IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • В интервю за CNN министърът на финансите на САЩ Джанет Йелън каза, че САЩ смятат, че Русия трябва да плати за възстановяването на Украйна и обсъждат със своите съюзници варианти за заобикаляне на законовите ограничения върху използването на замразени руски активи.
    Само че .... Йелън не се е СЕТИЛА , че РУСИЯ наистина ще ВЪЗСТАНОВИ украина , НО като част от РУСИЯ !!!
    А всичи замръзени активи , ще бъдат върнати до стотинка . Вече в Кравария търсят форма и начин как да стане , без да са смешни в очите на останалия свят


    Коментар


    • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
      Ватата отново плаши с ЯО. Опорка отдавна изтъркана, но поради липса на новини от фронта и това е новина

      п.п. Путинчо що замлъкна за Украйна и ЯО Колко още пердаха трябва да изяде в Крим и новите "изконни руски територии"?
      След като Пригожин призова да се обяви СВО за изпълнена при 25% украински Бахмут, смятай каква е ситуацията.
      ​​​​​​Руснаците според мен се готвят да поискат официално мирни преговори, като се съгласят да се изтеглят зад линиите от 24.02. срещу Крим и независими ДНР и ЛНР.
      Недоумявам как и защо им свършиха неизчерпаемите сили и "10000 ракети на ден", но вероятно точно това става. Затворници си имат, бедни монголоиди в Сибир - колкото щеш също.
      На мен цялата бахмутска епопея ми е много съмнителна, ама хайде да не влизам при конспирациите... пак.
      ​​​​​

      Коментар


      • Те едни сложни работи.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • В момента антицивилизацията е много силна, не знам но е поради неграмотност. никой който мисли не би инвестирал в Азия при нивото което те имаха. Там се замърсява много, много токсини от производства които не са изградени правилно..бяха, сега са по добре, но бяха много зле и те много натровиха там, а скоро няма да се изчисти. Сега в Индия щели да произвеждат, а онези са върха в замърсяването. да намалим емисиите, а там ще емитират просто излишно много отрови, те са по зле от Хаити където си правят ток със соларни панели, а по улиците имат специални ями в които хвърлят пластмасови боклуци, гуми и ги палят всеки ден, почистват си така - хигиена някаква и димна завеса. Практикуват дивашки ритуали.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Kris_, то е има вярно - ИМА, но ако изядат някакви неща произведени по украинско - руски стандарт за да помогнат на Украйна да изкара пари нищо няма да им стане, ще си скъсят живота с 6 месеца да кажем. Те не случайно живеят по малко, при такива стандарти на производство на храните, до 60г. добутват. Но причината не е тази, а че ще затруднят и ликвидират местните си производители..та толкова я подкрепят Украйна, докато не стане въпрос те да загубят, иначе са много настоятелни другите да въведат санкции към които те не са съпричастни и дори ще спечелят. На Полша се дадоха пари от ЕС, десетки милиарди да помага на Украйна, то няма друга страна която да е получила такъв финансов резултат за себе си. Дали тези снаряди и бомби които ползват - утилзират там ще замърсят земеделската им продукция ? По принцип са токсични веществата, ако не те убие ще те понатрови и тази земя с цена 60 долара..тя вече е по 6, но това не им пречи да се бият, важното е че са пак в играта с войната и са голяма работа.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • supertrader, може и да е така, но това би трябвало да може да бъде установено.
              Нали миналата година писаха, че Украйна е житницата на света, и ако я попилеят, няма да има какво да ядат?
              Е, те я попиляха и не съм се разхождал в житните ѝ полета, че да знам какво е падало в тях и какви наслагвания на тежки метали има там.
              Значи, уж България е с най-големия руски слугинаж в управлението пък не ги забрани, а Полша ще ги забрани? Айде бе!
              По тази логика сега какво!? Да очаквам да почнат да пишат, че Полша ще да обяви война на Украйна и да превземе Бахмут заедно с вагнерските пандизчии.
              Затова си мисля, че би трябвало да има нещо вярно.

              П.П. - Или по-добре да изчакам надеждна информация от Матейко-чичейко да каже директно от фронта какво става с пшеницата
              Last edited by Kris_; 17.04.2023, 00:39.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

                ДДТ никой не ползва от 50 год.
                Използват го, и една от страните, за които съм сигурен е Турция, но има и други.
                Дори в България се изпозлва незаконно от наши малоумни сънародници. Не ме карай да ти търся статии и репортажи.


                https://nova.bg/news/view/2020/07/12...4%D0%B5%D0%BE/
                Last edited by Kris_; 16.04.2023, 23:55. Причина: линк към репортаж

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

                  Навсякъде има. Въпросът е принципен. Хуб'у' има пестициди в България останали в стари складове или внесени нелегално, но поне такива като ДДТ не са позволени за разлика от в Турция и други страни, и защо трябва да внасяме законно, доказано отровна продукция?
                  ДДТ никой не ползва от 50 год.

