Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Тъкмо те похвалих и пак почна да пишеш смешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
Пфф, ама наистина? Най- близо до крепостничеството България бе през периода 1944-1989.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Тъкмо те похвалих и пак почна да пишеш смешкиD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4106864[/ATTACH]
Ползвайте го тоя Интернет, част 73636372
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmitko2848, в Османската империя хората също са били крепостни, не знаеш ли.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmitko2848, в Османската империя хората също са били крепостни, не знаеш ли.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеИскам внимателно да погледнете тази илюстрация !!!!
Искам само за момент да се опитате да си представите зверствата, изнасилванията и всички унижения и гаври, на които са били подложени българите по време на турското РОБСТВО
Според новите управляващи и соросоидните продажни тролове , превзели БГ медиите - османско ПРИСЪСТВИЕ
Днес Даниел Лорер в националния БЪЛГАРСКИ ефир каза, че датата 3 март е "проблемна" и "разделя българите
По нелепо, глупаво и гнусно изказване скоро не бях чувал
Това е подигравка и гавра с паметта на всички българи, чиито живот е отнет през 500-те години турско робство
3 март винаги ще бъде националния ни празник
На това ще уча и децата и внуците ми
Първи ще бъда на протеста против тази промяна/подмяна и се надявам да не бъда сам, а с всички нормални родолюбиви хора !
- 7 Харесвания
Коментар
-
mitko2848, ами аз си мисля за България, да живеят хората тук добре и да няма опасност от етнически войни а Турция ни е съседна държава. Но да се манипулира историческата истина не виждам смисъл. Много са били жертвите тогава и като манипулираш истината за тях си проклинаш рода, а мъртвите имат сила. Виж как управници като тръгват да поправят етническия състав на държавите си и направо ги разпадат. Има достатъчно доказателства че управляващите Османската империя с насилие и зверства правят опит империята да стане от един народ.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДа празнуваш овобождаването си от робство е малко като постоянно да повтаряш че си бил роб. Бъ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Руслан Мъйнов - на много места в мрежата думите му се преиначават:
Никога не бих подкрепил никоя война, още повече такава в Украйна!
На всички сайтове, фейсбук страници, медии, незнайни драскачи и телевизионни водещи, които не просто вадят думите ми от контекста, ами грозно си измислят неща, които никога не съм казвали ги публикуват като цитати, искам да кажа:
Надявам се тази война да не Ви засяга пряко, но за мен тя е реална и ужасяваща. Моите майка, сестра и цялото и семейство и в момента се крият от руските бомбардировки.
Руслан Мъйнов: Кой болен мозък би предположил, че мога да подкрепя тази война...Last edited by satz; 25.08.2023, 21:11.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Голям купон предстои с БРИКС. ...
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар