избегнат да бъдат разрушени.
                              Пълни глупости. Половин Европа оцеля след руското робство, какъв е проблема да изкарат много по цивилизованата нацистка окупация?

Коментар

Не мога да понасям този грозен фалос в стил соц брутализъм, поне петорно по-голям от близкия паметник на Левски, но наистина не смятам за уместно СЕГА да се занимаваме с него.
                                А кога бе, момченце След още 79 години ли ?
                                Кръвта вода не става Личи си кои са децата на комунистите

Коментар

Working...
                                X