                  Коментар


                  • Kris_, нищо и няма на продукцията, само е конкурентна на тяхната собствена на тези държави и те затова е забраняват. Със съюзничеството им с Украйна и безрезервната подкрепа за нея са до там, само ако не нарушава собствения им интерес..иначе Полска е за налагане на люти санкции на Русия, които ще увредят икономически други съюзнически държави, но не и тях.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

                      Българските нямат ли пестициди? Бедна ти е фантазията колко здраво се пръска и тори с колосалните 50 кг/дка тор.
                      Не се заблуждавайте, в България се произвеждат най-големите боклуци, защото няма никакъв контрол и корупцията е повсеместна.
                      Навсякъде има. Въпросът е принципен. Хуб'у' има пестициди в България останали в стари складове или внесени нелегално, но поне такива като ДДТ не са позволени за разлика от в Турция и други страни, и защо трябва да внасяме законно, доказано отровна продукция?
                      Last edited by Kris_; 16.04.2023, 23:16.

                      Коментар


                      • Kris_, Тръмп сложи мита на китайците и европейците, ако си спомняте. Това много раздразни китайците, те нямаха никакъв ефект, само колкото да развалят отношения и говорене едни срещу други, има други неща които са съвременно решение и могат да повлияят икономиките на Запада да започнат да се индустриализират. По принцип Тръм е прав че Запада трябва да си върне икономическата и индустриална сила, но трябва да има осъществими стъпки за това. САЩ са в голяма какафония и в момента правят така че се гмуркат още по дълбоко в тинята. Учудвам се че може да е възможно хора, които управляват мултитрилионни фондове да нямат елементарно въображение, но явно е възможно. Не знам защо не притежават такива качества, може би пътя който са извървяли до върха на подобна организация е амортизирал мисленето им. Тръмп си е същия, това което иска е правилно, а Русия не е никакъв проблем за САЩ. Не знам защо са я белязали, но тя не е решение на проблемите им, каквото и да се случи с нея. По скоро Русия би трябвало да иска много силно САЩ да успеят, но тя не може да им помогне в случая. Те също искат същото нещо - икономика и реиндустриализация.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                          След третата водка всичко изчезва ..

                          Според мен тука вика на Саркозито, "оня нештУ ни мъ уважава.....разиирашшшш лиии, ей сиа ши звънна да пуснат ена ракета".

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

                            Няма никакви пестициди, и затова украинското зърно се внася в България, но нашето Министерство на земеделието обмисля неговата забрана.
                            Колко ли сезона или години ще трае това мислене и колко хиляди тона, а може би милиони тонове зърно от Украйна с пестициди ще бъде изядено в България? Но ние пием вода с уран, с манган, дишаме въздух с отровни бойни вещества, а някакви си пестициди ще ни уплашат - няма как да стане!
                            Тези пестициди са за кекавите словаци и унгарци.

                            https://offnews.bg/news/Ikonomika_59...no_799255.html
                            Българските нямат ли пестициди? Бедна ти е фантазията колко здраво се пръска и тори с колосалните 50 кг/дка тор.
                            Не се заблуждавайте, в България се произвеждат най-големите боклуци, защото няма никакъв контрол и корупцията е повсеместна.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

                              Някой тук по-назад в темата беше споменал, че американските военни инструктори в Украйна са се изтеглили и са избягали в Гърция точно преди да започне инвазията на Русия в Украйна.
                              Според мен американците са получили официално предупреждение по същия този канал за връзка, с цел да няма пострадали американски граждани, и да не се стига до по-голямо нагнетяване на напрежение между двете "супер-сили"
                              Както всички си спомняме, американците обявиха, за руското нахлуване в Украйна още когато никой нищо не подозираше. Значи са знаели предварително.
                              Очевидно са били предупредени какво предстои от руското военно командване...
                              Моята теория е, че играят заедно, но не чиновниците, а сивите кардинали, които движат процесите.
                              Тези надолу съселите, които въртят колелцата са си във филма, и дори да е измислена по съвсем други подбуди цялата военна драма, то за хората живеещи на територията на Украйна войната си е истинска и те са тези, които страдат от цялата работа. Украинците имат нещастието да се намират там където са и бяха използвани.
                              Помня имаше и едно изказване на Тръмп още 2016 година, че докато той е президент са се разбрали да няма навлизане в територията на Украйна.
                              Ей това:

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                                И? Накъде бием? Изводът/предложението са
                                Какво си мислиш, че като си говорят не си казват на кой какво му трябва, децата знаят че Иран иска да има ядрено оръжие за да го изпробва поне по американските бази които са до него веднага. И въобще не се притеснява че сащ, ще го набие.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X